blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στην Παρθένο.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σήμερα, βοηθά την οργάνωση, την ενίσχυση και τη μεθόδευση όλων αυτών των πρακτικών ζητημάτων της ζωής μας, που μπορεί να αφήνουμε λίγο πιο πίσω, είτε επειδή βαριόμαστε, είτε επειδή νοιώθουμε πως χρειάζονται αρκετό χρόνο για να τακτοποιηθούν. Η σημερινή μέρα είναι θαυμάσια για να ασχοληθούμε και με δουλειές του σπιτιού, να τακτοποιήσουμε πάσης φύσεως εκκρεμότητες που σχετίζονται με την εργασιακή μας ζωή ή να προωθήσουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις μας με έναν υγιή και εποικοδομητικό διάλογο.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016, με την Σελήνη στην Παρθένο

Στις 11:46 το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη συνηγορεί σε μια πιο εύκολη έκφραση, που θα μας βοηθήσει να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε ακόμα και δύσκολα θέματα, αλλά κυρίως να εκφράσουμε το συναίσθημά μας απέναντι στους γύρω μας. Είναι κατάλληλη στιγμή και για αγορές, οι οποίες θα ικανοποιήσουν τον ψυχισμό μας.

Στις 7:46 το βράδυ κορυφώνεται η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μία όψη η οποία δημιουργεί μία υπερευαισθησία, που στοχεύει στο συναίσθημά μας, κάνοντάς μας πιο ευαίσθητους και πιο ευάλωτους τις ώρες αυτές. Ίσως να νιώθουμε πως οι γύρω μας, δεν μας καταλαβαίνουν όσο θα θέλαμε και αυτό δημιουργεί και μια μορφή απογοήτευσης… Γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγουμε την οποία έκφραση ή την όποια απαίτηση μπορεί να έχουμε από τους άλλους, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουμε να την ικανοποιήσουμε και μάλιστα μπορεί να φορτιστούμε συναισθηματικά περισσότερο.

Στις 10:42 μ.μ. το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο εντείνει τα συναισθήματα της απογοήτευσης και της απαισιοδοξίας. Καλό είναι να μην εμπιστευόμαστε κανένα αρνητικό σενάριο που μπορεί να έρχεται στο μυαλό μας τις ώρες αυτές και πολύ περισσότερο να μην το εκφράζουμε στους γύρω μας! Και κυρίως, να δώσουμε μεγάλη προσοχή στον τομέα των σχέσεών μας, μια και οι βραδινές ώρες της ημέρας μπορεί να φέρουν διαψεύσεις σε απαιτήσεις ή προσδοκίες, αλλά και αντιπαραθέσεις που εντείνουν ένα δύσκολο κλίμα και στον ψυχισμό μας και στους άλλους.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στην Παρθένο;

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, εκμεταλλευτείτε τη θετική ενέργεια αυτής της Σελήνης για να προωθήσετε, να οργανώσετε και να επεξεργαστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα θέματά σας, κρατήστε όμως αποστάσεις από τα πρόσωπα που αγαπάτε κυρίως τις βραδινές ώρες της ημέρας, μια και οι ισορροπίες φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εύθραυστες.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-09-2016 19:00:00