blank
 
blank

Τα άστρα 31 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2015 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο: Η συνεργασία πάντα διευκολύνει και εξυπηρετεί!

 
Τα άστρα 31 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2015 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο: Η συνεργασία πάντα διευκολύνει και εξυπηρετεί!
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 31 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2015 με την Πανσέληνο στην 7.55’ του Υδροχόου

Πάντα ή σχεδόν πάντα, η Πανσέληνος έχει μια συναισθηματική χροιά, φέρνει στην επιφάνεια όλα όσα μπορεί να κουβαλάμε μέσα μας και τα αφήνει να εκτονωθούν ίσως και με έναν πιο έντονο τρόπο. Γατί πάντα υπάρχει ο συγκερασμός των αντιθέτων, αυτών που καλείσαι να ισορροπήσεις μέσα σου, για να βρεις την ισορροπία και έξω από εσένα!
 
Αυτό το φεγγάρι του Υδροχόου είναι δύσκολο και ασυμβίβαστο! Δεν αρέσκεται σε συμβιβασμούς, προκειμένου να διατηρήσει τη βολή του ή τα κεκτημένα του και δεν διστάζει να τα κάνει όλα άνω-κάτω, αν νοιώσει πως δεν εκφράζεται με ό,τι έχει και ό,τι ζει! Δεν έχει συναισθηματισμούς ή ευαισθησίες, όταν πρέπει να προχωρήσει μπροστά… Είναι ένα επαναστατικό φεγγάρι, που υπακούει μόνο στις εντολές του μυαλού και της ψυχής του! Από την άλλη, ξέρει πως χρειάζεται υποστήριξη, συμπαράσταση, και πως μόνο μέσα από την συλλογικότητα και την ενότητα μπορεί να πετύχει τους στόχους του!
 
Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται στην Πανσέληνο αυτή, είναι: Τι ακριβώς θέλεις; Πού στοχεύεις; Ποιο είναι το όνειρό σου; Πόσο μακριά είσαι διατεθειμένος να φτάσεις για το βρεις; Και φυσικά… τί είσαι διατεθειμένος να αφήσεις πίσω σου; Ο Ήλιος στον Λέοντα ενισχύει την πρωτοβουλία σου, δημιουργεί την ανάγκη να εκφραστείς, να βγάλεις από μέσα σου οτιδήποτε έχεις και σε φορτίζει συναισθηματικά ή σε καταπιέζει… Ξέρει όμως πως χρειάζεται την συλλογικότητα και την συνεργασία για να τα καταφέρει!
 
Το γεγονός ότι η Πανσέληνος αυτή κορυφώνεται σε έναν σταθερό ζωδιακό άξονα δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα, αφού πολύ πιθανόν να υπάρχει μια άρνηση μπροστά στην αποδοχή των νέων δεδομένων που παρουσιάζονται μπροστά σου ή την έλλειψη ευελιξίας και την εμμονή σε παλιά μοντέλα και παλιές συνήθειες, που όμως χρειάζονται αναβάθμιση ή ριζική αλλαγή!
 
Οφείλεις λοιπόν να παραδεχτείς πως χρειάζεσαι βοήθεια. Μην την αρνείσαι… Το χέρι που σου απλώνεται μπορεί να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει, αρκεί εσύ να το δεχτείς… Όχι, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου… Το να μάθεις να συνυπάρχεις και να συνεργάζεσαι είναι ό,τι πιο σοφό μπορείς να επιλέξεις για σένα!

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα

Πολύ σημαντική η θέση της Αφροδίτης την σημερινή μέρα, που περνά για μια ακόμα φορά στο ζώδιο του Λέοντα, ανοίγοντας έναν κύκλο εξελίξεων, οι οποίες έρχονται να δώσουν τη δυνατότητα της αναθεώρησης σε υποθέσεις του παρελθόντος. Τώρα είναι η εποχή να κάνουμε μια στάση, καθώς η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τις αξίες μας, το χρήμα, την ασφάλειά μας και βεβαίως με τις σχέσεις μας κάθε είδους! Ενεργοποιεί θέματα που αφενός αφορούν τα οικονομικά, τις εκκρεμότητες, τις ευκαιρίες που έμειναν πίσω χωρίς να ολοκληρωθούν και οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει ή να σε πιέζει.
 
Η Αφροδίτη από τον Λέοντα ταράζει για τα καλά τα νερά, καθώς ετοιμάζεται για δύο σημαντικές και παράλληλες όψεις: Το τετράγωνο με τον Κρόνο και την σύνοδο με τον Δία! Είναι μια εποχή που δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, παρά μόνο ξεκαθαρίσματα σε παλιές υποθέσεις. Και βέβαια, σε πρωταγωνιστικό ρόλο οι σχέσεις της προσωπικής κι ερωτικής μας ζωής.
 
Το ερώτημα είναι τι θα αφήσεις πίσω σου και πόσο έτοιμος είσαι να ανοίξεις την πόρτα στο αύριο… Ένα αύριο απαλλαγμένο από τα συμπλέγματα, τις φοβίες και τις αναστολές του παρελθόντος! Το σίγουρο είναι πως η αλλαγή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προετοιμάζεται εδώ και καιρό και σε καλεί να την ακολουθήσεις! Όσο πιο πολύ στυλώνεις τα πόδια και μένεις σε δογματικές και απόλυτες συμπεριφορές, τόσο είναι σαν να αρνείσαι την ευτυχία!

Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό και ορθόδρομος Κρόνος

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ωστόσο, μιλά για εκείνες τις ξαφνικές, αναπάντεχες λύσεις, που μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη τα δεδομένα σου… Μια ξαφνική ιδέα που σου δίνει λύση σε ένα πρόβλημα, μια επικοινωνία, ένα μήνυμα… Πραγματικά οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν από το πουθενά και να εξυπηρετήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα σχέδια σου!
 
Ας μην ξεχνάμε πως το Σάββατο ο Κρόνος περνά σε ορθόδρομη πορεία, δίνοντας την δυνατότητα μια τελικής, οριστικής λύσης, σε προβλήματα που μας απασχόλησαν την προηγούμενη περίοδο και τώρα πλέον έχει έρθει η στιγμή της τελικής κρίσης! Αλήθεια… πόσο προετοιμασμένος είσαι;

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Λέοντες και Υδροχόοι, σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο αυτής της Πανσελήνου, προσφέροντας μια σημαντική ευκαιρία επανεξέτασης, ξεκαθαρισμάτων και ολοκλήρωσης υποθέσεων που έμειναν σε εκκρεμότητα ή της ανασύνταξης των δυνάμεών σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε την ανάγκη της συνύπαρξης, της συνεισφοράς, του δοσίματος, της συνεργασίας και της ανταλλαγής, αυτές είναι ποιότητες που προάγουν και τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας!
 
Κριοί και Ζυγοί, ανοίγει ένας πολύ ελπιδοφόρος κύκλος, μέσα από τον οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε σχέδια, ιδέες και οτιδήποτε μπορεί να μεθοδεύεται το προηγούμενο διάστημα, αρκεί να είστε καλά οργανωμένοι και συνειδητοί στις επιλογές και τις προσπάθειές σας. Ευνοούνται πολύ τα θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή, καθώς τώρα καλείστε να επανεξετάσετε σχέσεις από το παρελθόν και να πάρετε μια πιο οριστική θέση απέναντι τους.
 
Ταύροι και Σκορπιοί, ανακινούνται τόσο οικογενειακά ζητήματα όσο και επαγγελματικά, φέρνοντάς σας συχνά σε δύσκολη θέση, δημιουργώντας αρκετά διλήμματα και περιορισμούς. Ωστόσο, αν χειριστείτε τα πράγματα με ευελιξία, μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που μπορεί να αναχαιτίσει τις προσπάθειές σας. Σχέσης και συνεργασίες επανεξετάζονται.
 
Παρθένοι και Ιχθείς, πολύ πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε παρασκηνιακές κινήσεις ή αποκαλύψεις, καθώς και οι εξελίξεις που αφορούν τα εργασιακά θέματα ή τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Υπάρχει η δυνατότητα επανεξέτασης σχεδίων τα οποία έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, ενώ τώρα σας δίνεται και η δυνατότητα της ολοκλήρωσής τους.
 

Τοξότες και Δίδυμοι, παρατηρείται αρκετή κινητικότητα στην καθημερινότητά σας και στις υποθέσεις που σας απασχολούν. Πολύ πιθανόν το διάστημα αυτό να γίνετε αποδέκτες ευχάριστων ειδήσεων ή μηνυμάτων, καθώς και προσκλήσεων που ανανεώνουν την ψυχολογία σας! Ταυτόχρονα, δεν αποκλείονται μετακινήσεις ή ταξιδάκια, νέες επαφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, καθώς και μια ερωτική ανανέωση!

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος που αφορά στα οικονομικά σας. Ίσως να χρειαστεί να τακτοποιήσετε οφειλές ή να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Παράλληλα, οικονομικές συμφωνίες παρουσιάζουν εξελίξεις, ενώ όσοι συμβιώνουν με το ταίρι τους, ενδέχεται να θελήσουν να αλλάξουν τους όρους αυτής της συμβίωσης.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-07-2015 20:00:00