blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στην Παρθένο: Την εβδομάδα αυτή το ταξίδι έχει… αναταράξεις!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στην Παρθένο: Την εβδομάδα αυτή το ταξίδι έχει… αναταράξεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14
 

Ενώ μέχρι τώρα ο Μάιος μας έδειχνε ένα θετικό πρόσωπο και βοήθησε στην εξισορρόπηση διαθέσεων, καταστάσεων και σχέσεων, από την εβδομάδα αυτή το κλίμα αλλάζει και περνάμε σε μια φάση που τα πράγματα αποκτούν μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα!

Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Κυρίαρχο το γεγονός της Πανσελήνου στην εβδομάδα αυτή. Μια Πανσέληνος δύσκολη που βρίσκεται κάτω από την ενέργεια της αντίθεσης του Ηλίου με τον Άρη, δημιουργώντας ένα κλίμα έντονων αναταραχών, που θα μας πιέσουν αρκετά! Θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε την ψυχραιμία μας, τις αντοχές μας και κυρίως να τιθασεύσουμε την παρόρμηση, η οποία γίνεται πολύ έντονη το διάστημα που ακολουθεί και είναι υπεύθυνη για πολλά λάθη και κινήσεις, για τις οποίες παρακάτω θα μετανιώσουμε!

Σελήνη στην Παρθένο

Η σημερινή ημέρα ωστόσο, κινείται σε ένα σχετικά ήρεμο κλίμα με την ενέργεια της Σελήνης να διανύει το ζώδιο της Παρθένου προσδίδοντας ένα πιο πρακτικό χρώμα στην καθημερινότητα… Μας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθούμε με τα πρακτικά ζητήματα της ζωής μας, της δουλειάς μας ή του σπιτιού μας, οργανώνοντας τις υποθέσεις, που μέχρι τώρα είχαμε αφήσει και λίγο πιο πίσω.

Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο

Ένα υπέροχο τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ήλιου που κορυφώνεται στις 12:20 μ.μ., δημιουργεί μια συναισθηματική ισορροπία, μέσα απο την οποία μπορούμε να αντλήσουμε ευχάριστες στιγμές, να επικοινωνήσουμε πολύ πιο εύκολα και αρμονικά με τους γύρω μας, να προωθήσουμε τα θέματα και υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν, αλλά και να συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα ευχάριστο κλίμα. Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να εκφράσουμε το συναίσθημά μας, αφού δημιουργεί ένα κλίμα κατανόησης, που βελτιώνει σημαντικά τις σχέσεις της προσωπικής μας ζωής.

Σελήνη στον Ζυγό

Στις 8:33 το βράδυ, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, για να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο, πιο κοινωνικό, πιο εξωστρεφή, δίνοντας χώρο και χρόνο στους άλλους!

Ωστόσο, σήμερα Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου κυρίως, έχετε τη δυνατότητα να λειτουργήσετε σε ένα θετικό και αισιόδοξο περιβάλλον, να προωθήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Μαΐου 2016. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Μαΐου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-05-2016 20:00:00