blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη. Απρίλιος! Ένας μήνας με πολλά… τεστ!

 
Τα άστρα την Τετάρτη. Απρίλιος! Ένας μήνας με πολλά… τεστ!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015, με τις αστρολογικές όψεις του μήνα

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και προβλέψεις από τη Μυρτώ ΑΠοστόλου

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό

Σαφώς και δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε εύκολο τον μήνα του Απριλίου για πολλούς λόγους! Αλλά κυρίως, για το γεγονός πως στο ξεκίνημά του μας φέρνει αντιμέτωπους με μια Σεληνική έκλειψη, που έρχεται για μια ακόμα φορά να ταράξει τα νερά των σχέσεων, των συνεργασιών, της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής ζωής. Φέρνει στο προσκήνιο προβλήματα, τα οποία πολύ πιθανόν υπάρχουν εδώ και καιρό, όμως είτε κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε, είτε συμβιβαζόμαστε, προκειμένου να μην διαταράξουμε τις ισορροπίες, τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές!
 
Το σίγουρο είναι πως θα βάλει τους περισσότερους από εμάς σε έναν έντονο προβληματισμό και σε μια διαδικασία αλλαγών σε πρόσωπα, καταστάσεις και γενικότερα θέματα, που νιώθουμε πως δεν ταιριάζουν με τη φύση μας ή δεν τροφοδοτούν την ψυχή μας και την καρδιά μας με χαρά.
 
Αλλά και γενικότερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός οι εξελίξεις συμμορφώνονται στις εντολές της έκλειψης, διαμορφώνοντας ένα πλανητικό σκηνικό συχνά ανατρεπτικό, αφού καμία αλλαγή δεν γίνεται χωρίς χρόνο κόπο και δυσκολία!

Ήλιος σε τρίγωνο με Δία, τετράγωνο με Πλούτωνα και σύνοδο με Ουρανό

Υπεύθυνες γι’ αυτό είναι οι όψεις του Ήλιου κυρίως, που ενώ την αυριανή ημέρα μας δίνει μια σημαντική ανάσα ανανέωσης και ελπίδας μέσα από το τρίγωνό του με τον Δία, λίγο παρακάτω, το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, αλλά και η σύνοδος με τον Ουρανό, ανακατεύουν το πλανητικό σκηνικό, δημιουργώντας έντονες αναταράξεις και ανατρεπτικές εξελίξεις!

Νέα Σελήνη στον Κριό

Σαφώς πιο θετική η Νέα Σελήνη του Απριλίου, που γίνεται στο ζώδιο του Κριού στις 18 του μηνός. Λειτουργεί πιο εξισορροπητικά στις εξελίξεις, ιδιαίτερα στα θέματα που μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, κι έρχεται να δώσει μια ώθηση στα νέα ξεκινήματα, τις νέες πρωτοβουλίες και τις νέες ιδέες, ενώ επισφραγίζει τις όποιες αλλαγές έχουν συντελεστεί μέχρι τώρα!

Άρης κι Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη βοηθά στην αποκατάσταση της τάξης, αλλά και της ψυχολογίας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, το τρίγωνο το Ερμή-Πλούτωνα, αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης-Δία, δημιουργούν και σημαντικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα, επαγγελματικές διεκδικήσεις και επεκτάσεις. Τώρα, η δυνατότητα της υλοποίησής τους, είναι πολύ πιο κοντινή, πολύ πιο ορατή και πολύ πιο εύκολη ενδεχομένως, απ’ ότι το προηγούμενο διάστημα. Κρατάμε λοιπόν δυνάμεις και ανασυντασσόμαστε! Και πάνω απ’ όλα, βάζουμε προτεραιότητες!

Σελήνη στην Παρθένο

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την επιρροή της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, μιας Σελήνης πρακτικής, οργανωτικής, που βοηθά στην τακτοποίηση των ζητημάτων που βαριεστημένα συνηθίζουμε να αφήνουμε σε εκκρεμότητα, αλλά σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να τακτοποιήσουμε.

Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο και αντίθεση με Ποσειδώνα

Ωστόσο, τις πολύ πρωινές ώρες της ημέρας, στις 6:42 π.μ., το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί ένα κλίμα φόρτισης, δυσκολεύοντας την ψυχολογία μας, που φαίνεται να κινείται σε πιο απαισιόδοξα και μουντά χρώματα, ενώ δυσκολεύει και η επικοινωνία στις σχέσεις και στην εκδήλωση των διαθέσεων.
 
Στις 2:31 μ.μ. η αντίθεση της Σελήνη με τον Ποσειδώνα φέρνει μια συναισθηματική αναστάτωση και μια τάση να φυγής από την πραγματικότητα, που μπορεί να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά στα θέματα που μας απασχολούν. Καλό είναι τις ώρες αυτές να αποφύγουμε να επικοινωνήσουμε τα όποια ζητήματά μας ή να πάρουμε αποφάσεις κάτω από μια συναισθηματική φόρτιση, που επιβάλλει να κινηθούμε χωρίς την απαραίτητη λογική!
 
Πολύ προτιμότερη μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμα και μόνοι μας, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στο συναίσθημά μας, να διερευνήσουμε τις ανάγκες μας και να ασχοληθούμε με ό,τι ανακουφίζει την ψυχή και το μυαλό μας, και όχι πολεμώντας τα θέλω ή τις επιθυμίες της στιγμής! Μάθε τι αλλάζει στην προσωπική σου ζωή τον Απρίλιο. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στην Παρθένο

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, εσείς δέχεστε την ευεργετική επίδραση της Σελήνης. Ιδιαίτερα οι ώρες από το μεσημέρι και μετά, σας βοηθούν να επικοινωνήσετε πολύ καλύτερα, ενώ γενικότερα θα έχετε μια πολύ καλύτερη διάθεση, βοηθώντας τις προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις σας να κινηθούν σε ένα πιο αρμονικό κλίμα!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ένα έντονο και αμφίρροπο διάστημα, με Ερμή στον Κριό, Άρη στον Ταύρο και την έκλειψη της χρονιάς!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

 

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και προβλέψεις από τη Νίκη Μκαρή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-03-2015 20:00:00