blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στην Παρθένο.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Με την ενέργεια της Σελήνης, η οποία περνά στις πολύ πρωινές ώρες της ημέρας στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγει η αυλαία της ημέρας, που σκοπό έχει κυρίως να μας βοηθήσει να οργανωθούμε στα πιο πρακτικά ζητήματα της ζωής μας, που λίγο ως πολύ είτε τα αφήνουμε λίγο πιο πίσω, είτε δεν τους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016, με την Σελήνη στην Παρθένο

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στις 7:16 το πρωί, δίνει ένα μεγαλύτερο κίνητρο και ώθηση σε πάσης φύσεως επικοινωνιακά ζητήματα, που όχι μόνο διευκολύνονται, αλλά μπορούν να προωθήσουν και να εξυπηρετήσουν προθέσεις, ιδέες, αλλά και συναισθήματα.

Λίγο αργότερα, στις 10:43 το πρωί, η εύνοια έρχεται μέσα από το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα στην ατμόσφαιρα, αλλά κυρίως ενισχύοντας κάθε συλλογική προσπάθεια, συνεργασία, ανταλλαγή, στήριξη βοήθεια κι επικοινωνία σε θέματα της καθημερινότητας και τα εργασιακά. Παράλληλα, η όψη έρχεται να ενισχύσει τις πολύ προσωπικές σχέσεις σου και σου δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξεις ευχάριστα συναισθήματα με τους φίλους και τα πρόσωπα που αγαπάς.

Στις 11:55 το βράδυ, το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί ιδιαίτερα ευχάριστα συναισθήματα, ενισχύει κάθε είδους κοινωνικότητα και διευκολύνει τις συναισθηματικές ανταλλαγές.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και εξάγωνο με Δία

Έτσι κι αλλιώς, η περίοδος αυτή έχει έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα, μια και κινείται κάτω από δύο ιδιαίτερα σημαντικές όψεις της Αφροδίτης, που κορυφώνονται αύριο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί συναισθηματική φόρτιση, ρομαντική διάθεση, αλλά και μία τάση για μη ρεαλιστική αντιμετώπιση της καθημερινότητας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε διαψεύσεις και απογοητεύσεις. Το εξάγωνο που παράλληλα σχηματίζει και με τον Δία, δημιουργεί την ανάγκη για μεγαλύτερη κοινωνικότητα, αλλά και για πάσης φύσεως υπερβολές, οι οποίες μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε το μέτρο και τον έλεγχο στις κινήσεις ή τις αντιδράσεις μας, μια και όλα οδηγούνται από την όποια επιθυμία ή ανάγκη μπορεί να κρύβεις μέσα σου και θέλεις να εκτονώσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στην Παρθένο

Την εύνοια της σημερινής ημέρας εισπράττουν κυρίως οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που τους δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστούν με μεγαλύτερη ευκολία θέματα που σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της δουλειάς ή της προσωπικής τους ζωής, αλλά και να επικοινωνήσουν σε ένα καλύτερο κλίμα τα όποια θέματα τους απασχολούν.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-10-2016 19:00:00