blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 28 ως 30 Αυγούστου 2015, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς!

 
Τα άστρα το τριήμερο 28 ως 30 Αυγούστου 2015, με την Πανσέληνο στους Ιχθείς!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 28 ως 30 Αυγούστου 2015, με την Πανσέληνο στην 6.49' των Ιχθύων

Είναι εκείνη η κομβική στιγμή, που καλείσαι να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου ποιότητες και να κατανοήσεις πως αυτές είναι η σύνδεσή σου με ό,τι σε περιβάλλει! Εκείνο που σε ενώνει με τους γύρω σου είναι το συναίσθημά… Ό,τι συμβαίνει μέσα σου, αλλά και αυτά που εισπράττεις από τους γύρω σου, διαμορφώνουν την πραγματικότητα σου και φυσικά η ανταλλαγή αυτή σε ωφελεί, σε φωτίζει και σε διευρύνει! Η Πανσέληνος στους Ιχθείς είναι η ένωσή σου όχι με τον κόσμο του προφανούς, αυτού που μπορείς να αντιληφθείς με τις αισθήσεις σου, μα με όλα αυτά που μπορείς να κατανοήσεις με έναν τρόπο διαισθητικό, που επεξεργάζονται οι εσωτερικές σου κεραίες και που τις περισσότερες φορές τα σήματα που λαμβάνουν είναι πολύ πιο ισχυρά από αυτά που αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις σου!
 
Η Σελήνη αυτή μας κάνει πιο δεκτικούς, πιο ευάλωτους, με μια διάθεση κατανόησης και προσφοράς απέναντι σε όλους όσους βρίσκονται γύρω μας και ενδεχομένως έχουν την ανάγκη μας! Στον κύκλο αυτόν, όλα περνούν μέσα από το ρήμα ''νοιώθω'', αυτός είναι ο οδηγός για το επόμενο διάστημα και είναι σημαντικό τώρα να έχεις άμεση επαφή με το συναίσθημα και την επιθυμία, που κυριαρχεί μέσα σου! Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, γιατί πολύ εύκολα μπορείς να βγεις, να ξεφύγεις από την πορεία σου αναζητώντας κάτι που δείχνει ιδανικό. Είναι πολύ εύκολο να μπλεχτείς σε συναισθηματικούς λαβυρίνθους που θα σε μπερδέψουν ή θα σε αποπροσανατολίσουν!
 
Απέναντι από τη Σελήνη, ο Ήλιος φωνάζει πως εκείνο που χρειάζεται είναι να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να δρομολογήσεις εσύ τις εξελίξεις στα θέματά που σε ενδιαφέρουν, να ορίσεις εσύ το μονοπάτι σου! Και φυσικά, να εργαστείς πολύ σκληρά για να πετύχεις…

Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Βεβαίως, συχνά η καθημερινότητα μοιάζει ασφυκτική, πνίγει τις διαθέσεις, τις επιθυμίες και κυρίως το όνειρο, αυτό που έχεις ανάγκη για να κρατηθείς και να επιβιώσεις. Μια και το όνειρο είναι η γέφυρά σου με την πραγματικότητα! Κυρίαρχος στην Πανσέληνο αυτή είναι ο Ποσειδώνας, που έρχεται να ενισχύσει αυτή την τάση σου για το όνειρο, την φυγή, την περιπλάνηση, που θα σε βγάλει από την ασφυκτική πραγματικότητα και θα σου προσφέρει διεξόδους… Και φυσικά, η φυγή αυτή μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, που ορίζονται από την προσωπική αναζήτηση του καθενός από μας… Είναι εκεί που το πραγματικό μπερδεύεται με το φανταστικό, είναι εκεί που η ψυχή σου αναζητά το θαύμα που θα την βγάλει από το κουκούλι της και θα την μεταμορφώσει σε μια όμορφη πεταλούδα, έτοιμη να πετάξει, για ν’ αναζητήσει τις δικές της εμπειρίες…
 
Μόνο που τώρα, αυτή η φυγή έχει αρκετούς κινδύνους, αφού ο Ποσειδώνας είναι ο… Μετρ της παραπλάνησης! Οι συναισθηματικές σου ανάγκες ή αναζητήσεις μπορεί να γίνουν μπούμερανγκ, να σε εξαπατήσουν και να σε απογοητεύσουν… Εδώ κάνει παιχνίδι η φαντασία, που καλπάζει, γιγαντώνεται, προσδοκά, αλλά στο τέλος μπορεί να φέρει τη διάψευση και την απογοήτευση!
 
Βεβαίως, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να γίνει μια τεράστια πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες, που ανασύρουν εκείνες τις πολύ ιδιαίτερες και δημιουργικές εμπνεύσεις από το ασυνείδητό τους, που πραγματικά θα τους κάνουν να μεγαλουργήσουν!

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Από την άλλη μεριά, η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα χάος στις διαπροσωπικές σχέσεις! Νοιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις το συναίσθημά σου, να το μοιραστείς, να το ανταλλάξεις, κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος πρόσωπα ή σε λανθασμένες κινήσεις! Ο κύκλος αυτός έχει έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης, γι’ αυτό χρειάζεται να μένεις εστιασμένος στην εσωτερική σου φωνή, τον οδηγό σου, τη διαίσθησή σου, που φαίνεται πως είναι η μόνη αλήθεια που μπορεί να σε υποστηρίξει τώρα!

Σελήνη σε αντίθεση και Ήλιος σε σύνοδο με Δία

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία δίνει σε όλο αυτό το κλίμα μια μεγαλύτερη διάσταση, το διογκώνει και πολύ συχνά μπορεί να σε κάνει να σε βγάλει από τα όριά σου, ενισχύοντας το στοιχείο της υπερβολής. Όλα φαίνονται πιο σημαντικά, πιο μεγάλα απ’ ό,τι είναι, γι’ αυτό και μπορούν να σε παρασύρουν πολύ πιο εύκολα!
 
Ιδιαίτερα οι οικονομικές συναλλαγές το διάστημα που ακολουθεί θα πρέπει να κινούνται κάτω από πολύ συγκεκριμένα πλαίσια και διαδικασίες. Επίσης, είναι σημαντικό να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στην όποια ανάληψη ρίσκου έχεις κατά νου να αναλάβεις, γιατί τα δεδομένα σου ενδέχεται να στηρίζονται μόνο στην επιθυμία σου και όχι στις πραγματικές καταστάσεις, γεγονός που μπορεί να σε οδηγήσει σε απώλειες!
 
Βεβαίως, η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία για κάποιους μπορεί να είναι η ευκαιρία που περίμεναν, η μετάβασή τους σε μια άλλη πραγματικότητα, πιο φωτεινή και αισιόδοξη… Ωστόσο, κάθε σου βήμα πρέπει να στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις, απτές, ξεκάθαρες, και όχι σε κάτι που μπορεί να νομίζεις ότι θα σε ευνοήσει!

Ο ρόλος του Άρη και της ανάδρομης Αφροδίτης

Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης, που δίνουν το δικό τους στίγμα στο διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας και τονίζουν πως ο κύκλος αυτός αφορά κυρίως τις σχέσεις! Τώρα οφείλεις να δεις και να αποφασίσεις τι θα κάνεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που φαίνεται πως έχει… τρυπώσει για τα καλά στην την καρδιά και το μυαλό σου! Είναι η στιγμή που ανοίγει ο κύκλος… Το τι θα κάνεις τελικά, είναι δική σου απόφαση!
 
Και βέβαια, αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα της Πανσελήνου στους Ιχθείς: Στήριξε τις αποφάσεις σου όχι στις προσδοκίες σου, αλλά στην αλήθεια και τον ρεαλισμό! Ακολούθησε τις επιταγές του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου: Μέτρησε, ζύγισε και λάβε υπόψιν σου τα υπέρ και τα κατά! Μην αφεθείς στις υποσχέσεις του συναισθήματος, έστω και αν έχουν την τάση να δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ζεστό και ερωτικό κλίμα… Δεν λένε την αλήθεια! Και η Αλήθεια, είναι το μόνο που χρειάζεσαι τώρα!

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς και πώς επηρεάζει τα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ: Σχέσεις και συνεργασίες κινούνται σε ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα και δεν βοηθούν να διακρίνεις πού σταματά η αλήθεια και πού αρχίζει το ψέμα! Απόφυγε να πάρεις οριστικές αποφάσεις και μην παρασύρεσαι από αυτά που νιώθεις ή προσδοκάς. Στηρίξου όσο το δυνατόν περισσότερο σε ρεαλιστικές βάσεις. Σημαντικές αναθεωρήσεις σε όλους τους τομείς.
 
ΚΡΙΟΣ - ΖΥΓΟΣ: Έντονες εσωτερικές ανακατατάξεις, διλήμματα, προβληματισμοί, αλλά και παρασκηνιακές κινήσεις, που σε κάνουν να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι σε ό,τι παρουσιάζεται τώρα στη ζωή σου. Προσοχή στις εργασιακές σχέσεις και στις επαγγελματικές υποθέσεις. Δυνατές ερωτικές εξελίξεις και έντονη συναισθηματική φόρτιση.
 
ΤΑΥΡΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενίσχυση των δημιουργικών σου σχεδίων και γενικότερα των υποθέσεων που σε απασχολούν. Έκτακτη τύχη κι ενδεχομένως μια σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης και εξέλιξης. Επαναφορά μιας παλαιότερης πρότασης επαγγελματικού περιεχομένου, που τώρα έχει πολλές πιθανότητες να ολοκληρωθεί. Σημαντική βοήθεια από φιλικά πρόσωπα. Ανακατατάξεις στην ερωτική σου ζωή και άνοιγμα μιας σχέσης από το παρελθόν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ - ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα δημιουργούν αρκετή ασάφεια και ασυνεννοησία στο περιβάλλον σου. Απόφυγε ανοίγματα και κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο, καθώς επίσης και το να εμπιστεύεσαι πρόσωπα ή υποσχέσεις που δεν έχουν ρεαλιστικό χαρακτήρα. Επαναδιαπραγμάτευση μιας συζήτησης ή μιας διεκδίκησης στα επαγγελματικά σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανοίγματα, επεκτάσεις και επαγγελματικές διεκδικήσεις είναι σε προτεραιότητα την περίοδο αυτή, καθώς και συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις σε θέματα που αφορούν τα σχέδιά σου. Μια επιτυχής κατάληξη ή μια σημαντική συμφωνία. Πιθανή βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα. Επαναδιαπραγμάτευση οικονομικών θεμάτων.

ΛΕΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικονομικά θέματα που προκύπτουν το διάστημα αυτό, ενδεχομένως να δημιουργήσουν αρκετή ασάφεια, αβεβαιότητα και άγχος στην καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται μια πιθανή στήριξη ή εναλλακτική, που διευκολύνει τις υποθέσεις σου. Προσοχή στα ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο, καθώς υπάρχει κίνδυνος απώλειας. Ερωτικές ανακατατάξεις και επαναφορά μιας σχέσης από το παρελθόν, που διεκδικεί μια θέση στη ζωή σου.

Μάθε πως θα σε επηρεάσει προσωπικά η Πανσέληνος. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Να έχετε ένα όμορφο τριήμερο! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 

 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-08-2015 11:50:00