blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Νέα ξεκινήματα, καινοτομίες, ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και επιστροφές πρώην εραστών με τη βοήθεια και της ανάδρομης Αφροδίτης! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Νέα ξεκινήματα, καινοτομίες, ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και επιστροφές πρώην εραστών με τη βοήθεια και της ανάδρομης Αφροδίτης! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Νέα Σελήνη Ιανουαρίου 2014 στον Υδροχόο

Στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:38 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη, καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, τον Ουρανό, γεγονός που επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είμαστε περισσότερο κοινωνικοί, αλλά και πιο εύστροφοι, γεγονός που θα μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν. Η συλλογική φύση του Υδροχόου και του Ουρανού, θα δημιουργήσει ομάδες, που μπορούν να αγωνιστούν για ένα γενικότερο όφελος. Εξάλλου, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη εγκαινιάζει και το νέο έτος (του ξύλινου Αλόγου) στη Κινέζικη Αστρολογία, που σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και καινοτομίες.
 
Θετικό έδαφος για επιστροφές πρώην εραστών.
 
Γενικά, πρόκειται για μια ερωτική Σελήνη που ευνοεί νέες γνωριμίες. Και όσον αφορά τις επιστροφές πρώην εραστών, είναι κι αυτές παρούσες στο πλανητικό σκηνικό με την Αφροδίτη να διανύει τις τελευταίες μέρες της ανάδρομης πορείας της, δίνοντας τη δυνατότητα επανασύνδεσης σε σχέσεις που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία, χάρη στο θετικό εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από το καινούργιο φεγγάρι είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 30 Ιανουαρίου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να συναντήσεις άτομα, με τα οποία θα ταιριάξεις απόλυτα. Καλό θα είναι να αποδεχτείς φιλικές προσκλήσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου ή και να ανοίξουν νέες προοπτικές. Ένας έρωτας, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, θα εξελιχθεί ραγδαία, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική. Ευχάριστες αλλαγές θα σημειωθούν και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 30 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχηματίζει θετική όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Το φαινόμενο αυτό θα επηρεάσει την καριέρα σου και μπορεί να σου φέρει μεγάλη άνοδο και προβολή, ακόμα και μέσα από τυχαία γεγονότα. Ίσως μια πρωτοβουλία που θα πάρεις, μια μυστική συνάντηση ή μια άσχετη συζήτηση, καταλήξει προς όφελός σου χωρίς να το περιμένεις. Δεν αποκλείεται επίσης το στενό περιβάλλον σου ή η οικογένειά σου να σου δείξουν κάποιες νέες προοπτικές που δεν έχεις φανταστεί, οι οποίες θα σου αποφέρουν οφέλη. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επισημοποιήσεις μια σημαντική σχέση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, μπορεί να αποκτήσει σοβαρές προοπτικές. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 30 Ιανουαρίου μπορεί να σου προσφέρει σημαντικές εμπειρίες, καθώς πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, με τα οποία θα δημιουργήσεις φιλικές σχέσεις και θα σου δείξουν νέες προοπτικές. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, η περίοδος αυτή θεωρείται ιδανική. Μια σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, καθώς η Σελήνη, που κυβερνά τον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σου, θα σου φέρει κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να βγεις περισσότερο το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς αναμένεται μια σημαντική γνωριμία. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 30 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα επηρεάσει τα οικονομικά σου και κυρίως τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους, καθώς και την ερωτική σου ζωή. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητες μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, αλλά και να αναθερμάνεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν με έναν απρόσμενο τρόπο και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς αυτό το γεγονός, προκειμένου να αποπληρώσεις κάποιες οφειλές. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει επίσης να αναβιώσεις μια σχέση από το παρελθόν και να βάλεις πιο υγιείς βάσεις για το μέλλον. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 30 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση που υπάρχει στη ζωή σου, καθώς η θετική συμμετοχή του Ουρανού θα σε παροτρύνει να ξεκινήσεις μια καινούργια ζωή. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συμβίωσης από την πρώτη στιγμή. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στον επαγγελματικό τομέα, όπου είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να δεχτείς μια πρόταση από το εξωτερικό, που θα αλλάξει τη πορεία της ζωής σου. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 30 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και υπόσχεται να σου φέρει καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν είσαι τακτοποιημένος επαγγελματικά, ίσως αποφασίσεις κάποιες βελτιώσεις που θα σε ωφελήσουν, ενώ αν αναζητάς μια καινούργια εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να επιδιώξεις συναντήσεις, που υπόσχονται θετικά αποτελέσματα. Θετικές αλλαγές θα κάνεις και στην εμφάνισή σου, καθώς μπορείς τώρα να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή νέες διατροφικές συνήθειες, που θα έχουν ορατά αποτελέσματα. Επιπλέον, η θετική συμμετοχή του Ουρανού θα σε βοηθήσει να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, που σου δημιουργούν άγχος. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 30 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον ευνοϊκό πέμπτο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που υπόσχεται ανέλπιστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Το επόμενο δεκαπενθήμερο η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα πάρει μια ευχάριστη τροπή, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει και μια εγκυμοσύνη, που θα συσφίξει τον δεσμό σου με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, με τη θετική συμμετοχή του Ουρανού μπορείς να κάνεις μια αναπάντεχη γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Εύνοια θα υπάρξει και στον επαγγελματικό τομέα, όπου η αυξημένη δημιουργικότητά σου θα σε ανταμείψει με νέα έσοδα. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα μιας νέας συνεργασίας, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να την ξεκινήσεις. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 30 Ιανουαρίου, επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ευχάριστες αλλαγές μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν σε απασχολεί μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, αυτό το διάστημα μπορείς να την πραγματοποιήσεις με επιτυχία. Δεν αποκλείεται ακόμα να διαμορφώσεις έναν επαγγελματικό χώρο μέσα στο σπίτι σου και να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα, που θα σου αποφέρει κέρδος. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, αυτό το διάστημα ίσως σκεφτείς να ξεκινήσεις μια συμβίωση με τον αγαπημένο σου, που θα οδηγήσει με τον καιρό στην επισημοποίηση της σχέσης σας. Τέλος, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, ίσως κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 30 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με την επικοινωνία σου, το άμεσο περιβάλλον σου και τα ταξίδια. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είναι αρκετά δραστήριο, αφού η θετική συμμετοχή του Ουρανού θα σου δώσει την ευκαιρία να οργανώσεις μικρές αποδράσεις με φίλους ή με τον σύντροφό σου, που θα σε ανανεώσουν. Αν είσαι ελεύθερος, το καινούργιο φεγγάρι σου επιφυλάσσει μια σημαντική γνωριμία, που γρήγορα θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, καθώς ο Ουρανός υπόσχεται να σου φέρει σημαντική προβολή. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 30 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σου, που σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και μια νέα πηγή εσόδων, που θα σου εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον. Κέρδη μπορεί επίσης να προέλθουν από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου ή από ένα χόμπι, που θα καλλιεργήσεις στο σπίτι σου για προσωπικό όφελος. Το γεγονός ότι η Σελήνη κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, υπόσχεται εύνοια και στην αισθηματική σου ζωή, όπου είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, ή αν είσαι ελεύθερος, να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση με ένα αξιόλογο άτομο. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 30 Ιανουαρίου στο δικό σου ζώδιο και το γεγονός ότι σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, εγγυάται θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να υλοποιήσεις στόχους και επιθυμίες που έχεις στο μυαλό σου, αφού η τύχη θα βρίσκεται δίπλα σου, για να υποστηρίξει τις όποιες προσπάθειές σου. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγεις την αδράνεια και να προσπαθήσεις για το καλύτερο το ερχόμενο διάστημα. Το καινούργιο φεγγάρι ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα επικερδή δραστηριότητα, αλλά και την αισθηματική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου ή να κάνεις μια καθοριστική γνωριμία. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 30 Ιανουαρίου στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και προσφέρεται τόσο για χαλάρωση και ξεκούραση, όσο και για μια ενδοσκόπηση, που θα σε βοηθήσει να χαράξεις τα επόμενα βήματά σου. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού από τον τομέα των οικονομικών σου, μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου, αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες. Δεν αποκλείεται το επόμενο δεκαπενθήμερο να λύσεις κάποιους γρίφους που σε προβληματίζουν, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα κέρδη σου. Η διαίσθησή σου μπορεί επίσης να παίξει ένα καθοριστικό ρόλο. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνά τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς τώρα να κάνεις μια σημαντική γνωριμία ή να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-01-2014 00:00:00