blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Αιγόκερω: Έμφαση στην πρακτική και στην επαγγελματική πλευρά της ζωής μας!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Αιγόκερω: Έμφαση στην πρακτική και στην επαγγελματική πλευρά της ζωής μας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015, με την Σελήνη στον Αιγόκερω

Το κλίμα δείχνει να έχει χάσει κάτι από την αισιοδοξία και την ανεμελιά που έστελνε η Σελήνη στον Τοξότη τις προηγούμενες ημέρες. Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από πιο σκληρές γραμμές, αυτές που επιβάλλει η Σελήνη του Αιγόκερω, χωρίς το συναίσθημα που βελτιώνει τις σχέσεις και την επικοινωνία. Η ενέργειά της δημιουργεί αποστάσεις από πρόσωπα και πράγματα, παρόλο που ο Ήλιος στον Λέοντα διψά για έκφραση, για χαρά, για αισιοδοξία και κοινωνικότητα!

Ήλιος, Ερμής και Δίας στον Λέοντα

Γενικότερα, το κλίμα της περιόδου με Ήλιο, Ερμή και Δία στο ζώδιο του Λιονταριού, δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για πάσης φύσεως δημιουργική έκφραση, όμορφες στιγμές, ανταλλαγή συναισθημάτων, αλλά και περισσότερη ενασχόληση με τα παιδιά, καθώς στο διάστημα αυτό νιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά τους, να σκύψουμε πάνω από τα θέματα που τα απασχολούν και γενικά να συσφίξουμε τις σχέσεις, δείχνοντας μεγαλύτερη κατανόηση και τρυφερότητα!
 
Φυσικά, κυρίαρχος είναι ο έρωτας… Το διάστημα αυτό βοηθά στην εξέλιξη των σχέσεων και προάγει με πολύ θετικό τρόπο τα ερωτικά θέματα!
 
Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, πλέετε σε πολύ γαλήνια και δροσερά νερά, και ευνοήστε ιδιαιτέρως για να έρθετε πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζετε. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αλλά και να διορθώσετε κινήσεις που ενδεχομένως δεν είχατε μεθοδεύσει με τον κατάλληλο τρόπο. Τώρα μπορείτε πραγματικά να μεγαλουργήσετε, να εξελίξετε τα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις στην ερωτική σας ζωή ή να ανοίξετε καινούργια κεφάλαια με πρόσωπα από το παρελθόν σας!

Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και σύνοδο με Πλούτωνα

Στη 1:49 το μεσημέρι, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια μικρή συναισθηματική όαση, επιτρέπει μια πιο ζεστή επικοινωνία και μια καλύτερη έκφραση με περισσότερη κατανόηση. Στις 9:50 το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια έντονα, δυνατά και παθιασμένα συναισθήματα, που μπορεί να εκφραστούν και με ακραίο τρόπο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Αιγόκερω

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι έχετε την τιμητική σας, μια και αυτό το Φεγγάρι σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη επιτυχία με τα σχέδια σας, με τις σχέσεις σας, βελτιώνει την επικοινωνία, προάγει τα πρακτικά θέματα που σας ενδιαφέρουν και βοηθά στην θετική εξέλιξή τους! Μάθε άμεσα τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τις όψεις των ημερών.

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-07-2015 20:00:00