blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:27, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο που έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, αλλά και να επιδιώξουμε μια νέα σταθερότητα στα επαγγελματικά ή οικονομικά μας, τομείς που υπάγονται στην δικαιοδοσία του Σκορπιού (Νέα Σελήνη).

Η Νέα Σελήνη μας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικούς και μας επιτρέπει να “εκμυστηρευτούμε” τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας. Αυτό μπορεί να έχει θετική επιρροή στις σχέσεις μας όχι μόνο τις φιλικές, αλλά και τις αισθηματικές, αφού μπορεί να δημιουργήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με το σύντροφό μας και να βάλει πιο γερές βάσεις στις σχέσεις. Εξαιρετικές προοπτικές αναμένονται και στους νέους δεσμούς που θα δημιουργηθούν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό;

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι).

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, στις 13 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα σε απασχολήσει περισσότερο η ασφάλειά σου, τόσο η συναισθηματική όσο και η υλική, και θα αναζητήσεις τρόπους να την εξασφαλίσεις. Ίσως κάνεις τα πρώτα βήματα για την αγορά μιας νέας κατοικίας, για την αποπληρωμή ενός δανείου ή για μια επένδυση, που θα σου αποφέρει κέρδος στο μέλλον. Όσον αφορά στη συναισθηματική σου ασφάλεια, το καινούργιο φεγγάρι θα σε παροτρύνει να αποκοπείς από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα ή - αν διατηρείς μια καλή σχέση- να προχωρήσεις σε μια μόνιμη δέσμευση. Αν σε απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, αυτός μπορεί να αναβιώσει αυτό το διάστημα, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε έναν επαγγελματικό χώρο ή και από το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Νοεμβρίου στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, ένας νέος έρωτας θα εμφανιστεί στο προσκήνιο αυτό το διάστημα, που σύντομα θα εξελιχθεί σοβαρά. Η συμβίωση, η ανανέωση του σπιτιού σου ή και η αναζήτηση μιας νέας στέγης, είναι επίσης θέματα που θα σε απασχολήσουν και που θα εξελιχθούν πολύ θετικά. Τέλος, το καινούργιο φεγγάρι μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από χρόνια χρέη ή να σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια συμφέρουσα αγοραπωλησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Νοεμβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας σου και σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις τα προσόντα σου και τις ικανότητές σου το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί και να λάβεις τα ανάλογα εύσημα. Αν ανήκεις στους άνεργους Διδύμους ή απλά ψάχνεις μια καλύτερη δουλειά, φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, που η τύχη είναι στο πλευρό σου. Δεν αποκλείεται επίσης, να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου, η οποία θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στ ην προσωπική σου ζωή, ενώ η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, εξαιρετικά θετική αναμένεται για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Νοεμβρίου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, να ξεκινήσεις τις προσπάθειες για τον πρώτο σου απόγονο ή -αν είσαι αδέσμευτος- να βρεις τον έρωτα που ονειρεύεσαι. Πέρα όμως από τις θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, θα υπάρξει και επαγγελματική πρόοδος, αφού η αυξημένη δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να διακριθείς, να εξασφαλίσεις μια καλύτερη προοπτική και φυσικά να βελτιώσεις τις αποδοχές σου.

Νέα Σελήνη

Νέα Σελήνη1

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου στις 13 Νοεμβρίου, αποτελεί την ιδανική στιγμή για να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου, να αναζητήσεις μια νέα στέγη ή και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Mπορείς ακόμα και να ολοκληρώσεις μια αγοραπωλησία, που θα αποδειχθεί αρκετά επιτυχημένη. Δεν αποκλείεται επίσης να αυξήσεις τα εισοδήματά σου από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου σου ή από την αποδοχή μιας κληρονομιάς. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για την δημιουργία μιας νέας σχέσης, που θα αντέξει στο χρόνο και θα σε κάνει να απαρνηθείς την εργένικη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, στις 13 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται αρκετά δραστήριο για σένα, αφού οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη σε όλα τα επίπεδα. Αν αυτό που σε απασχολεί είναι τα επαγγελματικά σου, τώρα θα μπορέσεις να βρεις μια νέα εργασία ή να συζητήσεις με επιτυχία νέες προοπτικές στην υπάρχουσα δουλειά σου. Ανάλογη επιτυχία αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, αφού θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάθε μικρή ή μεγαλύτερη παρεξήγηση με το σύντροφό σου και να βάλεις πιο γερά θεμέλια στη σχέση σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, το καινούργιο φεγγάρι υπόσχεται μια νέα γνωριμία που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Νοεμβρίου στον τομέα των οικονομικών σου, πρόκειται να φέρει μια σημαντική βελτίωση στα εισοδήματά σου. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάτσεις με σταυρωμένα χέρια και να περιμένεις την τύχη εξ’ ουρανού, αφού τα καλύτερα αποτελέσματα θα οφείλονται στις προσωπικές σου προσπάθειες. Θα πρέπει λοιπόν, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα ώστε να αντιληφθείς εγκαίρως και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν προς όφελός σου. Ακόμα και μέσα από παρασκηνιακές συζητήσεις, μπορεί να αντλήσεις πληροφορίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Φρόντισε επίσης να εκμεταλλευτείς την εύνοια κάποιων σημαντικών ατόμων, που μπορούν να διευρύνουν τις προοπτικές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, στις 13 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Η Νέα Σελήνη μπορεί να εγγυηθεί τις καλύτερες εξελίξεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται μια σημαντική επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα, η οποία επιπλέον θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Και στον αισθηματικό τομέα όμως, ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι, γεγονός που μπορεί να σηματοδοτεί ακόμα και την επισημοποίηση της σχέσης σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, αυτό το διάστημα θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο από την δουλειά που θα σου εξασφαλίσει τη σταθερότητα που ζητάς σε μια σχέση.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Νοεμβρίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σε ωθεί σε μια εκούσια μοναξιά, που σε βοηθά να τα βρεις με τον εαυτό σου, να ασχοληθείς με πράγματα που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχοσύνθεσή σου, αλλά και να οραματιστείς και να σχεδιάσεις το μέλλον σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά και να μεθοδεύσεις την επαγγελματική σου άνοδο με σταθερά και σίγουρα βήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι φιλοδοξίες σου, οι στόχοι σου και τα όνειρά σου αρχίζουν να υλοποιούνται χάρη στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Νοεμβρίου, στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί μπορεί να είναι αρκετά πολυάσχολο για σένα, παράλληλα όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα ή να δημιουργήσεις ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να εκτοξεύσεις την επαγγελματική πορεία σου. Αν σκέφτεσαι να επεκτείνεις τα σχέδιά σου στο εξωτερικό ή να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα σε μια άλλη χώρα, το καινούργιο φεγγάρι είναι στο πλευρό σου. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στα αισθηματικά σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 13 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με την καριέρα σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει κι εσύ να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε να αποκομίσεις όλα τα οφέλη που υπόσχεται το καινούργιο φεγγάρι. Μια σημαντική βελτίωση στις αποδοχές σου, θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σου ή και να αποπληρώσεις χρέη, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναμένεται μια γνωριμία που σύντομα θα πάρει σοβαρές διαστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, ιδιαίτερα θετική αναμένεται για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 13 Νοεμβρίου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να βάλεις υψηλούς στόχους, αφού η τύχη εγγυάται ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Νέα Σελήνη, μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να βάλεις τα θεμέλια για την πραγματοποίηση κάποιου ονείρου σου. Ό,τι κι αν κάνεις, είναι προορισμένο να πετύχει. Στον αισθηματικό τομέα, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να προγραμματίσεις τον γάμο σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς ο έρωτας που ονειρεύεσαι βρίσκεται ήδη πολύ κοντά σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-11-2023 07:24:44