blank
 
blank

Πανσέληνος στον Ταύρο, στις 7 Νοεμβρίου 2014. Εύνοια στον έρωτα, αλλά και οικονομικές μεταρρυθμίσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Πανσέληνος στον Ταύρο, στις 7 Νοεμβρίου 2014. Εύνοια στον έρωτα, αλλά και οικονομικές μεταρρυθμίσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Πανσέληνος στον Ταύρο

Πανσέληνος στον Ταύρο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Στις 7 Νοεμβρίου και ώρα 00:23, διαμορφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου. Ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν τρίγωνο με το γεμάτο φεγγάρι, ενώ ο Δίας τετράγωνο. Το γεγονός ωστόσο, ότι ο Δίας είναι ένας ευεργέτης πλανήτης που δεν προκαλεί σοβαρά προβλήματα, σημαίνει ότι πρόκειται για ένα θετικό φαινόμενο, που επιφυλάσσει σε όλους μας ευχάριστα γεγονότα.
 
Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί 15 μέρες και μέσα σ’ αυτό το διάστημα, είναι πιθανό να υπάρξουν οικονομικές μεταρρυθμίσεις που θα έχουν διάρκεια. Θα πρέπει να αποφύγουμε υπερβολικές αντιδράσεις (λόγω του Δία), που μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Αφροδίτης ευνοεί επίσης τις αισθηματικές σχέσεις, ενώ η συμμετοχή του Πλούτωνα ίσως γίνει αιτία να αναζωπυρωθούν δεσμοί που έχουν κλονιστεί.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Πανσέληνο στον Ταύρο

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επερχόμενη Πανσέληνο είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Πανσέληνος στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, η Πανσέληνος διαμορφώνεται στις 7 Νοεμβρίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Με την υποστήριξη του Άρη και του Πλούτωνα, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα μπορέσεις να βγεις από αδιέξοδες καταστάσεις και να προσπαθήσεις να βρεις τρόπους, ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματα, που προέρχονται από την εργασία σου. Παρόλο που η συμμετοχή της Αφροδίτης και του Κρόνου, θα σε βοηθήσουν να τηρήσεις μια πειθαρχία στις απρόβλεπτες σπατάλες σου, καλό θα είναι να προσέχεις, καθώς το τετράγωνο του Δία μπορεί να σε ωθήσει σε κάποιες «ατασθαλίες». Σταθερότητα θα υπάρξει στην αισθηματική σου ζωή, όπου μπορείς να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο στις 7 Νοεμβρίου, θεωρείται πολύ σημαντική για σένα, καθώς σηματοδοτεί το τέλος μιας κατάστασης που σε προβληματίζει εδώ και καιρό και σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει την αρχή μιας νέας ζωής με τον σύντροφό σου ή την δημιουργία μιας νέας σχέσης, που θα αλλάξει το πεπρωμένο σου. Η θετική συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα, σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις ένα ταξίδι, που θα σε γεμίσει ευχάριστες εμπειρίες, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να θελήσεις να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα, προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο. Τέλος, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μια σημαντική αγοραπωλησία, που σε απασχολεί από καιρό. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 7 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σε καλεί να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να απαλλαγείς από οτιδήποτε άχρηστο και ανούσιο επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σου. Δεδομένου ότι η διάθεσή σου για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις θα είναι σχεδόν ανύπαρκτη, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να απεγκλωβιστείς από μια εργασία που δεν σε καλύπτει και να αναζητήσεις κάτι καινούργιο. Σ’ αυτή την περίπτωση, ίσως θα πρέπει να εξετάσεις τις επιλογές που έχεις, ώστε να βεβαιωθείς ότι η απόφασή σου είναι σωστή. Με τη συμμετοχή του Δία μπορείς πραγματικά να κλείσεις μια πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος και να μην προβάλεις παράλογες απαιτήσεις. Τέλος, ένα φλερτ μπορεί να αναπτυχθεί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αυτό το διάστημα. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Πανσέληνος στον Ταύρο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 7 Νοεμβρίου, είναι ιδανική για να κοινωνικοποιηθείς, να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και τους φίλους σου, αλλά και να κρίνεις την αξία κάποιων ατόμων, που υπάρχουν στη ζωή σου. Το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να φωτίσει κάποιες πισώπλατες ενέργειες και να σε παροτρύνει να κόψεις κάποιους δεσμούς ή αντίθετα να δημιουργήσεις νέους, με άτομα που εγγυώνται την φιλία τους και την υποστήριξή τους. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σου με το σύντροφό σου θα γίνει πιο δυνατή, χάρη στην υποστήριξη του Άρη και του Πλούτωνα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ίσως ανακαλύψεις τον έρωτα στα μάτια ενός φιλικού σου προσώπου. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σου, καθώς αυτό το διάστημα είσαι ευάλωτος σε περιττές σπατάλες. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, στις 7 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί ευχάριστες αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να αναδειχτείς και να διεκδικήσεις μια ανώτερη θέση. Αν ανήκεις στους Λέοντες που αναζητούν μια νέα κατεύθυνση, τώρα μπορείς να βρεις αυτήν που ταιριάζει στα προσόντα σου. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Δίας, που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με την Πανσέληνο, συνιστά να προσέχεις τη συμπεριφορά σου προς τους οικείους σου και να προσπαθήσεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, ώστε να αποφύγεις περιττές εντάσεις. Τέλος, ίσως νιώσεις μία νοσταλγία για κάποιες ένδοξες ερωτικές στιγμές, που πλέον ανήκουν στο παρελθόν, όμως καλό θα είναι να σκεφτείς τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες, πριν προβείς σε κινήσεις…Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, στις 7 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σου επιτρέπει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και δημιουργεί νέες προοπτικές στη ζωή σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο πρόκειται επίσης να κάνεις σημαντικές γνωριμίες με άτομα, που μπορούν να κατανοήσουν τα όνειρά σου και να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες μπορεί να προέλθουν και από το εξωτερικό και σ’ αυτή την περίπτωση, καλό θα είναι να τις σκεφτείς σοβαρά. Η θετική συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα, προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή, που μπορεί να συνδέονται με την αναζωπύρωση ενός έρωτα, την επισημοποίηση της σχέσης σου ή ένα νέο έρωτα, που θα ολοκληρώσει τη ζωή σου. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Πανσέληνος στον Ταύρο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 7 Νοεμβρίου, ενεργοποιεί τον άξονα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, όπου αναμένονται ευχάριστες αλλαγές μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Με τη θετική συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα, είναι πιθανό να ξαλαφρώσεις λίγο οικονομικά, μέσα από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου, ή να αποπληρώσεις μια οφειλή, που σου προκαλεί άγχος. Αν πάλι σκέφτεσαι να κάνεις μια επένδυση, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη, θα πρέπει όμως να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις και να αποφύγεις «φιλικές» παροτρύνσεις, που μπορεί και να είναι παραπλανητικές. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ίσως αποφασίσεις να συμβιώσεις με το σύντροφό σου. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 7 Νοεμβρίου στο πολικό ζώδιο του Ταύρου, αναγγέλλει εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου. Το γεγονός μάλιστα ότι ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας, αλλά και ο Άρης, υποστηρίζουν αυτή την Πανσέληνο, δείχνει ότι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να προγραμματίζεις τον γάμο σου, να ξεκινήσεις μια συμβίωση ή να δημιουργήσεις μια καινούργια σχέση, που σύντομα θα εξελιχθεί σοβαρά. Μέσα σε όλη αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα όμως, καλό θα είναι να μην παραμελήσεις και τα επαγγελματικά σου καθήκοντα, αφού και σ’ αυτόν τον τομέα μπορείς να διαπρέψεις με λίγη προσπάθεια. Μια νέα επαγγελματική συνεργασία που θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα, έχει επίσης θετικές προδιαγραφές. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος, που διαμορφώνεται στις 7 Νοεμβρίου. Η ανασφάλεια που νιώθεις το τελευταίο διάστημα, θα σε παροτρύνει να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σ’ αυτόν τον τομέα, να αναλογιστείς το κατά πόσον είσαι ικανοποιημένος από τις υπάρχουσες συνθήκες και είτε να εντείνεις τις προσπάθειές σου, είτε να αναζητήσεις κάτι άλλο. Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση, είναι η βελτίωση των οικονομικών σου και αυτό είναι κάτι που μπορείς να προσπαθήσεις, να επιτύχεις χάρη στις θετικές γωνίες που σχηματίζουν ο Άρης και ο Πλούτωνας, βοηθώντας σε μια καλύτερη διαχείριση. Αν τελικά αποφασίσεις να αλλάξεις πορεία, ίσως μια σημαντική πρόταση από ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος αποτελέσει την καλύτερη επιλογή. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, επίσης ενδείκνυται αυτό το διάστημα, καθώς θα βελτιώσει και την ψυχολογία σου. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Πανσέληνος στον Ταύρο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 7 Νοεμβρίου είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού πέρα από το ότι σχηματίζεται στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Πλούτωνα, που βρίσκονται στο ζώδιό σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πολύ ευχάριστα ζητήματα, που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή, τον έρωτα και τις διασκεδάσεις, να πάρεις μια σημαντική απόφαση για το μέλλον μιας σχέσης σου ή, αν είσαι ελεύθερος, να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Σημαντικές εξελίξεις ωστόσο θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, αφού με τη δημιουργικότητά σου που βρίσκεται στο ζενίθ της, μπορείς να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 7 Νοεμβρίου, ρίχνει το φως της στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, τομείς που θα σε απασχολήσουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Το γεγονός ότι διανύεις μια «υποτονική» περίοδο, που σε ωθεί να μένεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι, έχει ως αποτέλεσμα να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σου, αλλά παράλληλα να εντοπίσεις και κάποιες ατέλειες στο χώρο σου, τις οποίες θα φροντίσεις να επιμεληθείς προσωπικά. Σε περίπτωση που δεν έχεις δημιουργήσει ακόμα την δική σου οικογένεια, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ίσως σε ωθήσει να επισπεύσεις την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή να ξεκινήσεις μια δοκιμαστική συμβίωση με τον αγαπημένο σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στις νέες σχέσεις, που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 7 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τις γνωριμίες, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και το συγγενικό σου περιβάλλον. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να δημιουργήσεις νέες επαφές, που θα έχουν θετικό αντίκτυπο, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα, αποτελούν έναν καλό οιωνό για την επίτευξη των όποιων φιλοδοξιών σου. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις ωστόσο, είναι το να μην αναλωθείς σε πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα, καθώς υπάρχει κίνδυνος όχι μόνο να φανείς ασυνεπής, αλλά και να καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Το γεγονός ότι η Σελήνη κυβερνά τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή. Εσένα τι θα φέρει στα ερωτικά σου η δυνατή αυτή Πανσέληνος; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι κορυφαίοι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα! Η χρέωση για το sms είναι μόνο 1,23. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Πανσέληνος στον Ταύρο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-11-2014 17:16:00