blank
 
blank

Τα άστρα 30 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγο.

 
Τα άστρα 30 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγο.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Την ημέρα του Σαββάτου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην 8,15’ του Ζυγού, στις 2:11 π.μ. Κάθε κύκλος που ανοίγει με την Νέα Σελήνη, σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις ένα ακόμα στοιχείο στο μηχανισμό της εξέλιξής σου. Ενέχει πάντα το στοιχείο της διεύρυνσης, της επέκτασης, άλλες φορές με μια μεγαλύτερη ευκολία και άλλες φορές πιο δύσκολα, όμως σε κάθε περίπτωση και ανάλογα τη θέση και τις όψεις που σχηματίζει στον γενέθλιο χάρτη σου, συμβάλλει στην εξελικτική διαδικασία της ζωής σου. Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Πανσέληνο του Οκτωβρίου στις 16 του μηνός.

Sponsored Links

α άστρα το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγο

Το ζώδιο του Ζυγού είναι αυτό που αντιπροσωπεύει την αρμονία, την αισθητική, τις σχέσεις, τη συντροφικότητα, τη δικαιοσύνη και την ειρήνη. Είναι η ελπίδα που υπάρχει μέσα μας πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα αποδοθεί η δικαιοσύνη σε κάθε μορφή αδικίας που υπάρχει γύρω μας. Είναι επίσης η διάθεση που έχουμε να δημιουργήσουμε γύρω μας ένα αρμονικό κλίμα, ένα αρμονικό περιβάλλον, να φροντίσουμε πιο πολύ το χώρο που κινούμαστε, να φροντίσουμε τον εαυτό μας και, μέσα απο αυτόν, τις σχέσεις μας.

Η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα του Σαββάτου, φέρνει ένα απαλό αεράκι ανανέωσης και φρεσκάδας απέναντι σε όλες αυτές τις δυσκολίες που μας ταλαιπώρησαν την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Είναι η στιγμή που μας επιτρέπει να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον μας και να χτίσουμε πάλι τα όνειρά μας, μακριά απο αισθήματα φόβου και ανησυχίας.

Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης στον Ζυγο

Ήλιος και Σελήνη σε σύνοδο με Δία, και αρχικά είναι η διάθεσή μας γίνεται καλύτερη, υποκινούμενη από ελπίδα, φως και όραμα, αλλά κυρίως χαρά, συναισθήματα που μεταμορφώνουν τις συμπεριφορές, τις διαθέσεις και φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους μας, βελτιώνοντας σημαντικά τις σχέσεις μας!

Παράλληλα όμως, πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι υπάρχει κι ένα καθεστώς καλής τύχης που χαρακτηρίζει την ατμόσφαιρα, που μπορεί να μας φέρει μπροστά σε ανοίγματα, σε ευκαιρίες, διευρύνει τους ορίζοντές μας και φέρνει καινούργιες προοπτικές στα σχέδιά μας.

Νέα ξεκινήματα, νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες κάθε είδους ευνοούνται, αλλά και νέες σχέσεις με άκρως θετικό και αισιόδοξο χαρακτήρα, είναι τομείς που θα συντελέσουν στην όποια ανάπτυξη και εξέλιξη της περιόδου, μέσα από τον κύκλο που ορίζει αυτή η νέα Σελήνη. Οτιδήποτε ξεκινάει την περίοδο αυτή, έχει τις προοπτικές της μακροημέρευσης και της εύνοιας, που ορίζει ο ευεργέτης Δίας.

Ήλιος και Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο. Άλλος ένας λόγος που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για συγκροτημένη δράση. Οτιδήποτε ξεκινάει τώρα, γίνεται κάτω από το καθεστώς της οργάνωσης και της μεθόδευσης, έτσι που έχει πολλές προϋποθέσεις επιτυχίας. Επαγγελματικά και επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται και προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ήλιος και Σελήνη σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Να θυμάστε πως πάντα υπάρχουν δύο επιλογές: Η μια είναι να αφήσουμε τους άλλους να επιβληθούν στη ζωή και στα σχέδιά μας. Η άλλη είναι να πάρουμε το ''παιχνίδι'' στα χέρια μας και να ορίσουμε εμείς τους νόμους και τους κανόνες του. Το ερώτημα είναι πόσο έτοιμοι είμαστε να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας και των πράξεών μας; Από εκεί ξεκινούν όλα!

Κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Σχηματίζει ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας μια μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με την καρδιά μας, την ερωτική ζωή, το συναίσθημα και την ανάγκη να μοιραστούμε την αγάπη και την αρμονία με τους γύρω μας.

Και μπορεί να μην υποστηρίζει την πρακτική πλευρά της ζωής, όμως επίσης αναγκαία είναι και η ονειροπόληση, ο οραματισμός! Είναι αυτά που προσθέτουν στην ψυχή και το νου την ελπίδα και την αισιοδοξία… Κι εδώ υποστηρίζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Ζήτα και θα σου δοθεί, λέει το ρητό που είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ… Ας αφήσουμε πίσω τις όποιες αναστολές και φόβους, κι ας στρέψουμε το βλέμμα και την προσοχή στον ουρανό... Πάντα υπάρχει ένα κοσμικό σχέδια για καθέναν από εμάς, που μπορεί να μη γνωρίζουμε, όμως είναι έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε τι που νιώθουμε βαθιά στην καρδιά μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Ζυγο

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός μπορει να σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες ευκαιριών που καλείστε να εκμεταλλευτείτε, μια και τώρα μπορείτε να βάλετε τις βάσεις για μια νέα αρχή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 9η μοίρα των ζωδίων, μπορείτε να ελπίζετε σε μια σημαντική ανανέωση στην ερωτική σας ζωή.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-09-2016 19:00:00