blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 18 ως 20 Οκτωβρίου. Πανσέληνος κι έκλειψη Σελήνης στον Κριό.

 
Τα άστρα το τριήμερο 18 ως 20 Οκτωβρίου. Πανσέληνος κι έκλειψη Σελήνης στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 18 ως 20 Οκτωβρίου 2013 με την Πανσέληνο κι έκλειψη Σελήνης

Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ βλέποντας το Γιόντα να σηκώνει το καταδιωκτικό του σκάφος μέσα από τους βάλτους χρησιμοποιώντας μόνο τη σκέψη του είπε:
- Δεν το πιστεύω!
Γιόντα : - Γι' αυτό ακριβώς απέτυχες να το κάνεις!
(Από την ταινία, Ο πόλεμος των άστρων)
 
Το γεγονός της εβδομάδας, αλλά και ολόκληρης της περιόδου, δεν είναι άλλο από την Πανσέληνο, η οποία συνοδεύεται και από την σεληνιακή έκλειψη, και πραγματοποιείται και τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 2:37 ώρα Ελλάδος.
 
Πραγματοποιείται στην 25η μοίρα του Κριού με την συμμετοχή του Δία και η διάρκεια της θα είναι τουλάχιστον μέχρι της 3 Νοεμβρίου, που και έχουμε την επόμενη Νέα Σελήνη και έκλειψη στον Σκορπιό!
 
Επειδή πρόκειται για σεληνιακή έκλειψη, λειτουργεί περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο, χωρίς αυτό βεβαίως να αποκλείει και την ύπαρξη γεγονότων. Ωστόσο, δεν παύει το συναίσθημα να είναι κυρίαρχο και να καθοδηγεί τις εξελίξεις. Είναι μια Σελήνη η οποία θα φέρει συχνά και το οριστικό κλείσιμο κάποιων κύκλων, που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες δεν εξυπηρετούν πλέον ούτε το συναισθηματικό μέρος αλλά ούτε και το πρακτικό, οπότε μοιραία μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας…
 
Βεβαίως, αυτό δεν θα γίνει εύκολα. Πολύ συχνά θα βρεθούμε μπροστά σε ιδιαίτερα παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες θα μπορεί να λειτουργήσουν και ακραία προκειμένου να εξυπηρετήσουν το στόχο τους.
 
Και έτσι θα υπάρξουν πολλές κινήσεις, οι οποίες θα γίνουν κάτω απ’ το πρίσμα της βιασύνης, όπου μοιραία θα επέλθουν και πολλά λάθη, γι’ αυτό είναι καλό τις μέρες αυτές να αποφύγουμε βιαστικές κινήσεις, αλλά να πάρουμε το χρόνο μας σε οτιδήποτε θέλουμε να αποφασίσουμε. Μια και τώρα θα υπάρξουν και πολλά δυναμικά ξεκινήματα, τα οποία και εδώ πολύ πιθανά να στηριχτούν στην απόφαση της στιγμής… Ή ακόμα να υπάρξουν καταστάσεις, οι οποίες προετοιμάζονται εδώ και καιρό, και έχει έρθει η ώρα τους να περάσουν σε κανονική ροή.
 
Εκείνο που θα μας δυσκολέψει αρκετά σε τούτη τη φάση είναι ο τομέας της επικοινωνίας, μια και θα παρατηρήσουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ούτε να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας, αλλά ούτε και οι άλλοι μαζί μας, αφού η ενασχόληση με το ‘‘Εγώ’’ θα βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα. Όλα κινούνται κάτω από ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, όπου οι ανάγκες μας βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα και πάνω απ’ όλα! Θα χρειαστεί δηλαδή αρκετή προσπάθεια για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε επί της ουσίας με τους γύρω μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε και ένα αποτέλεσμα σε όλα αυτά που θέλουμε να περάσουμε στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε. Επίσης, είναι σημαντικό να προσέχουμε και τι λέμε, μια και εύκολα τα πράγματα μπορεί να παραμορφωθούν ή να αλλοιωθούν και… άλλα να λέμε εμείς, άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι.
 
Θα μας απασχολήσουν επίσης ζητήματα που έχουν να κάνουν με το εμπόριο, τα γραπτά και τις μετακινήσεις.  Επίσης και οι ειδήσεις που τώρα φτάνουν στ’ αφτιά μας, μπορεί να έχουν μια υπερβολή, να έρχονται διογκωμένες ή παραμορφωμένες!

Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα

Ωστόσο το… SOS αυτής εδώ της έκλειψης είναι μία έντονη τάση εξαπάτησης που θα υπάρχει, μια και ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα είναι μια όψη, η οποία έχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας!
 
Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο, το οποίο συχνά θα καθοδηγεί τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Θα μας απασχολήσουν έντονα θέματα υγείας την περίοδο αυτή, αλλά και ό,τι έχει να κάνει με χημικά, που τώρα μπορεί να βγουν στο προσκήνιο με περίεργο τρόπο… Καθώς επίσης να έχουμε και ζητήματα έντονων φυσικών φαινομένων!
 
Καλό είναι να κρατήσουμε από όλο αυτόν τον κύκλο της σεληνιακής έκλειψης αυτήν τη διάθεσή του να ξεκινήσουμε σε μια νέα βάση και με νέα δεδομένα τη συναισθηματική μας ζωή… Ακόμα κι αν χρειαστεί να αφήσουμε πίσω μας σχέσεις, οι οποίες μας συντρόφευσαν για χρόνια, αλλά πλέον έχουν πάψει να μας δίνουν ακόμα και τα απαραίτητα…
 
Μην φοβηθείτε την αλλαγή που σας προσφέρει αυτή η Πανσέληνος. Μπορεί τώρα να φαίνεται δύσκολη ή αξεπέραστη, είναι όμως απαραίτητη, προκειμένου να οδηγηθούμε σε νέα, μαγικά μονοπάτια… Και να εξερευνήσουμε νέους τόπους αλλά και ανθρώπους, οι οποίοι θα μας συντροφέψουν στη ζωή μας…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις τις ημέρες αυτές, μια και υπάρχει έντονη φόρτιση που δεν θα σας αφήσει να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό. Οργανώστε την όποια αλλαγή έχετε στο μυαλό σας και μετά βάλτε την σε εφαρμογή…
 
Το σίγουρο είναι πως δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι είναι αναγκαίο να αλλάξετε… Αυτό δεν μπορείτε να το αποφύγετε ! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581).
 
Να έχετε όλοι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
 

Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας, σχετικά με την Πανσέληνο, την έκλειψη, τον ανάδρομο Ερμή και τις άλλες αστρολογικές όψεις και μάθετε πως θα σας επηρεάσουν:
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-10-2013 00:00:00