blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ουρανό σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί!

 
Τα άστρα την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ουρανό σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, με τον Ουρανό σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Ουρανός σε τετράγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Η εβδομάδα αυτή φέρνει μαζί της αρκετές εξελίξεις, που έχουν έναν πολύ πιο έντονο χαρακτήρα από αυτές των πολύ ευχάριστων δύο εβδομάδων που προηγήθηκαν! Κυρίαρχη όψη, όχι μόνο της εβδομάδας, αλλά ολόκληρης της περιόδου που ακολουθεί, είναι το τετράγωνο του ανάδρομου Ουρανού με τον Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά. Το πρώτο της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου 2014 και τώρα έχουμε την συνέχειά του, που κορυφώνεται στην σημερινή μέρα και χρωματίζει ολόκληρη την περίοδο που ακολουθεί. Το τελευταίο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα θα γίνει στις 16 Μαρτίου 2015, κλείνοντας μια σειρά από 7 κύκλους, που ξεκίνησαν στις 24 Ιουνίου 2012.
 
Οι όψεις αυτές λειτούργησαν και λειτουργούν με ιδιαίτερη ένταση και δυναμική στις εξελίξεις σε κοσμικό επίπεδο, μια και όλο αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται από άκρως ανατρεπτικά γεγονότα, που σκοπό έχουν την αλλαγή και την αναβάθμιση σε οτιδήποτε μέχρι τώρα θεωρείται φθαρμένο ή κατεστημένο.
 
Είναι μία τα ριζική αλλαγή, την οποία βλέπουμε όλοι και βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Σκοπό έχει την πλήρη εξυγίανση (όσο είναι δυνατόν αυτό) ενός συστήματος, που πλέον δεν έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Έχουμε ανάγκη να προχωρήσουμε σε μια νέα περίοδο, σαφώς πιο αναβαθμισμένη και πιο πνευματική, όπου οι αξίες που θα πρωτοστατούν, θα αφορούν περισσότερο στον άνθρωπο και πολύ λιγότερο το υλικό κομμάτι, που μέχρι τώρα κυριαρχεί.
 
Παράλληλα σε αυτό το τετράγωνο που κορυφώνεται σήμερα, έχουμε και την συμμετοχή του βόρειου δεσμού, δημιουργώντας την όψη Ταυ-τετραγώνου. Έτσι, το επόμενο διάστημα μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε αρκετά γεγονότα, με έντονη δράση και πολλές φορές ριψοκίνδυνο, ως και ακραίο χαρακτήρα. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, επιθετικότητα, καθώς και έλλειψη πειθαρχίας που οδηγεί σε πιο σπασμωδικές και προκλητικές κινήσεις.
 
Οι αλλαγές θα γίνουν και είναι επιβαλλόμενες! Πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ομάδες, που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και λειτουργούν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, συχνά και με ιδιαίτερα σκληρό χαρακτήρα, λειτουργώντας απόλυτα, αποφασιστικά, γρήγορα και ακραία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού

Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζονται πάρα πολύ οι ζωές των Παρορμητικών ζωδίων, Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 12η μοίρα. Την περίοδο αυτή έρχονται αντιμέτωποι με θέματα που τους απασχόλησαν και το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου. Τώρα καλούνται να επανεξετάσουν ή να δώσουν μια λύση και καλό είναι να δουλέψουν με τη μεγαλύτερη δυνατή μεθοδικότητα και οργάνωση, για να μπορέσουν να αξιολογήσουν σωστά και τα δεδομένα τους και να μην βιαστούν να πάρουν αποφάσεις, ορμώμενοι από μια ψυχολογική πίεση, που ασκείται την περίοδο αυτή στη ζωή τους. Οι αστρολόγοι του Myastro θα σε συμβουλέψουν κατάλληλα. Μίλησε μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 21 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα και η εμπλοκή της Αφροδίτης: Οικονομική και πολιτική κρίση: Μέχρι πότε;

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Ουρανός σε τετράγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-12-2014 21:00:00