blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Λέοντα.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Λέοντα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Αποχαιρετάμε τον μήνα του Αυγούστου και τώρα η καθημερινότητα στρέφεται στην οργάνωση και τη διαχείριση όλων εκείνων των θεμάτων που παραμένουν σε εκκρεμότητα… Και βέβαια, ας μη ξεχνάμε πως ο Σεπτέμβρης μας υποδέχεται με μια σημαντική Νέα Σελήνη, η οποία συνοδεύεται και από ολική Ηλιακή έκλειψη, που δίνει μια μεγαλύτερη έμφαση στα γεγονότα που θα διαδραματιστούν το επόμενο διάστημα, αλλά και που θα μας βάλει να αναμετρηθούμε με τις δυνάμεις μας και τις επιλογές μας.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016, με την Νέα Σελήνη κι έκλειψη Ηλίου

Γεγονός είναι πως ο κύκλος που θα ακολουθήσει θα έχει πολλά και σημαντικά γεγονότα, που σε πολλές περιπτώσεις θα μας στρεσάρουν θα μας αποδιοργανώσουν, έτσι που μπορεί να νιώσουμε πως χάνουμε τις σταθερές μας για μια ακόμα φορά. Και θα χρειαστεί να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, αλλά και αποστάσεις, γιατί ό,τι δημιουργείται την περίοδο αυτή έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, σε υποθέσεις ή σχέσεις που δε διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε, σε συμβιβασμούς που δε μας ωφέλησαν και που τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε το τίμημα.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά ο κύκλος αυτός θα μας δώσει τη δυνατότητα να ξαναγράψουμε κάποιες σελίδες από το βιβλίο της ζωής μας, που θα επανεξετάσουμε… Και είναι ίσως αυτή η ευκαιρία που περιμέναμε, για να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και τα καθοδηγήσουμε στην κατεύθυνση που θέλουμε… όχι εύκολα, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά.

Σελήνη από τον Λέοντα στην παρθένο

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από το αισιόδοξο φως της Σελήνης, που βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητά μας. Μάλιστα τις πρωινές ώρες της ημέρας το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί μια ψυχική ανάταση, μια διάθεση δράσης, ανάληψης πρωτοβουλιών και αντιστροφή ενός κλίματος, που μπορεί να μην εκφράζει τις πεποιθήσεις μας ή τις ανάγκες μας. Βεβαίως, καλό είναι να μην αφεθούμε στην παρόρμηση και να μην κάνουμε πράγματα, για τα οποία λίγο παρακάτω μπορεί να μετανιώσουμε.

Τις απογευματινές ώρες της ημέρας η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, για να εγκαινιάσει τον καινούργιο κύκλο της Νέας Σελήνης και έκλειψης Ηλίου, που θα μας ακολουθήσει για το επόμενο διάστημα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Λέοντα;

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε την ενέργειά του πρωινού σήμερα, μια και μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα μέσα από αναπάντεχα και ξαφνικά γεγονότα, να βρεθείτε πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζετε ή επιδιώκετε! Τολμήστε μια αλλαγή προγράμματος ή ακολουθείστε την, αν σας προκύψει!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-08-2016 19:00:00