blank
 
blank

Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 31 Ιουλίου 2015: Το 13ο Φεγγάρι!

 
Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 31 Ιουλίου 2015: Το 13ο Φεγγάρι!
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 31/7 και ώρα 13:43 πραγματοποιείται η δεύτερη Πανσέληνος μέσα στον Ιούλιο. Οι επιστήμονες το ονομάζουν το Μπλε Φεγγάρι, γιατί δεν είναι ένα συχνό φαινόμενο, καθώς πρόκειται την δεύτερη Πανσέληνο μέσα στον ίδιο μήνα. Συνήθως έχουμε 12 Πανσελήνους το χρόνο, όμως φέτος είναι μία από τις χρονιές που έχουμε 13. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν αφενός την σπουδαιότητα της χρονιάς και αφετέρου τη δυναμική αυτού του φεγγαριού.

 

Λαμβάνει χώρα στην 7η μοίρα του Υδροχόου, μια θέση δύσκολη για την ευαίσθητη ψυχοσύνθεση του γήινου δορυφόρου. Ένα ζώδιο απόμακρο, που αποστασιοποιείται από το συναίσθημα, εκλογικεύοντάς το. Ένα ζώδιο που το “Εμείς” δεν το περιορίζει στα στενά όριο ενός ζευγαριού. Ο Υδροχόος δεν θέλει να ανήκει σε κανέναν και θέλει να γίνει ένα με όλους. Διασπαστική λοιπόν η ενέργεια αυτού του φεγγαριού, θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις των Σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 27/4, 30/7, 31/10 & 27/1).

 

Η ανάγκη να απαλλαγούμε από την συναισθηματική ένταση, θα φέρει ξαφνικούς χωρισμούς. Η μοίρα του ζωδιακού που συντελείται αυτή η Πανσέληνος, έχει να κάνει με τη ανεκρίζωτη ματαιοδοξία του ανθρώπου. Σχέσεις λοιπόν που έχουν στηριχθεί στην ικανοποίηση αυτού του συναισθήματος, θα κληθούν σε απολογία. Η εποχή του “φαίνεσθαι” έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Ακόμη και αν δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, υπάρχει σαν πληροφορία στο ασυνείδητο μας, το οποίο προσπαθεί να μας οδηγήσει στην αλλαγή μέσω του ενστίκτου. Η πάλη μεταξύ λογικής και ενστίκτου είναι ένα θέμα που πραγματεύεται αυτή η Πανσέληνος και δυστυχώς θα είναι λίγοι αυτοί που θα καταφέρουν να ξεφύγουν απ’ την πεπατημένη. Η εμμονή στη διατήρηση του παλιού και ασφαλούς θα μας οδηγήσει στα ίδια συναισθηματικά αδιέξοδα και στη διατήρηση του φαύλου κύκλου της κενότητας.

 

Δείτε επίσης: «Το “μπλε φεγγάρι” και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.»

Πανσέληνος στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός

Αναστάτωση στις ερωτικές σχέσεις, απολογισμός και αμφισβήτηση χαρακτηρίζει το κλίμα των ημερών. Η ικανοποίηση έρχεται μέσα από το μη συμβατικό. Έχετε τα εφόδια, τολμήστε το.

 

Ταύρος

Οικογενειακές και επαγγελματικές εντάσεις. Ξαφνικές αλλαγές κατοικίας ή αλλαγή των προσώπων που συγκατοικούμε. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τα ενεργειακά “βαμπίρ”.

 

Δίδυμος

Αναποφασιστικότητα και αίσθηση αμφισβήτησης του ίδιου του εαυτού. Λόγια και όνειρα που πέφτουν στο κενό. Στείλτε τη λογική διακοπές και αφήστε το συναίσθημα να σας οδηγήσει.

 

Καρκίνος

Ανασφάλεια και πτώση της αυτοπεποίθησης. Προστατέψτε τον ψυχικό σας πλούτο, για εσάς τα υλικά αγαθά είναι δευτερεύουσας σημασίας.

 

Λέων

Η αιώνια πάλι του Εγώ με το Εμείς κορυφώνεται. Αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα με το έτερον ήμισυ. Μην αφήσετε αυτή την κρίση να περάσει χωρίς να δείτε τα βαθύτερα αίτια. Είναι πολύ εποικοδομητική περίοδος.

 

Παρθένος

Ψυχολογική αναστάτωση και θέματα εργασίας και καθημερινότητας σας αναστατώνουν. Η ψυχρή λογική δεν δίνει πάντα λύσεις. Σκύψτε στα προβλήματα με άλλη οπτική.

 

Sponsored Links

Ζυγός

 

Οι ερωτικές σχέσεις στο μικροσκόπιο. Τσακωμοί και χωρισμοί σας βάζουν σε σκέψεις σχετικά με τις επιλογές σας. Μερικές φορές είναι χρήσιμο να μένουμε μόνοι, γιατί έτσι γνωρίζουμε τον εαυτό μας. Προσοχή στα παιδιά!

 

Σκορπιός

Η οικογένεια και ο επαγγελματικός σας προσανατολισμός δεν σας δίνουν την ασφάλεια και την αυτοπραγμάτωση που θέλετε. Αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα κοντινά σας πρόσωπα και βρείτε άλλους τρόπους έκφρασης της δημιουργικής σας ικανότητας.

 

Τοξότης

Μετακινήσεις που κουράζουν και λόγια με συγγενείς και γνωστούς που αναστατώνουν. Βάλτε όριο στην πληθωρικότητά σας, για να ξεπεράσετε αυτές τις λίγες ημέρες έντασης.

  

Αιγόκερως

Τα οικονομικά δεν είναι το παν. Βεβαίως και πρέπει να εξασφαλίζουμε μια αξιοπρεπή διαβίωση, αλλά δεν είναι πανάκια για την ευτυχία. Γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί για να κερδίσετε τα προσδοκόμενα.

 

Υδροχόος

Σχέσεις και συνεργασίες ζητάνε από εσάς να ξεπεράσετε την ψυχρή λογική και να δείτε με τα μάτια της καρδιάς. Πάντα υπάρχουν πολλοί δρόμοι για τη λύση, ακόμη και όταν νομίζουμε ότι είμαστε σε αδιέξοδο.

 

Ιχθείς

Η ευαισθησία σας βρίσκεται στο ζενίθ. Μην αφήνετε να σας αναστατώσουν ψυχολογικά, πρόσωπα και προβλήματα του επαγγελματικού σας χώρου. Κλείστε τα μάτια σε λόγια και έργα και αφήστε το χρόνο να δράσει όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-07-2015 00:10:00