blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Στην αυγή μιας νέας εποχής!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Στην αυγή μιας νέας εποχής!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
 

Τα άστρα την Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Στις 20 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην 0'8'' μοίρα του Υδροχόου, που θα μας επηρεάζει τουλάχιστον μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου. Πάντα, με την Νέα Σελήνη ανοίγουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο, περνάμε σε καινούρια πεδία και ενεργοποιούμε νέες δραστηριότητες, νέα ενδιαφέροντα και καινούργιες διαδρομές, σε διαφορετικούς τομείς βέβαια για τον καθένα από εμάς, ανάλογα με το τι ενεργοποιεί η κάθε Νέα Σελήνη στον γενέθλιο χάρτη μας! Είναι μια εποχή που μπορούμε να βάλουμε ουσιαστικές βάσεις και να μεθοδεύσουμε κάποια θέματα, προκειμένου να τα εξελίξουμε και να εξελιχτούμε και εμείς μαζί τους.
 
Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που συμβολίζει την αλλαγή, την εξέλιξη, την ανάγκη να προχωρήσουμε και να κάνουμε βήματα, ακόμα και αν πρέπει να ανατρέψουμε πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα ή συνθήκες, που επικρατούσαν μέχρι τώρα! Είναι το ζώδιο που εκφράζει το Όλονκαι εστιάζει στην εξυπηρέτηση όχι μόνο του ατομικού σκοπού ή στόχου, αλλά τον αγώνα για ανώτερα ιδανικά, για οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει το κοινό καλό, μια και κατανοεί την δύναμη του συνόλου… Μπορεί να ενώσει ετερόκλητα πρόσωπα ή πράγματα, μια και κατανοεί την αξία της διαφορετικότητας και της εναρμόνισης των αντιθέτων, που αν λειτουργήσουν συμπληρωματικά, μπορεί να πετύχουν αξιοζήλευτα αποτελέσματα!
 
Είναι το προτελευταίο ζώδιο του ζωδιακού και συμβολίζει την τελική απόφαση, που θα πάρουμε προκειμένου να επιλέξουμε τον προορισμό μας. Είναι η στιγμή που πρέπει να σταθούμε στο σταυροδρόμι των επιλογών και να ορίσουμε ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουμε. Είναι το σημείο που θα χρειαστεί να κάνουμε και την προσωπική μας επανάσταση απέναντι σε ό,τι δεν μας εκφράζει!
 
Ο ένας από τους δύο κυβερνήτες αυτής της Νέας Σελήνης είναι ο Ουρανός, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε για αρκετό καιρό σε ανάδρομη πορεία (από τις 22 Ιουλίου ως και τις 21 Δεκεμβρίου 2014), δίνοντας την δυνατότητα σημαντικών προπαρασκευαστικών κινήσεων, οι οποίες τώρα έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε πλήρη εφαρμογή και να αναπτυχθούν. Και βέβαια, ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που εκπροσωπεί την αλλαγή, την εξέλιξη, την αντισυμβατικότητα, αναγνωρίζει το δικαίωμα της ελευθερίας των επιλογών, δίνοντάς τους συχνά και ανατρεπτικό χαρακτήρα!
 
Από την άλλη μεριά, εξετάζοντας και τον ''παραδοσιακό'' κυβερνήτη του Υδροχόου, που είναι ο Κρόνος, τον συναντάμε στο ζώδιο του Τοξότη, που συμβολίζει την εξάπλωση μιας διαφορετικής αντίληψης και νοοτροπίας από αυτήν που είχαμε μέχρι σήμερα. Εστιάζει στην πιο φιλοσοφική, την πιο πνευματική πλευρά των πραγμάτων, μας ωθεί να εγκαταλείψουμε το μέχρι τώρα ''υλιστικό'' μοντέλο της ζωής μας, για να περάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο, ανώτερο, απ’ όπου θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε περισσότερο και θα έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που πρεσβεύει ο Υδροχόος, δηλαδή την ενότητα του συνόλου! Κανείς δεν είναι μόνος του, όλοι αποτελούμε κομμάτια ενός παζλ, που έχουν άμεση σχέση με την υπόλοιπη εικόνα του πίνακα!
Sponsored Links

Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Όμως στον κύκλο αυτόν υπάρχει αρκετή σύγχυση. Είναι πολύ πιθανό να νοιώσουμε πως οι κατευθύνσεις που ανοίγονται μπροστά μας, δεν είναι ξεκάθαρες, πως το τοπίο είναι ομιχλώδες… Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη της φυγής από μια πραγματικότητα που δεν σε εκφράζει, που δεν είναι δημιουργική και δεν σου δίνει χαρά. Όμως, αυτή φυγή δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, αλλά ούτε και τα όποια προβλήματα μπορεί να έχεις, μια και είναι πολύ πιθανό να σε στρέψει και σε κατευθύνσεις δύσκολες, χαοτικές, παραπλανητικές, να σε βγάλει εντελώς από τον αρχικό σου προορισμό και, σε κάποιες περιπτώσεις, να σε κάνει να χάσεις τελείως το στόχο σου και την κατεύθυνσή σου!
 
Σημαντική η θέση των δεσμών και οι όψεις τους, μια και έχουμε τον Νότιο Δεσμό σε σύνοδο με τον Ουρανό, σε αντίθεση με τον Βόρειο και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τονίζοντας την ανάγκη της απελευθέρωσης από οτιδήποτε σε κρατά δέσμιο του παρελθόντος. Απαιτείται η ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου ζωής, καθώς το Εγώ” πλέον δεν μπορεί να εξυπηρετήσει καμία ανάγκη του, αν δεν εξελιχτεί σε Εμείς”!
 
Πολύ τονισμένη η ανάγκη της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών ή θεμάτων υπάρχουν. Όποιος συνεχίζει να παραμένει εστιασμένος στον εαυτό του, χωρίς να μπορεί να κατανοεί τις ανάγκες των γύρων του, είναι καταδικασμένος να στροβιλίζεται σε έναν αέναο κύκλο μοναξιάς, απ’ όπου δε θα μπορέσει να βρει καμιά διέξοδο!
 
Παράλληλα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο, μπορεί να υπάρξουν γεγονότα, που μπορεί φαινομενικά να έχουν μοιραίο χαρακτήρα, όμως εξυπηρετούν αυτόν ακριβώς τον σκοπό που ορίζουν και οι δύο ''γίγαντες'' του ζωδιακού, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας και όψη του τετραγώνου που σχηματίζουν όλο το διάστημα αυτό, με σκοπό μια εξελικτική πορεία, που γκρεμίζει οτιδήποτε παλιό, φθαρμένο και παρωχημένο, για να χτίσουν πάνω σε καινούργιες βάσεις, σε νέα θεμέλια και με νέες προοπτικές!
 
Όμως, αυτή η Νέα Σελήνη έχει άλλη μια παράμετρο, την οποία πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας: Ενεργοποιεί την έκλειψη που έγινε στις 23 Οκτωβρίου του 2014 στην 0'24'' του Σκορπιού. Πολύ πιθανόν να παρατηρήσετε πως επανέρχονται γεγονότα της περιόδου εκείνης, που ενδεχομένως προβλημάτισαν ή ξεκίνησαν ένα τοπίο αλλαγών, που στον καινούργιο αυτόν κύκλο παρακολουθούμε την εξέλιξη τους!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Περνάμε το κατώφλι μιας Νέας Εποχής, που είναι αναγκαίο να παραμερίσουμε το μέχρι τώρα μοντέλο της ζωής μας, για να οδεύσουμε σε μια άλλη πραγματικότητα, πιο φωτεινή και κυρίως πιο ανθρώπινη, αφού τον κύριο λόγο θα έχουν οι άνθρωποι, οι σχέσεις μας και οι αξίες μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως ξεκινά μια περίοδος, που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ενώ θα προκύψουν εξελίξεις, που θα σας κατευθύνουν σε μια πολύ δημιουργική, αλλά και επεκτατική πορεία!
 
Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, πολύ πιθανόν να νιώσετε πως περνάτε μια περίοδο κρίσης. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Τώρα καλείστε να κινηθείτε με ευελιξία και διαλλακτικότητα, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα το μήνυμα που σας στέλνουν τα γεγονότα, αλλά και να διορθώσετε ό,τι μέχρι τώρα μπορεί να μην πήγε έτσι όπως θα το θέλατε. Επίσης, πολύ πιθανόν να χρειαστεί να επανεξετάσετε ζητήματα, τα οποία σας απασχόλησαν την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, προκειμένου να τα εξελίξετε! Πως σε επηρεάζει προσωπικά η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα και η Νέα Σελήνη; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 27 Ιανουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Μια αρκετά «θερμή» περίοδος μέσα στον πιο παγωμένο μήνα!

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2015. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

 

Ευχές για μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-01-2015 20:00:00