blank
 
blank

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και οι αλλαγές και θετικές εξελίξεις που σηματοδοτεί για όλα τα ζώδια.

 
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και οι αλλαγές και θετικές εξελίξεις που σηματοδοτεί για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Πανσέληνος στον Υδροχόο

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μέρα, φορτισμένη από θετική ενέργεια, είναι η 22 Ιουλίου, αφού πέρα από την Πανσέληνο, διάφοροι άλλοι αστρολογικοί παράγοντες, εγγυώνται τις καλύτερες προοπτικές σε όλα σχεδόν τα ζώδια. Σύνοδος Άρη-Δία, Ήλιος στον Λέοντα

Η σύνοδος του Άρη με τον Δία ενεργοποιεί για μια ακόμη φορά το μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείο του Νερού, ενώ η είσοδος του Ήλιου στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, φέρνει στα φώτα των προβολέων τις αισθηματικές σχέσεις και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε κανείς να μην νιώσει την αίσθηση της μοναξιάς. Λίγες ώρες μετά την είσοδό του στο ζώδιο της κυβέρνησής του, σχηματίζει την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, που σηματοδοτεί αλλαγές και θετικές εξελίξεις για ένα γενικότερο καλό.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο

Το θετικό σκηνικό ολοκληρώνεται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, που θα φέρει περισσότερη λογική και θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και ρήξεις με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες συνέπειες. Το γεγονός ότι όλες αυτές οι όψεις παρουσιάζονται στον χάρτη της Πανσελήνου, «παρατείνει» την θετική επιρροή τουλάχιστον για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ποια ζώδια ευνοούνται

Η Πανσέληνος ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) ενώ η σύνοδος Άρη – Δία και η πορεία της Αφροδίτης από την Παρθένο, ευνοούν τα υπόλοιπα έξι ζώδια.

Πανσέληνος στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου για να σχηματίσει λίγο αργότερα την Πανσέληνο. Πρόκειται για ένα φαινόμενο εξαιρετικά θετικό για την αισθηματική σου ζωή, καθώς μετά από τόσες διακυμάνσεις που έχει υποστεί η προσωπική σου ζωή, ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον έρωτα και την αγάπη, να δώσεις νέες προοπτικές στη σχέση σου, ή να δημιουργήσεις μια νέα μακροχρόνια σχέση, -αν είσαι μόνος- με άτομο που θα γνωρίσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Η ανάγκη σου να «δεθείς» ουσιαστικά με έναν άνθρωπο θα σε κάνει να παραμερίσεις τυχόν εγωιστικές τάσεις και να ανακαλύψεις από την αρχή την χαρά του να μοιράζεσαι τα πάντα με τον σύντροφό σου. Με την σύνοδο που σχηματίζει την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Δία, ίσως επιδιώξεις την συμβίωση ή ακόμα και τον γάμο που θα αλλάξει τη ζωή σου. Τέλος, την ίδια μέρα η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, σηματοδοτεί θετικές αλλαγές στην εργασία σου αλλά και στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα και η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 22 Ιουλίου, στρέφουν το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου αποκατάσταση και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, η βασική σου επιδίωξη θα είναι μια ουσιαστική αλλαγή που θα σε βγάλει από το καβούκι σου και θα δώσει νέες προοπτικές στη ζωή σου. Πέρα όμως από τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, θα κάνεις μια γενικότερη αναμόρφωση στη ζωή σου, αφού η κυβερνήτης σου Αφροδίτη την ίδια μέρα περνάει στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και φωτίζει θετικά την αισθηματική σου ζωή. Έτσι, μέχρι και τις 16 Αυγούστου, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, και αν είσαι ελεύθερος, με την αύρα της γοητείας που θα σε περιβάλλει η κυβερνήτης σου, θα νιώσεις έντονα το φλερτ των γύρω σου και φυσικά είναι στο χέρι σου, να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση με ένα αξιόλογο άτομο. Ακόμα και αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σύνοδος του Άρη με τον Δία την ίδια μέρα, βοηθάει να αναπτύξεις μια ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, αλλά και να προγραμματίσεις ένα ερωτικό ταξίδι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος περνάει στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα από όπου θα σχηματίσει την Πανσέληνο στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου. Πρόκειται για μια θετική επιρροή που θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αφού θα σε παροτρύνει να επιδιώξεις την εξέλιξή σου μέσα από ταξίδια, μελέτες και νέες εμπειρίες. Το γεγονός ότι ο ένατος οίκος σχετίζεται και με την νομιμότητα, είναι πιθανό να σε ωθήσει να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση σου και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή πολλά υποσχόμενη. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία που μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει εντελώς την φιλοσοφία σου και το πεπρωμένο σου. Την ίδια μέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί νέες εξελίξεις στο οικιακό σου περιβάλλον, γεγονός που δεν αποκλείει μέχρι και τις 16 Αυγούστου, να αναζητήσεις μια νέα στέγη που θα αποτελέσει την ερωτική φωλιά σου. Αν πάλι αναπολείς έναν έρωτα που έχει τελειώσει πρόσφατα, το ίδιο διάστημα μπορείς να επιδιώξεις την αποκατάσταση αυτής της σχέσης, με απόλυτη επιτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα και την ίδια μέρα σχηματίζει την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου αλλά και της συναισθηματικής σου ασφάλειας, που είναι οι τομείς που θα σε απασχολήσουν περισσότερο το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι, το διάστημα αυτό θα επικεντρωθείς σ’ αυτά τα θέματα και θα κάνεις ό,τι χρειάζεται προκειμένου να εξασφαλίσεις την σταθερότητα που αναζητάς, τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τα άτομα που αγαπάς. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, θα θελήσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του συντρόφου σου, ώστε να του δείξεις πόσο ενδιαφέρεσαι γι’ αυτόν και να συσφίξεις ακόμα περισσότερο τον δεσμό σας. Αν είσαι ελεύθερος, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο την ίδια μέρα και μέχρι τις 16 Αυγούστου, υπόσχεται να φέρει γνωριμίες μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον ή μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μια σχέση που θα σε κάνει να ανακαλύψεις την αξία της συντροφικότητας και που μπορεί να εξελιχθεί σοβαρά στο άμεσο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Λέων

Φίλε Λέοντα, στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος περνάει στο δικό σου ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου. Με την είσοδό του μάλιστα, σχηματίζει και την Πανσέληνο στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για σένα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, οι σχέσεις σου θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο, και η αναζήτηση της ισορροπίας θα γίνει ο πρωταρχικός σου στόχος. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις το τελευταίο διάστημα λόγω της αρνητικής – προς το ζώδιό σου – θέσης του Κρόνου, μπορούν τώρα να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη κατανόηση και να αποκατασταθούν με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί τόσο συγκλονιστική που θα σε κάνει να σκεφτείς την περίπτωση της μόνιμης δέσμευσης πολύ σύντομα. Εξάλλου, η είσοδος της Αφροδίτης την ίδια μέρα στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, πέρα από την βελτίωση των οικονομικών σου, σου εξασφαλίζει μια περίοδο συναισθηματικής σταθερότητας, που είναι στο χέρι σου να κρατήσει και για πάντα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος ξεκινάει την διέλευσή του στον σκοτεινό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, και φωτίζει με τις ακτίνες του τις κρυφές σου επιθυμίες. Με τον σχηματισμό της Πανσελήνου μάλιστα την ίδια μέρα, σε παροτρύνει να αλλάξεις ριζικά τις καταστάσεις που σε δυσαρεστούν και να επιδιώξεις ένα καλύτερο μέλλον, τουλάχιστον όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, θα πρέπει να επαγρυπνάς για νέες ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν και να εξελιχθούν πολύ θετικά, με την υποστήριξη του Άρη και του Δία που σχηματίζουν σύνοδο την ίδια μέρα. Αρκετά όμως με τα επαγγελματικά! Άλλωστε η περίοδος του καλοκαιριού είναι ιδιαίτερα ερωτική, και αν ακόμα δεν το έχεις νιώσει, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 22 Ιουλίου μέχρι και τις 16 Αυγούστου θα στο δείξει με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος λοιπόν, τώρα θα συμμετάσχεις με χαρά στο παιγνίδι του έρωτα και του φλερτ, ενώ ο διάχυτος ρομαντισμός σου θα σε παροτρύνει να δημιουργήσεις μια σχέση, διαφορετική από κάθε άλλη. Ακόμα κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τώρα μπορείς να τονώσεις τον έρωτά σου και να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα και η Πανσέληνος που θα σχηματίσει στον Υδροχόο στις 22 Ιουλίου, προμηνύουν τα καλύτερα για την αισθηματική σου ζωή. Μετά από αρκετές ταλαιπωρίες που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα, ήρθε ο καιρός να απολαύσεις τα φλερτ και τον έρωτα, χωρίς φόβο και διλήμματα. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, μπορείς να εκπληρώσεις όλα τα όνειρα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή, να βελτιώσεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου ή ακόμα και να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση αυτής της σχέσης. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη να επισπεύσει κάπως τις εξελίξεις. Αν είσαι ελεύθερος, το ίδιο διάστημα, θα δημιουργήσεις μια πολύ ρομαντική σχέση, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σου. Και σ’ αυτή την περίπτωση η πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης είναι αυξημένη, γι’ αυτό αν δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πάρεις τις προφυλάξεις σου. Η διέλευση της δικής σου Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου από τις 22 Ιουλίου και μέχρι τις 16 Αυγούστου, ίσως ωθήσει κάποιους Ζυγούς στην δημιουργία κρυφών σχέσεων, ή στην αναβίωση ενός παλιού έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος του Ήλιου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου στις 22 Ιουλίου και για έναν ολόκληρο μήνα, σηματοδοτεί την ανταμοιβή των προσπαθειών σου στον επαγγελματικό τομέα και ανοίγει τον δρόμο για την επίτευξη των φιλοδοξιών σου. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται την ίδια μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, εξασφαλίζει την ισορροπία γενικά στη ζωή σου και ιδιαίτερα στον προσωπικό τομέα. Βλέπεις λοιπόν ότι η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, μπορεί να ήταν πιεστική, σε βοήθησε όμως να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τώρα μπορείς ανενόχλητα να σχεδιάσεις το μέλλον που επιθυμείς και να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, αφού τα εμπόδια που προέρχονταν από την επαγγελματική σου ανασφάλεια, μπαίνουν στο περιθώριο. Αν είσαι ελεύθερος, η διέλευση της Αφροδίτης από το φιλικό ζώδιο της Παρθένου, από τις 22 Ιουλίου μέχρι και τις 16 Αυγούστου, θα σου δώσει τον ελεύθερο χρόνο να βγεις από το σπίτι σου, να συμμετάσχεις σε κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και να βρεις τον έρωτα που ονειρεύεσαι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μια εξαιρετικά θετική περίοδος ξεκινά για σένα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22 Ιουλίου. Για έναν ολόκληρο μήνα, μπορείς να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου, να ταξιδέψεις σε μέρη που επιθυμείς και φυσικά να απολαύσεις τον έρωτα με όλες σου τις αισθήσεις. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται την ίδια μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, προοιωνίζει ανεμελιά στην προσωπική σου ζωή, αφού σε απαλλάσσει για λίγο από τις αυξημένες υποχρεώσεις σου, και σου επιτρέπει να ασχοληθείς με πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα, υπόσχεται να φέρει στη ζωή σου σημαντικές γνωριμίες που θα εξελιχθούν θετικά με την πάροδο του χρόνου. Την ίδια μέρα εξάλλου ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Δία και ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το μεγάλο τρίγωνο που υπόσχεται να μεταμορφώσει την ερωτική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 22 Ιουλίου μέχρι και τις 16 Αυγούστου, χαλαρώνει περισσότερο την ατμόσφαιρα, αφού ακόμα κι αν είσαι υποχρεωμένος να εργαστείς, μπορείς να ολοκληρώσεις τα καθήκοντά σου πιο εύκολα και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και τη σχέση σου. Δεν αποκλείεται επίσης να συμβάλει στην δημιουργία μιας σχέσης μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 22 Ιουλίου, ο Ήλιος περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από όπου για έναν ολόκληρο μήνα, «φωτίζει» τις συναισθηματικές και τις ερωτικές σου ανάγκες και σε προκαλεί να δώσεις μια νέα διάσταση στη ζωή σου. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται μετά από λίγες ώρες στον Υδροχόο, υπόσχεται να φέρει μια νέα ισορροπία στην προσωπική σου ζωή και να καλύψει την συναισθηματική σου ανασφάλεια. Μετά την ισορροπία που θα εξασφαλίσεις στον τομέα των οικονομικών σου, θα μπορέσεις να ρυθμίσεις και τις εξελίξεις που θέλεις σε μια σοβαρή σχέση που διατηρείς. Έτσι, δεν αποκλείεται να επιδιώξεις μια μόνιμη δέσμευση, αφού και η σύνοδος του Άρη με τον Δία την ίδια μέρα συνηγορεί σ’ αυτό. Ιδιαίτερα ευεργετική θα αποδειχθεί και η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου από τις 22 Ιουλίου μέχρι και τις 16 Αυγούστου, αφού θα συμβάλει στην δημιουργία μιας ρομαντικής ατμόσφαιρας που θα τονώσει ακόμα περισσότερο τον έρωτά σου. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα κάνεις πολλές γνωριμίες και θα δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση με κάποιο άτομο που μπορεί να γνωρίσεις κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, ή να προέρχεται το ίδιο από άλλη χώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η είσοδος του Ήλιου στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου πραγματοποιείται στις 22 Ιουλίου, και για έναν ολόκληρο μήνα, υπόσχεται να επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις σου και να τις ανανεώσει ριζικά. Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται λίγο αργότερα στο ζώδιό σου, θα έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις τυχόν λάθη και σφάλματά σου και να προσπαθήσεις να επαναφέρεις την αρμονία, αν φυσικά για κάποιο λόγο έχει διαταραχθεί. Λόγω της αρνητικής επιρροής του Κρόνου, ίσως εκδηλώσεις την ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία στη σχέση σου, και ίσως μπορέσεις να την εξασφαλίσεις με τους κατάλληλους χειρισμούς. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις έντονο ύφος και απειλές, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες. Εξάλλου, η πορεία της Αφροδίτης από το λογικό ζώδιο της Παρθένου από τις 22 Ιουλίου μέχρι και τις 16 Αυγούστου, μπορεί να βάλει τέλος σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες και να τονώσει ακόμα περισσότερο την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσεις πολλές ερωτικές προκλήσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να μην υποκύψεις. Ακόμα όμως και αν συνάψεις παράλληλες σχέσεις, τελικά το άτομο που θα καταφέρει να σε κατακτήσει θα είναι ένα και μοναδικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος του Ήλιου στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου από τις 22 Ιουλίου, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η καθημερινότητά σου θα αλλάξει και θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες. Η βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης ή ακόμα και της εμφάνισής σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο, και ίσως αρχίσεις να ακολουθείς ένα νέο τρόπο ζωής που θα συμβάλει στην ανανέωσή σου. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται λίγες ώρες αργότερα στο ζώδιο του Υδροχόου, σε καλεί να επανεξετάσεις την μέχρι τώρα πορεία σου, να εντοπίσεις τα λάθη και τις αδυναμίες σου και να προετοιμάσεις μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου. Σε κάθε προσπάθεια που θα κάνεις αυτό το διάστημα όμως, δεν θα είσαι μόνος σου. Η διέλευση της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο της Παρθένου από τις 22 Ιουλίου μέχρι και τις 16 Αυγούστου, φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου και δημιουργεί μια νέα κατανόηση με τον σύντροφό σου, γεγονός που θα συμβάλει σε μια νέα ισορροπία και αρμονία. Αν είσαι αδέσμευτος, το συγκεκριμένο διάστημα, μια νέα γνωριμία, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη ζωή σου καθώς επίσης και πολύ θετικές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-07-2013 00:00:00