blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Συναισθήματα κτητικότητας!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Συναισθήματα κτητικότητας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 20
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014, με την Σελήνη στον Αιγόκερω

Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Ομολογουμένως, η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πάντα πιο δύσκολη και για τις διαθέσεις και για την επικοινωνία, μια και ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του Αιγόκερω, δεν επιτρέπει την αυθόρμητη έκφραση του συναισθήματός μας. Η Σελήνη εδώ πάντα έχει περιορισμούς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και υποχρεώνει σε μια πιο σκληρή και άκαμπτη πολλές φορές στάση, η οποία δεν επιτρέπει την ροή της έκφρασης, της επικοινωνίας, καθώς και την όποια ανταλλαγή μεταξύ των σχέσεων. Λειτουργεί βάζοντάς τα όλα σε εκείνα τα κουτάκια των… ''πρέπει'', μια και μόνο έτσι μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα, τις σχέσεις της και τη ζωή της…
 
Με αυτήν την Σελήνη πορευόμαστε στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, που ωστόσο είναι κατάλληλη για να βοηθήσει στο να μεθοδεύσουμε και να οργανώσουμε τα σχέδιά μας, τις ιδέες μας και γενικότερα τα θέματα, που ενδεχομένως μας απασχολούν… Είναι μια Σελήνη που ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις, αυτές που μας επιτρέπουν να ξέρουμε πού ακριβώς βρισκόμαστε, και μπορεί να επισφραγίσει επιτυχώς μια διαπραγμάτευση, ιδιαίτερα αν αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα!

Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα

Ωστόσο, τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας (2:54 μ.μ.), η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα ξυπνά εκείνα τα περίεργα συναισθήματα της ζήλιας, της κτητικότητας, του πάθους. Η όψη μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που είτε δεν συμφωνούν με αυτά που θέλουμε, είτε προσπαθούν να μας επιβληθούν…
 
Οι ώρες αυτές δεν προσφέρονται για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και γενικότερα την όποια μορφή διεκδικήσεων, καθώς μπορεί τα πράγματα να πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από τις αναμενόμενες. Η συναισθηματική φόρτιση των ωρών δεν επιτρέπει την επικοινωνία σε ένα ήρεμο κλίμα!

Σελήνη σε τετράγωνο με Ουρανό

Αλλά και λίγο παρακάτω, στις 4:25 το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί μία ένταση στην ατμόσφαιρα και κάνει τις συμπεριφορές να κινούνται κάτω από μια μεγαλύτερη νευρικότητα, που πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις και εντάσεις. Καλό είναι τις ώρες αυτές να αποφεύγουμε συζητήσεις και να μην αφηνόμαστε σε παρορμητικές συμπεριφορές, γιατί πάντα ακολουθούν οι… συνέπειες!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Αιγόκερω

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Σελήνη στον Αιγόκερω είναι αυτά της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που τη σημερινή ημέρα έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν με σχετική ευκολία θέματα που τους ενδιαφέρουν ή τουλάχιστον, να συζητήσουν επί της ουσίας με τα κατάλληλα πρόσωπα για θέματα που τους απασχολούν. Όμως, καλό είναι αυτό να μην γίνει τις ώρες που η Σελήνη εμπλέκεται σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και γενικότερα ας προσέξουν πολύ τους τόνους τους.
 
Ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης της συνόδου μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου, που όχι μόνο μπορεί να δώσει ένα πιο δύσκολο χρώμα στην επικοινωνία, αλλά μπορεί να εγείρει ζητήματα μη αναμενόμενα, που θα προκαλέσουν ακόμα και ρήξεις! Γι’ αυτό οι κινήσεις και οι συζητήσεις ας κινηθούν σε όσο το δυνατόν ηπιότερους τόνους! Για να μάθεις τι άλλο πρέπει να προσέξεις κάλεσε τώρα στο 14788 και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Μπορείς ακόμη να στείλεις sms όλο το 24ωρο με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529, με χρέωση μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 24 ως 30 Νοεμβρίου 2014.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Έρωτες που ανθίζουν το Νοέμβρη, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η ταξιδιάρα Νέα Σελήνη, η πλανεύτρα Αφροδίτη, ο Ουρανός και οι κεραυνοβόλοι έρωτες…

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2014 20:00:00