blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Ο Οκτώβριος μας κάνει ποδαρικό με την πρώτη Νέα Σελήνη του μήνα στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού (κορυφώνεται και μια δεύτερη στις 30 Οκτωβρίου 2016 στον Σκορπιό). Το φαινόμενο κορυφώνεται στις 3:12 π.μ. ώρα Ελλάδος, στις 8ο 15’ του ζωδίου και όπως κάθε καινούριο φεγγάρι, μας παρακινεί σε ένα νέο ξεκίνημα και στο άνοιγμα ενός κύκλου, ο οποίος ολοκληρώνεται στην Πανσέληνο που ακολουθεί, στις 16 Οκτωβρίου. Πως θα σας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο Ζυγό;

Sponsored Links

Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Αυτή η Νέα Σελήνη έχει δίπλα της τον Δία, ο οποίος κινείται στο ζώδιο του Ζυγού από τις 9 Σεπτεμβρίου και την στιγμή κορύφωσης του φαινομένου, βρίσκεται στις 4ο 38’ του ζωδίου. Επίσης, συμμετέχουν ο Κρόνος σε όψη εξαγώνου, ο Άρης και ο Πλούτωνας σε τετράγωνα και ο Ποσειδώνας σε χιαστί. Ωθούμαστε, λοιπόν, σε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο αφορά σχέσεις, προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές, το οποίο συνοδεύεται από μια ανάγκη επέκτασης και απελευθέρωσης από παλιά δεσμά και από επιλογές, που δεν ευοδώθηκαν. Η καινούρια αυτή αρχή θα συνοδεύεται από ενθουσιασμό, από υποχωρητικότητα και συμβιβαστική διάθεση, ενώ η ανάγκη για συντροφικότητα και για το “μοιράζεσθαι” θα είναι διάχυτη.

Ανάλογα με τον οίκο που επηρεάζεται, τόσο στο ηλιακό ωροσκόπιο, όσο και στο προσωπικό, γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός, φανερώνεται ο τομέας στον οποίο το άτομο θα παρατηρήσει αλλαγές και ανάγκη επανεκκίνησης το επόμενο διάστημα. Για αυτό είναι σημαντικό να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το καινούριο φεγγάρι ανακινεί θέματα σχέσεων. Φαίνεται πως το διάστημα αυτό έχεις τη διάθεση να αλλάξεις τον τρόπο που σχετίζεσαι, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, να κινηθείς και να λάβεις αποφάσεις με πνεύμα συνεργασίας και συμβιβασμού. Είτε έχει μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς πράγματα και να φτιάξεις μια ισορροπημένη ερωτική ζωή, είτε η υπάρχουσα σχέση σου εξελίσσεται, το βέβαιο είναι ότι τις μέρες αυτές, η συντροφικότητα και το “μαζί” παίζουν τεράστιο ρόλο στη ζωή σου. Δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, που θα αποφασίσουν μια επισημοποίηση της σχέσης τους ή που έχουν προγραμματίσει να παντρευτούν τις μέρες αυτές. Ακόμη, δεν αποκλείεται να ξεκινάς κάτι καινούριο επαγγελματικά την περίοδο αυτή ή μια νέα συνεργασία σου να σε γεμίζει χαρά και να χαρίζει νόημα και όραμα στη ζωή σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά την εργασία και γενικά, την καθημερινότητά σου. Φαίνεται πως τις μέρες αυτές, αλλάζει κάτι στη ζωή σου, το οποίο διαμορφώνει διαφορετικά τη ρουτίνα και το πρόγραμμα της καθημερινής σου ζωής. Στον εργασιακό σου χώρο, ενδέχεται να υπάρξουν νέα δεδομένα που αφορούν ένα συνάδελφό σου, το αντικείμενο της δουλειάς σου ή ακόμη και το ίδιο το περιβάλλον εργασίας σου, το οποίο ανακαινίζεται, μεταφέρει την έδρα του ή αναδιαμορφώνεται αισθητικά. Όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μια αλλαγή στην εργασία του συντρόφου σου ενδέχεται να σε επηρεάζει άμεσα ή μια όμορφη παρουσία στο περιβάλλον εργασίας σου, να σε κάνει να πηγαίνεις με περισσότερη όρεξη στη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται ακόμη, να ξεκινάς μια νέα συνεργασία το διάστημα αυτό, η οποία είναι βέβαιο ότι θα στεφθεί με επιτυχία στο άμεσο μέλλον. Θα σε απασχολήσουν, επίσης, η υγεία και το σώμα σου και ίσως θελήσεις να ξεκινήσεις δραστηριότητες, που θα βελτιώσουν τη φυσική σου κατάσταση. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει το κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου που αφορά τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητά σου. Η εξωστρέφεια και η ερωτική σου διάθεση αυξάνονται τις μέρες αυτές, όπως και οι ερωτικές ευκαιρίες που προκύπτουν σε εξόδους, κοντινές αποδράσεις και φιλικές συνευρέσεις. Πρόκειται για ένα διάστημα ενθουσιώδες και χαρούμενο, κατά το οποίο θα έχεις ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και θα εκπέμπεις γοητεία. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, δεν αποκλείεται να δεχθούν προτάσεις επισημοποίησης της σχέσης τους ή ακόμη και να σκεφτούν το ενδεχόμενο απόκτησης απογόνων. Στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται πως προετοιμάζεις μια νέα συνεργασία που σε κάνει να αισθάνεσαι δημιουργικός και παραγωγικός ή λανσάρεται ένα νέο εγχείρημα στην υπάρχουσα δουλειά σου, που σου χαρίζει αναγνώριση και επιτυχία. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει τον οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που αφορά το σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, ίσως να διαμορφώσεις διαφορετικά το χώρο που μένεις, ανακαινίζοντάς τον ή ακόμη και να αποφασίσεις μια μετακόμιση. Γενικά, θα σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου, ενώ οι σχέσεις με τους γονείς και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια συμβίωση με το ταίρι σου ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Αν διαμένεις στο εξωτερικό, ενδέχεται να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη το διάστημα αυτό ή να φιλοξενήσεις εσύ στο σπίτι σου συγγενείς και πρόσωπα, που έρχονται για διακοπές από άλλα μέρη του κόσμου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό σου οίκο, εκκινώντας ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα για σένα. Αρχικά, κάτι φαίνεται να αλλάζει στις μετακινήσεις σου, διευκολύνοντάς τες, είτε λόγω αλλαγής έδρας στη δουλειά σου, είτε λόγω ενός νέου μεταφορικού μέσου που αποκτάς και σου λύνει τα χέρια. Οι καθημερινές σου επαφές αυξάνονται και νέες γνωριμίες έρχονται στο δρόμο σου, για να σε πάνε παρακάτω τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά. Ακόμη, η επικοινωνία με τους γύρω σου βελτιώνεται και αν υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις σου με αδέρφια, γείτονες ή κοντινούς συγγενείς, επιλύονται. Δεν αποκλείεται, επίσης, να ξεκινάς μια νέα συνεργασία τις μέρες αυτές, ένα επιτυχημένο επαγγελματικό εγχείρημα ή να αποφασίσεις να μάθεις μια ξένη γλώσσα, που θα αποτελέσει σημαντικό εχέγγυο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Κοντινές αποδράσεις και εκδρομές αυξάνονται, όπως και οι νέες ερωτικές γνωριμίες που προκύπτουν σε αυτές… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το καινούριο φεγγάρι που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει τον 2ο ηλιακό σου οίκο. Τις ημέρες αυτές, θα σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, τα έξοδά σου και ίσως αναζητήσεις νέες πηγές εισοδήματος για να ικανοποιήσεις το αίσθημα της οικονομικής ασφάλειας. Ακόμη, μια νέα συνεργασία με εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης και οικονομικά οφέλη, ενδέχεται να σου προταθεί, ανανεώνοντας τη διάθεσή σου. Γενικώς, έχε τα αυτιά σου ανοιχτά, γιατί οι επαγγελματικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και ενδέχεται να γνωρίσεις πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σου. Αν είχες δανείσει κάποια χρήματα, αυτές τις μέρες σου επιστρέφονται, ενώ αν σε απασχολούσε κάποια αγορά ή επένδυση, θα καταφέρεις να την δρομολογήσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο, φαίνεται πως αυτή η Νέα Σελήνη ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου, είτε μέσα από εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση σου είτε λόγω μιας νέας γνωριμίας, που έχει έρθει στη ζωή σου και σε κάνει να αναγνωρίζεις αυτά που αξίζεις. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου πρόκειται να χαρίσει ένα ενθουσιώδες, καινούριο ξεκίνημα σε όλο το φάσμα των σχέσεών σου, αγαπητέ Ζυγέ. Τις μέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου θα έχεις ανανεωμένη διάθεση, αυξημένη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, αυτοπεποίθηση και γοητεία. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι πιθανότητες να έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, που θα ομορφύνει την καθημερινότητά σου είναι πολλαπλάσιες, ενώ οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα δουν τη σχέση τους να εξελίσσεται, μέσα από προτάσεις συμβίωσης ή επισημοποίησης. Παράλληλα, ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για λόγους αναψυχής είτε για ένα επαγγελματικό άνοιγμα που σχεδιάζεις, προσδίδει όραμα στη ζωή σου. Στον εργασιακό τομέα, οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και ανανεωτικές, με νέες συνεργασίες, δημιουργικά εγχειρήματα και επεκτατικά ανοίγματα με εξαιρετικές προοπτικές επιτυχίας να βρίσκονται ανάμεσα στα πιθανά σενάρια. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει τον 12ο ηλιακό σου οίκο, ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που, μεταξύ άλλων, αφορά τη διαίσθηση και τον εσωτερικό σου κόσμο. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα δεις να διαλύονται κάποιοι φόβοι σου και θα ανακαλύψεις έναν εσωτερικό πλούτο, πιθανόν λόγω μιας ερωτικής σου σχέσης, που σου έχει ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου σε οποιοδήποτε εγχείρημα αναλαμβάνεις τις μέρες αυτές και γενικώς, θα έχεις την αίσθηση ότι ένας φύλακας άγγελος υπάρχει κάπου και σε προστατεύει από κακοτοπιές. Αν έχεις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου αυξάνονται, ενώ αν υπάρχει ευχέρεια χρόνου, η περίοδος είναι ιδανική για να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση, που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που αφορά τον κοινωνικό σου κύκλο, αλλά και τους μελλοντικούς σου στόχους. Το επόμενο διάστημα θα δεις τον κύκλο σου να διευρύνεται και να εμφανίζονται νέα φιλικά πρόσωπα, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σου. Αν υπήρχαν προβλήματα σε κάποια φιλική σου σχέση, θα θελήσεις να τα επιλύσεις, επιδεικνύοντας υποχωρητικότητα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να απεμπλακείς και από διάφορα πρόσωπα που η σχέση σου μαζί τους, αποτελούσε τροχοπέδη στην εξέλιξή σου. Νέες συνεργασίες που σε φτάνουν πιο κοντά σε έναν επαγγελματικό σου στόχο, είναι πιθανό να προκύψουν τις μέρες αυτές ή κάποια επαγγελματικά σχέδια που είχες στα σκαριά, να δρομολογούνται. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να καταφέρνεις να υλοποιήσεις ένα πολυπόθητο όνειρο. Το φαινόμενο επηρεάζει θετικά και την ερωτική σου ζωή, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένα πρόσωπο στη ζωή σου, με το οποίο θα μοιράζεστε κοινές ιδέες και όραμα για τη ζωή. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει το ηλιακό σου ζενίθ, που συνδέεται με την καριέρα σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Πιθανόν, τις μέρες αυτές να προκύπτει μια νέα συνεργασία που σε οδηγεί σε επαγγελματική επιτυχία ή ένα εγχείρημα που είχες στα σκαριά να προχωρά, χαρίζοντάς σου επαγγελματική αναγνώριση. Το στάτους και η δημόσια εικόνα σου βελτιώνονται και δεν αποκλείεται να ξεκινάς μια δική σου επιχείρηση, που αλλάζει εντελώς την πορεία σου. Σχέσεις με αφεντικά και ανώτερους στο χώρο εργασίας σου, ισορροπούνται και οι συναδελφικές σου σχέσεις, γίνονται πιο αρμονικές και χαρακτηρίζονται από ένα πνεύμα συνεργασίας. Δεν αποκλείεται, επίσης, να σου προταθεί μια δουλειά που αφορά το εξωτερικό και να θελήσεις να αναζητήσεις την τύχη σου σε μια άλλη χώρα. Αν εργαστείς με την μεθοδικότητα και την οργάνωση που σε χαρακτηρίζει, η περίοδος αυτή θα σου αποδώσει τα μέγιστα στο μέλλον. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καινούριο φεγγάρι ενεργοποιεί τον 9ο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με το εξωτερικό και την ανώτερη μόρφωση. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο η δίψα σου για γνώση και επέκταση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και είτε θα θελήσεις να ταξιδέψεις σε κάποιον μακρινό προορισμό για να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, είτε θα αποφασίσεις να εξελιχθείς μορφωτικά, μέσα από ένα μεταπτυχιακό. Γενικά, οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό παρουσιάζει εύνοια, είτε αυτό είναι επαγγελματικό ταξίδι, μια νέα συνεργασία ή ακόμη και μια ερωτική γνωριμία. Η κοσμοθεωρία σου και γενικά η αντίληψή σου για τη ζωή, αναδιαμορφώνονται τις μέρες αυτές και διανθίζονται με περισσότερη αισιοδοξία και ανάγκη για σύμπνοια και αλληλεγγύη με τους γύρω σου. Ίσως ακόμη να αλλάζουν και κάποιες ιδέες σου για τις σχέσεις και αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους, να αποφασίζεις να εξελίξεις τον υπάρχοντα δεσμό σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει τον 8ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά τα οικονομικά σου, τη σεξουαλικότητά σου, αλλά και την ψυχολογία σου. Τις ημέρες αυτές είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε διαδικασία τακτοποίησης χρεών και οφειλών, ενώ αν συμβιώνεις, το κοινό ταμείο με τον συγκάτοικο ή με το ταίρι σου, θα παρουσιάσει αλλαγές και νέα δεδομένα. Κληρονομιές και δανεισμοί έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο, ενώ δεν αποκλείεται να συνάψεις μια νέα οικονομική συμφωνία, από την οποία θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Παράλληλα, η σεξουαλική σου ζωή ανανεώνεται, είτε διατηρείς μόνιμο δεσμό είτε όχι. Απωθημένα και κρυφές επιθυμίες σου έρχονται στην επιφάνεια, όπως και μυστικά ή κομμάτια του εαυτού σου που είχες θάψει και τώρα αισθάνεσαι την ανάγκη να τα βγάλεις στο φως… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο! Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-09-2016 12:00:00