blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Διαλύοντας τα σκοτάδια της ψυχής…

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Διαλύοντας τα σκοτάδια της ψυχής…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Ήρθε η ώρα να λάμψει η εσωτερική σου αλήθεια, διαλύοντας όλα τα σκοτάδια της ζωής σου! Η Νέα Σελήνη στην 19η μοίρα του Σκορπιού ανοίγει έναν ιδιαίτερα αισιόδοξο κύκλο εξελίξεων, μέσα από τον οποίο μπορείς όχι μόνο να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να διεκδικήσεις, αλλά και να επιτύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα!
 
Γεγονός είναι πως ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος μας ταλαιπώρησαν, άλλους λιγότερο κι άλλους περισσότερο, τόσο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όσο και στα οικονομικά μας… Η Νέα Σελήνη του Οκτώβρη, με μια σειρά ανατροπών, μας υπενθύμισε πως η αλλαγή είναι επιβεβλημένη και δεδομένη για όλους μας!
 
Ο Σκορπιός έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να χαράξει ένα νέο δρόμο για να βαδίσουμε! Ο Ήλιος εδώ έχει να επιτελέσει ένα σημαντικό έργο: να ωθήσει το άτομο να ανακαλύψει το φως, που κρύβει βαθιά στην ψυχή του, στις ρίζες της ύπαρξης του, και να βιώσει μια καινούργια γέννηση!
 
Είναι εκείνη η στιγμή που θα έρθει αντιμέτωπος με οτιδήποτε τον πονά, τον προβληματίζει η τον φοβίζει, βρίσκοντας την δύναμη να συγκρουστεί μαζί του και να μεταστραφεί ολοκληρωτικά, αλλάζοντας απόλυτα την ύπαρξή του και ξεπερνώντας ακόμα και το πιο δύσκολο εμπόδιο! Δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να μπορεί να αντισταθεί στην θέληση ενός Σκορπιού, που έχει βάλει στόχο να πετύχει! Είναι αυτή η στιγμή που μπορείς να εξυψωθείς και να μεγαλουργήσεις!
 
Για να επιτευχθεί όλο αυτό όμως, χρειάζεται να έρθεις αντιμέτωπος με το εσωτερικό σου σκοτάδι και να το μετουσιώσεις σε φως! Και γεγονός είναι πως αυτός ο κύκλος σε προτρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά, μια η και τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη, σχηματίζουν δύο πολύ σημαντικές και ευοίωνες όψεις, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα ανοιγμάτων και ευκαιριών, που καλείσαι να αξιοποιήσεις!
 
Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Δία είναι η πρώτη όψη, που έρχεται να ενισχύσει την διάθεσή σου για εξέλιξη! Και φυσικά, θα σου δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι, για να έρθεις πιο κοντά στο στόχο σου ή το όνειρό σου! Ωστόσο, είναι πάρα πολύ σημαντικό να κρατήσεις το μέτρο και την ισορροπία σε οτιδήποτε κι αν επιδιώκεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, καθώς νοιώθεις μια χαλαρότητα… Είναι η δική σου στάση και αποφασιστικότητα που θα διαμορφώσει τις εξελίξεις που θέλεις και φυσικά μπορείς να έχεις.
 
Η δεύτερη όψη είναι το τρίγωνο των φώτων, Ήλιου και Σελήνης, με τον Χείρωνα. Σου υπενθυμίζει πως μόνο με την προσφορά μπορείς να ολοκληρωθείς σαν άνθρωπος και μόνο μέσα από αυτήν μπορεί να αποκτήσει ουσιαστικό νόημα η ζωή σου. Ακόμα, η προσφορά μπορεί να λειτουργήσει και σαν θεραπεία απέναντι σε οτιδήποτε σε δυσκόλεψε ή σε προβλημάτισε και, καθώς ο Χείρωνας είναι ανάδρομος, τονίζει την ανάγκη της αποκατάστασης, μέσα από συναισθήματα συμπόνιας, συμπαράστασης και αγάπης απέναντι στα πρόσωπα που για κάποιο λόγο έδειξαν αδυναμία ή δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, έτσι όπως εσύ θα ήθελες. Και φυσικά, μπορεί να είναι η θεραπεία για τις σχέσεις σου που πληγώθηκαν και σε πλήγωσαν! Όπως είχε πει και ο Καζαντζάκης, Πρέπει να γίνεις εσύ ήλιος για να φωτίσεις τους σβησμένους ήλιους των άλλων”…
 
Ο κύκλος αυτός δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στον τομέα των οικονομικών και της επιχειρηματικότητας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για επιτυχίες, ανοίγματα και θετικές εξελίξεις την περίοδο που ακολουθεί!

Ο ρόλος του Άρη στην Νέα Σελήνη

Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στον κύκλο αυτόν και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τον τομέα των σχέσεων, αφού εκεί θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση!
 
Βρίσκεται στην 29η μοίρα της Παρθένου, έτοιμος να περάσει στον Ζυγό, το ζώδιο της αδυναμίας του, όμως σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης! Η ενέργεια της όψης αυτής ευνοεί τα θέματα της ερωτικής μας ζωής και βοηθά πολύ στην έκφραση της ερωτικής διάθεσης! Ας μην ξεχνάμε ότι την Δευτέρα προηγήθηκε η σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, δημιουργώντας ένα πολύ υγιές περιβάλλον στις αισθηματικές σχέσεις. Τώρα, ο Άρης βοηθά στην εκτόνωση και την προώθησή τους, μέσα από την υγιή έκφραση της σεξουαλικής ενέργειας, που είναι ιδιαίτερα σημαντική στον τομέα αυτόν!
 
Έτσι λοιπόν, μπορούμε να μιλήσουμε για τη δυνατότητα ανάκαμψης και ανανέωσης στις υποθέσεις της καρδιάς μας, καθώς ο κύκλος αυτός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο συναίσθημα και στην έκφρασή του. Ο έρωτας δίνει το στίγμα του ποικιλοτρόπως στον κύκλο αυτόν και δεν έχεις παρά να ετοιμάσεις την ψυχή σου να τον δεχτεί… Οι εξελίξεις σε αποζημιώνουν για την ταλαιπωρία που πέρασες στο προηγούμενο διάστημα!
 
Παράλληλα, δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε πως αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί κι έναν παλαιότερο κύκλο, αυτόν της Ηλιακής Έκλειψης που κορυφώθηκε στις 10 Μαΐου 2013 στο ζώδιο του Ταύρου, απέναντι δηλαδή από τον Σκορπιό, και ακριβώς στην ίδια ζωδιακή μοίρα, την 19η! Είναι πολύ πιθανόν να ενεργοποιήσει παλιότερα θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή γενικότερα θέματα της ασφάλειάς μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δρομολογήσουμε εκ νέου αυτά που ενδεχομένως δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε ή να ολοκληρώσουμε την περίοδο εκείνη!
 
Το μήνυμα του κύκλου αυτού είναι σαφές: Άκουσε την καρδιά σου, διέλυσε το εσωτερικό σου σκοτάδι, περπάτησε στο φως και άσε το μεγαλείο της αγάπης να σε κατακλύσει, να σε κυριεύσει και να σε αλλάξει!

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά ζητήματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια νέα βάση, να αναθεωρούνται ή να σου δίνουν καινούργιες προοπτικές. Ενδεχομένως να δεχτείς οικονομική βοήθεια ή ενίσχυση από το σύντροφό ή τους συνεργάτες. Δυνατότητα μιας οικονομικής επιτυχίας. Έντονη ερωτική ζωή, με δυνατές ερωτικές εμπειρίες. Για εσένα των πρώτων ημερών, προβλέπεται ένας νέος έρωτας, που ίσως φέρει τη σχέση που περίμενες!
 
ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο κύκλος αυτός ενεργοποιεί τα θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Σχέσεις και συνεργασίες κάνουν μια επανεκκίνηση και εδραιώνονται μέσα σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα. Σας δίνεται η δυνατότητα της αποκατάστασης με πρόσωπα που στο παρελθόν είχατε απομακρυνθεί, καθώς επίσης και η δυνατότητα νέων σχέσεων, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας από εδώ και πέρα. Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα είναι πολύ πιθανά, όπως και η βοήθεια από φιλικά πρόσωπα.
 
ΔΙΔΥΜΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Έντονη συναισθηματική φόρτιση και διλήμματα σε υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τα ερωτικά σας, που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις το διάστημα που ακολουθεί. Επίσης, τα εργασιακά θέματα που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, ενδεχομένως να δημιουργήσουν μπλοκαρίσματα ή παρασκηνιακές κινήσεις, που χρειάζονται προσοχή! Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σας, ενώ δεν αποκλείεται η προοπτική μιας καινούργιας εργασίας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο κύκλος αυτός σας δίνει την δυνατότητα της επέκτασης, αλλά και της ανανέωσης, τόσο της ψυχικής, όσο και των σχέσεών σας. Επίσης, θετικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν, που θα αφορούν τα παιδιά σας. Έναρξη ενός καινούργιου επαγγελματικού εγχειρήματος. Έντονη κοινωνικότητα και διασκέδαση, αλλά και σύσφιξη φιλικών σχέσεων. Πολύ πιθανά ένας καινούργιος έρωτας να προκύψει μέσα από το φιλικό κύκλο.
 
ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η περίοδος εστιάζει σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία. Ενδεχομένως η περίοδος αυτή να σας δώσει τη δυνατότητα της επίλυσής τους ή της επανατοποθέτησής τους σε μια καλύτερη βάση. Παράλληλα, τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευοίωνα και να προετοιμάζουν θετικές εξελίξεις. Τώρα μπορείτε να διεκδικήσετε πιο σθεναρά τα σχέδιά σας και τις φιλοδοξίες σας, αναλαμβάνοντας δράση, μέσα από την οποία μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε βοήθεια από σημαντικά πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ: Άκρως επικοινωνιακή εποχή, που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στα σχέδιά σου, ενώ εξελίσσει με πολύ θετικό τρόπο τις σχέσεις, τις συνεργασίες σου, αλλά και τις όποιες συναλλαγές σου! Η δυνατότητα επέκτασης σε κάθε τομέα που σε ενδιαφέρει, μπορεί να σου δώσει ενθαρρυντικά αποτελέσματα, ενώ βελτιώνονται σημαντικά οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Ευνοϊκές οι εξελίξεις και σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή νομικά ζητήματα. Για σένα των τελευταίων ημερών, ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να κάνει τώρα την εμφάνιση του!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 

 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-11-2015 20:00:00