blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Η ποιότητα των σχέσεων σου καθορίζει την ποιότητα της ζωής σου!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Η ποιότητα των σχέσεων σου καθορίζει την ποιότητα της ζωής σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Σήμερα έχουμε την κορύφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 3:05 π.μ. Με την Νέα Σελήνη, είναι σαν να παίρνουμε τις… οδηγίες για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, αλλά και σε ποιον τομέα, ανάλογα με το γενέθλιο χάρτη του καθένα. Το καινούργιο ξεκίνημα στον Ζυγό αφορά τις σχέσεις μας, το πόσο αρμονικά συνυπάρχουμε με τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν και αν είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε αυτή την αρμονία με τις πράξεις και τη στάση μας.
 
Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει τη Δικαιοσύνη και είναι το μοναδικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που συμβολίζεται από ένα άψυχο αντικείμενο. Αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι οι πρώτοι παρατηρητές, ήθελαν να τιμήσουν το ιδανικό της Δικαιοσύνης, που είναι αναγκαία, για να διατηρηθεί η ισορροπία, τόσο μέσα μας όσο και στο περιβάλλον που κινούμαστε! Είναι η στιγμή που το “Εγώ” παραχωρεί τη θέση του στο “Εμείς” μέσα από την ανάγκη για συνύπαρξη και ανταλλαγή.

Ήλιος και Σελήνη σε αντίθεση με Ουρανό

Η αντίθεση των φώτων, (Ηλίου και Σελήνης) με τον Ουρανό, σε φέρνει αντιμέτωπο με εκείνη την ανάγκη σου, που δεν εξυπηρετείται, δεν εκφράζεται ή δεν γίνεται κατανοητή από το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι… Πολύ συχνά, μέσα από φαινομενικά τυχαία γεγονότα, τα πράγματα φτάνουν σε ένα οριακό σημείο κι αποφασίζεις να κάνεις την ανατροπή που μπορεί να έχεις πολύ καιρό στο μυαλό σου, σε τυραννά και να σε πιέζει. Τώρα ή ποτέ, είναι το σύνθημα που θα σου δώσει το κίνητρο να σπάσεις κάθε φραγμό, κάθε αλυσίδα που σε κρατά δεμένο με το παρελθόν, για να μπορέσεις να πας παραπέρα, να βάλεις καινούριους στόχους, να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου και γενικότερα να επιλέξεις εσύ με ποιόν τρόπο θα ζήσεις!

Ο ρόλος της Αφροδίτης και του Άρη

Ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη βρίσκεται στη Παρθένο και μόλις έχει ολοκληρώσει το τετράγωνό της με τον Κρόνο. Και παρόλο που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της, εδώ γίνεται ιδιαίτερα μεθοδική και υπολογιστική, είναι έτοιμη να κλείσει όποια εκκρεμότητα υπάρχει με το παρελθόν, να διώξει οτιδήποτε την κάνει να δυσφορεί, να εμποδίζει την έκφρασή της και γενικότερα να κλείσει εκείνα τα κεφάλαια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες που δεν εκφράζουν την ποιότητά της και τη διάθεσή της για αρμονική συνύπαρξη.
 
Η επόμενη όψη της Αφροδίτης είναι με τον Άρη, προκειμένου να εξυγιάνει το έδαφος από παρελθοντικές εκκρεμότητες, για να μπορέσει να προχωρήσει στην κατεύθυνση που ορίζει η καρδιά της και η βαθιά της επιθυμία…
 
Ο Άρης, από την άλλη μεριά, βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση… Η σύνοδός του με τον Δία στον κύκλο αυτόν, θα ενισχύσει κάθε καινούργια προσπάθεια που αφορά νέες δραστηριότητες και θα του δώσει τα εφόδια που χρειάζεται για να τις υλοποιήσει!
 
Είναι ένας κύκλος που ευνοεί κάθε καινούργια έναρξη, κάθε τόλμημα που εμπεριέχει ρίσκο, γιατί παράλληλα το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, θα επιβεβαιώσει την πεποίθηση πως η τύχη βοηθά τους τολμηρούς! Μία άποψη, που την υποστηρίζει και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που ακολουθεί, δίνοντας σε κάθε τόλμημα, σε κάθε προσπάθεια, τα κατάλληλα εφόδια, αλλά και πολύ σημαντικές προοπτικές!
 
Ιδιαίτερη θέση κατέχουν τα επαγγελματικά θέματα. Τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να κάνεις την αλλαγή που προετοιμάζεις εδώ και καιρό, την έχεις σχεδιάσει στην πιο μικρή λεπτομέρεια και την έχεις οργανώσει λεπτομερώς!
 
Πρόκειται για μια δυναμική νέα Σελήνη που ωθεί σε αλλαγές και φυσικά σε… απαλλαγές, μια και το κύριο μήνυμα της είναι το κλείσιμο των κύκλων που έχουν ολοκληρώσει τη διαδρομή τους και έχει έρθει η ώρα να γίνουν παρελθόν! Γιατί τελικά, η ποιότητα των σχέσεών μας είναι και αυτή που καθορίζει και την ποιότητα της ζωής μας. Είναι στο χέρι μας το πώς θα επιλέξουμε να την ζήσουμε!

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και πώς επηρεάζει τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ
Η αναθεώρηση στις σχέσεις σου μπορεί να προέλθει τόσο από εσένα, όσο και από τους άλλους, δεν παύει όμως να είναι πάντα η αιτία των αλλαγών που πραγματοποιούνται στον κύκλο αυτόν, και που ενδεχομένως έχουν και πολύ έντονο χαρακτήρα! Η δική σου διάθεση είναι έντονα ανατρεπτική και σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις, προκειμένου να δρομολογήσεις έναν καινούργιο κύκλο εξελίξεων σε σχέση με τα επόμενα βήματα σου. Ένας κύκλος από το παρελθόν, κλείνει. Ξαφνικά ξεκινήματα, με ιδιαίτερα αισιόδοξες προοπτικές.
 
ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ πιθανά να υπάρξουν αποκαλύψεις, που θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα τις προθέσεις των κοντινών σου προσώπων και ιδιαιτέρως των συνεργατών. Ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές στα εργασιακά σου δεδομένα, αλλά και το άνοιγμα ενός νέου κύκλου, με ιδιαίτερα αισιόδοξες προοπτικές. Βοήθεια από φιλικά πρόσωπα. Πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, τόσο σε εσωτερικό επίπεδο, όσο και σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της εικόνας σου. Για σένα του δευτέρου δεκαημέρου, μια μεγάλη επαγγελματική έναρξη ή μια επιθυμία σου, παίρνει σάρκα και οστά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές στα σχέδιά σου, όμως από την άλλη μεριά να θυμάσαι πως είναι πολύ πιθανό οι ανατροπές αυτές να αποβούν ιδιαίτερα επωφελείς για εσένα και να σου ανοίξουν ευκαιρίες πολύ πιο σημαντικές από ό,τι περίμενες ή είχες υπολογίσει. Σημαντικές εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά σου ζητήματα, όσο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά (αν έχεις). Η ερωτική σου ζωή περνά από έντονες ανακατατάξεις. Ένας κύκλος κλείνει, σε σχέση με κάποια οικογενειακά θέματα. Νέες ερωτικές εμπειρίες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρόλο που φαινομενικά το κλίμα, ιδιαίτερα στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά σου, μπορεί να περνά από έντονες ανακατατάξεις και ανατροπές, να θυμάσαι πως η περίοδος αυτή σου δίνει πολύ ισχυρό κίνητρο εξέλιξης. Τώρα μπορεί να πετύχεις μια σημαντική συμφωνία ή μια διαπραγμάτευση, που θα σου ανοίξει καινούργιους ορίζοντες και θα σε βοηθήσει να κάνεις εκείνη την αλλαγή που επιθυμείς. Αλλαγή σπιτιού ή έναρξη δουλειάς μέσα στο σπίτι, αλλά και μια σημαντική σχέση ή συνεργασία.
 
ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοούνται οι πάσης φύσεως επεκτάσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, παρόλο που ενδεχομένως να υπάρξουν ματαιώσεις σε προγραμματισμένες δραστηριότητες. Να θυμάσαι όμως πως για ό,τι δεν υλοποιείται τώρα, θα προκύψει ενδεχομένως κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενες. Δεν αποκλείεται κι ένας νέος κύκλος σπουδών. Περίοδος μετακινήσεων, ίσως για επαγγελματικούς λόγους. Ευνοούνται τα ανοίγματα με το εξωτερικό, ενώ διευκολύνονται και οι νομικές υποθέσεις. Μια σημαντική οικονομική ευκαιρία ή εξέλιξη, αλλά και σημαντική ανανέωση στον ερωτικό τομέα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ
Ένα σημαντικό άνοιγμα, μια ευκαιρία που σου δίνει τη δυνατότητα θετικών εξελίξεων στον οικονομικό τομέα. Ίσως ο κύκλος που ανοίγει τώρα, να είναι η ευκαιρία που περίμενες, για σημαντικές οικονομικές βελτιώσεις. Ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, περίοδος αυτή είναι μοναδική για να πετύχεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, ενώ οι ευκαιρίες ανάπτυξης μπορεί να είναι πέρα από τις προσδοκίες σου. Νέες ενάρξεις, καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες και νέες συνεργασίες συνθέτουν μια μοναδική εποχή, μέσα από την οποία μπορείς να βάλεις τις βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις. Σημαντική η ερωτική ανανέωση.

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-10-2015 17:46:00