blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω: Όταν ακολουθείς το φωτεινό μονοπάτι της ψυχής σου, είσαι αληθινός απέναντι στον εαυτό σου και ευτυχισμένος!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω: Όταν ακολουθείς το φωτεινό μονοπάτι της ψυχής σου, είσαι αληθινός απέναντι στον εαυτό σου και ευτυχισμένος!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Σήμερα έχουμε την κορύφωση της Πανσελήνου, που πραγματοποιείται στην 9,55' μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5:20 το πρωί. Τον Ιούλιο παρατηρούμε την κορύφωση δύο Πανσελήνων στην διάρκειά του, ένα φαινόμενο που ονομάζεται Μπλε Σελήνη! Ο κύκλος του φεγγαριού διαρκεί 29,5 ημέρες, έτσι σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, όταν η Πανσέληνος πέφτει στις αρχές του μήνα, υπάρχει η πιθανότητα να κορυφωθεί ένα δεύτερο, μπλε φεγγάρι στο τέλος του μηνός. Η δεύτερη Πανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται στις 31 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου.
 
Το ολόγιομο φεγγάρι ρίχνει άπλετο φως στην απέναντι πλευρά, φωτίζοντας εκείνες τις περιοχές του ασυνείδητου που συνήθως δεν βλέπουμε ή ακόμα μπορεί και να φοβόμαστε να δούμε! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου σε κάνει σκληρό με τον εαυτό σου, σε υποχρεώνει να γίνεις ο ενήλικας που καλείται να ανταποκριθεί στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του διαγράφοντας ευαισθησίες και συναισθηματισμούς και αναλαμβάνοντας όλα εκείνα τα '' πρέπει'', που σου επιβάλλουν οι εξωτερικοί παράγοντες και η κοινωνία γενικότερα! Όμως, μέσα σου υπάρχει πάντα ένα παιδί που λαχταρά να παίξει, να χαρεί… Και φυσικά χρειάζεται μία ανοιχτή αγκαλιά, να είναι εκεί και να το περιμένει, έτοιμη να συγχωρήσει το κάθε λάθος του, σαν μια στοργική μητέρα!
 
Το βασικό μήνυμα αυτής της δύσκολης Πανσελήνου είναι ακριβώς αυτό: Επίτρεψε στην έκφρασή σου, στη διάθεσή σου και κυρίως στο συναίσθημά σου να τραφεί μέσα από την αγάπη! Μέσα από τα πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου, που αγαπάς και σε αγαπούν! Μην σκεφτείς και μη φοβηθείς να εκδηλώσεις την ομορφιά που κουβαλάς μέσα σου και κυρίως μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να βομβαρδίζεται από πράγματα που σου επιβάλλονται, που ορίζονται από ένα σύστημα που σε θέλει εγκλωβισμένο σε καταστάσεις που ενδεχομένως δεν σε ευχαριστούν. Επιβάλλεται να πετύχεις, για να νοιώσεις καταξιωμένος και ολοκληρωμένος!
 
Τον κύριο σημείο της ζωής σου, αυτό που μπορεί να στηρίξει πραγματικά και να σε εξελίξει και φυσικά θα κάνει καλύτερο άνθρωπο, είναι οι σχέσεις σου… Έξω από αυτές, είναι το χάος, έξω από αυτές, ό,τι και αν κάνεις, ό,τι και αν πετύχεις, δεν θα σε κάνει ποτέ περισσότερο πετυχημένο! Θα σε κάνει απλά ένα μοναχικό άνθρωπο!
 
Στην Πανσέληνο αυτή είναι πολύ σημαντικές οι παρουσίες του Άρη στον Καρκίνο και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που πυροδοτούν, εντείνουν και φωτίζουν αυτά τα εσωτερικά διλήμματα, τα οποία εκδηλώνονται και στις συμπεριφορές, αλλά πολλές φορές μέσα από πρόκληση, παρόρμηση και βιαστικές κινήσεις, που ενδεχομένως να προκαλέσουν και λάθος επιλογές. Αλλά κυρίως είναι οι σχέσεις που δοκιμάζονται στον κύκλο αυτόν, σκοντάφτουν ανάμεσα στο ''θέλω'' και στο ''πρέπει'', ανάμεσα σε αυτό που θέλω εγώ και σε αυτό που μου επιβάλουν οι άλλοι… Τα παιχνίδια εξουσίας φουντώνουν με την τάση να υπερισχύσει ο πιο ισχυρός κι αυτό μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες εντάσεις, εξάρσεις, αλλά και ρήξεις!

Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα κι Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό

Από την άλλη μεριά, υπάρχει και ένα σημαντικό αντίβαρο σε όλα αυτά… Είναι το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στην σημερινή ημέρα. Η όψη αυτή σε προτρέπει να ακολουθήσεις το δρόμο που ορίζει η ψυχή σου, το συναίσθημά σου, το όραμά σου, αυτό που εσύ δημιουργείς, για να φωτίσει ένα καλύτερο αύριο, που θα σε κάνει ευτυχισμένο! Άσε τις διεκδικήσεις και τις αντιπαραθέσεις… Όταν ακολουθείς το φωτεινό μονοπάτι της ψυχής σου, είσαι αληθινός απέναντι στον εαυτό σου και… ευτυχισμένος!
 
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να ανοίξει νέα κανάλια επικοινωνίας αλλά και καινούργιες ευκαιρίες, που ξεπροβάλουν μπροστά σου και μπορεί να σου προφέρουν τις εναλλακτικές που χρειάζεσαι.
 
Ο Κρόνος, κυβερνήτης αυτής της Σελήνης, βρίσκεται ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, εντείνοντας το παιχνίδι των αναθεωρήσεων, ακριβώς σε ό,τι αφορά τα θέματα που επηρεάζει ο κύκλος αυτός: Συναίσθημα και χρήμα! Βέβαια, η ζυγαριά για τον καθέναν γέρνει περισσότερο προς τη μια η την άλλη μεριά, μόνο που τώρα καλείσαι να πάρεις και θέση, σε ποιο από τα δύο δίνεις την μεγαλύτερη βαρύτητα, πληρώνοντας φυσικά και το τίμημα που σου αντιστοιχεί!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία

Ίσως, το φως, η λύση, η ελπίδα, να έρχεται από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι η δημιουργική σου πλευρά που θα σου δώσει τη λύση… Είναι σημαντικό να κάνεις αυτό που αγαπάς και να αγαπάς αυτό που κάνεις… Ρίξε όλη σου τη δυναμική στην ιδέα σου, στην επιθυμία σου, στο όνειρό σου! Το αποτέλεσμα μπορεί να σε ξαφνιάσει!
 
Και φυσικά, ο έρωτας θα είναι πάντα αυτός που δίνει τη λύση… Όσο και αν τα πράγματα φαίνονται δύσκολα ή ακατόρθωτα, πάντα ο έρωτας έχει την τάση να σε μεταμορφώνει, να βγάζει από μέσα σου εκείνα τα πολύ καλά στοιχεία που διαθέτεις, να σε κάνει να ακτινοβολείς!

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Καρκίνοι και Αιγόκεροι (και ιδιαίτερα εσείς που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην δέκατη μοίρα των ζωδίων), χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τόσο την συμπεριφορά σας, όσο και στις σχέσεις σας γενικότερα, που την περίοδο αυτή βάλλονται ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να μην γίνεστε σκληροί με τον εαυτό σας, αλλά ούτε και με τα πρόσωπα που αγαπάτε, γιατί είναι πολύ εύκολο μια λάθος κίνηση ή μια λάθος συμπεριφορά να απομακρύνει τα πρόσωπα που χρειάζεστε να υπάρχουν στη ζωή σας!
 
Κριοί και Ζυγοί, ο κύκλος αυτός εστιάζει τόσο σε θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και των σχέσεων με τα πρόσωπα που είναι κοντά σας, όσο και στα επαγγελματικά σας, που πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν ή να βγάλουν μπροστά σας εμπόδια, τα οποία προσωρινά μπορεί να φαίνονται αξεπέραστα. Χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και να χειριστείτε τις καταστάσεις ευέλικτα και διαλλακτικά. Δεν αποκλείεται ωστόσο το διάστημα αυτό να πετύχετε κάτι πολύ σημαντικό ή ένας νέος έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα.
 
Ταύροι και Σκορπιοί, μπορείτε να βγείτε πολύ ωφελημένοι, αν χειριστείτε τις κατάστασης που διαδραματίζονται τώρα στη ζωή σας με σύνεση και ψυχραιμία. Μάλιστα, μπορείτε να κάνετε σημαντικά ανοίγματα, να διορθώσετε θέματα που σας ενοχλούν ή να επιτύχετε μια σημαντική συμφωνία. Μπορεί επίσης να δεχτείτε τη βοήθεια σημαντικών προσώπων ή και φίλων που σας ευνοούν.
 
Λέοντες και Υδροχόοι, πολύ πιθανά να νοιώσετε μια εσωτερική αναστάτωση και διλήμματα, τα οποία θα σας προβληματίζουν σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείτε σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, τα οποία μπορεί να βγάλουν και έντονο παρασκήνιο, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν την εργασιακή σας ζωή, που την περίοδο αυτή κινείται σε ένα έντονο κλίμα. Όμως, από την άλλη μεριά, το διάστημα αυτό μπορεί να πετύχετε κάτι πάρα πολύ σημαντικό σε ό,τι αφορά τα σχέδιά σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Ίσως η άφιξη ενός νέου προσώπου να είναι άκρως ανανεωτική για τον ψυχισμό σας.
 
Δίδυμοι και Τοξότες, οικονομικά θέματα πολύ πιθανό να σας προβληματίσουν έντονα το διάστημα που ακολουθεί, ενώ τα έκτακτα έξοδα που έρχονται στο προσκήνιο, ίσως σας βρουν απροετοίμαστους. Φερθείτε με σύνεση και μέτρο και προπαντός αποφύγετε τις σπατάλες.
 
Παρθένοι και Ιχθύες, ίσως είναι η στιγμή να πάτε ένα βήμα πιο κάτω! Σας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας ή να προωθήσετε με επιτυχία τα σχέδιά σας. Μια μεγαλύτερη προσοχή απαιτείται στις σχέσεις με φιλικά πρόσωπα ή και με τον ερωτικό σύντροφο, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.
 

Κλείνοντας, θυμόμαστε το ρητό του Ουσπένσκυ, που λέει πως το ''κακό'' μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από ασυνείδητες πράξεις… Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι να γίνουμε περισσότερο συνειδητοί στις επιλογές μας και σε αυτό που βιώνουμε! Αυτός είναι και ο δρόμος για την ευτυχία!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2015 20:00:00