blank
 
blank

Τα άστρα 28 ως 30 Οκτωβρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.

 
Τα άστρα 28 ως 30 Οκτωβρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 30 Οκτωβρίου και ώρα 7:38 μ.μ. πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, στην 7η μοίρα του Σκορπιού. Ανοίγεται ένας κύκλος, που έρχεται να μας βοηθήσει να καταδυθούμε στα βάθη της ψυχής, εκεί που βρίσκουμε μόνο τη δική μας αλήθεια, και να μας θυμίσει πως όλα ξεκινούν από ένα όνειρο, ένα όραμα, μια επιθυμία που είναι ριζωμένη μέσα μας και τώρα μπορούμε να την ανασύρουμε και να την φέρουμε στην πραγματικότητά μας! Ο κύκλος αυτός θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Νοεμβρίου, που έχουμε και την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη.

Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 28 ως 30 Οκτωβρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μάς καλεί να ανασύρουμε από μέσα μας όλες τις εσωτερικές μας δυνάμεις και να ανασυνταχθούμε, μια και οι προοπτικές που εμφανίζονται μπροστά μας έχουν άκρως αναγεννητικό χαρακτήρα. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο εκείνο που μπορεί να αναγεννιέται από τις στάχτες του… Τώρα λοιπόν, είναι η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας τα παλιά κομμάτια του εαυτού μας και να περάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο, πιο ουσιαστικό, αλλά κυρίως εμπλουτισμένο από τις εμπειρίες μας! Πολύ σημαντική η παρουσία του Ερμή στη σύνοδό του με τα φώτα (Ήλιο - Σελήνη), δίνει ένα σαφώς πιο επικοινωνιακό χρώμα, συχνά εκλογικεύοντας τις καταστάσεις.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή δίνει μια πιο πρακτική χροιά στην επικοινωνία, έτσι που μπορεί να την κάνει και πιο αποτελεσματική. Υπάρχει δηλαδή μια πολύ γρήγορη αλληλεπίδραση ανάμεσα σε οτιδήποτε γεννάται είτε σαν πρόβλημα είτε σαν ιδέα, και στη διαχείριση ή τη διεκπεραίωσή του. Είναι μια θαυμάσια στιγμή για την έναρξη επιχειρηματικών σχεδίων, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε ευχάριστα μηνύματα ή ειδήσεις, που έχουν άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα.

Η Σελήνη σε σύνοδο με Ερμή είναι ο λόγος που η επικοινωνία γίνεται πιο συναισθηματική το διάστημα που θα ακολουθήσει. Η έκφραση διευκολύνεται, οτιδήποτε αφορά το συναίσθημά σου εκφράζεται πιο εύκολα και κατευθύνεται στην κατεύθυνση που θέλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι που να γίνει εύκολα κατανοητό από τους άλλους. Αυτή η μορφή επικοινωνίας σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς, εμπλουτίζει τις σχέσεις σου και προσφέρει μια βελτιωμένη ποιότητα στην επικοινωνία σου. Διευκολύνει επίσης τα θέματα που μπορεί να σε είχαν απασχολήσει στον τομέα της οικογένειας.

Υπάρχει όμως κάτι διαφορετικό στη Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, που δίνει μια άλλη διάσταση στα πράγματα, τα πρόσωπα, τις καταστάσεις, αλλά κυρίως τα συναισθήματα… Είναι η εμπλοκή του Ποσειδώνα που δίνει ένα πιο ονειρικό χρώμα στο διάστημα που θα διανύσουμε.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα προκαλεί μια αυξημένη ευαισθησία, ενσυναίσθηση, συμπόνια και διάθεση για συμπαράσταση και προσφορά σε όποιον νιώθεις πως την έχει ανάγκη. Γεγονός είναι πως όσο περισσότερο κατανοείς τις ανάγκες και τις προθέσεις που έχουν οι γύρω σου, τόσο περισσότερο βελτιώνεις και τον ψυχισμό σου, αλλά κυρίως τις σχέσεις σου, μια και το πιο ουσιαστικό συστατικό για τις σχέσεις είναι προσφορά! Κι είναι αυτή που παρέχεται απλόχερα, ενδυναμώνοντας την ποιότητα των σχέσεων με τα πρόσωπα που αγαπάς. Και φυσικά, είναι η ώρα να βάλεις στη ζωή σου περισσότερη πνευματικότητα, να ασχοληθείς περισσότερο με τον εσωτερικό σου εαυτό και να μάθεις πως όλοι οι στόχοι σου, ξεκινούν από το όραμά σου, αυτό που μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δυναμιτίζει το συναίσθημά σου, την δημιουργικότητά σου, τη φαντασία σου και την ευαισθησία σου… Είναι η στιγμή που αυτό που φανταζόσουν σαν ιδανικό, έναν ιδανικό σύντροφο, έναν ιδανικό συνεργάτη, μπορεί να το δεις να εμφανίζεται στην πραγματικότητά σου. Εκείνο που σε κάθε περίπτωση πρέπει να ακούς, είναι η διαίσθησή σου, που τώρα οξύνεται, γίνεται πολύ πιο ισχυρή και σου δείχνει το δρόμο που πρέπει να επιλέξεις.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για πάσης φύσεως εσωτερικές αναζητήσεις, γιατί τώρα μπορείς να ανακαλύψεις εκείνους τους πολύ σημαντικούς θησαυρούς που κρύβεις μέσα σου και να τους αξιοποιήσεις. Και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι άλλος ένας λόγος που θα σε οδηγήσει σε πιο εσωτερικές αναζητήσεις και θα οξύνει τη δημιουργικότητά σου και τη φαντασία σου. Όμως εδώ, σε πολλές περιπτώσεις θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η μη λεκτική επικοινωνία, αυτή που υπάρχει μέσα στις ενέργειες, τις διαισθήσεις, τα οράματα, και που μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις πράγματα, που μέχρι τώρα ήταν πολύ δύσκολο να εμβαθύνεις σε αυτά.

Παραδοσιακός κυβέρνηση της αυτής της Νέας Σελήνης είναι ο Άρης, οποίος μόλις έχει αποχωριστεί από μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, προσδίδοντας μια πολύ ισχυρή ενέργεια και δυναμική στις εξελίξεις.

Το σημαντικό είναι η επιλογή που θα κάνεις, γιατί από εκεί εξαρτώνται όλα. Και εδώ ο Άρης μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, οι οποίες γίνονται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής, όμως χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα χειριστείς τα πράγματα και κυρίως πώς θα τα οργανώσεις.

Έχουμε όμως και μια σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον κύκλο αυτόν, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά στις σχέσεις, όταν προσπαθούν να περιορίσουν την ελευθερία σου! Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η κατανόηση και η δυνατότητα να σέβεσαι την επιλογή και την επιθυμία του συντρόφου σου… Αν αυτό δε γίνει κατανοητό την περίοδο αυτή, μπορεί να λειτουργήσει διασπαστικά σε όποια σχέση δεν πληροί αυτούς τους βασικούς κανόνες!

Συνοψίζοντας, είναι μια Νέα Σελήνη προσανατολισμένη σε ένα πιο εσωτερικό κλίμα, που ωστόσο μέσα από την αναζήτηση των προσωπικών σου στόχων και επιθυμιών, μπορείς να οραματιστείς και να επιλέξεις το επόμενο βήμα, που θα σε οδηγήσει σε ένα νέο εξελικτικό κύκλο για τη ζωή σου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, σκεφτείτε, οραματιστείτε, ''έξω από το κουτί'' που έχετε μάθει να λειτουργείτε μέχρι τώρα! Μόνο αυτό θα σας οδηγήσει σε μια νέα, ουσιαστική, φωτεινή και αισιόδοξη πορεία!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-10-2016 19:00:00