blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στην Παρθένο.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το κλείσιμο του μήνα και οδεύουμε ολοταχώς για την Νέα Σελήνη που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου και που πραγματικά είναι ένας άνεμος αισιοδοξίας, που αλλάζει τις ενέργειες της περιόδου, βγάζοντάς μας από την μελαγχολία του Σεπτέμβρη! Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται και σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, ενισχύοντας οτιδήποτε σχετίζεται με την πρακτική πλευρά της ζωής μας που ενισχύεται σημαντικά. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε ή και να ολοκληρώσουμε θέματα που μπορεί να έχουμε αφήσει λίγο πιο πίσω, είτε αυτά αφορούν τα θέματα του σπιτιού μας, είτε θέματα που σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα!

Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016, με την Σελήνη στην Παρθένο

Στο ξημέρωμα της ημέρας, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια εσωτερική ώθηση και διάθεση πιο έντονη από τη συνηθισμένη, που μπορεί να σε κάνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, ενώ εντείνει το συναίσθημά σου και την ευαισθησία σου! Τις ώρες του πρωινού επίλεξε έναν στόχο και κινήσου προς αυτή την κατεύθυνση, υπερασπίσου με πάθος την ιδέα σου και διαχειρίσου την όποια συναισθηματική ένταση μπορει να σε βγάζει από την όποια δράση σου.

Στη 1:05 το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει μια θαυμάσια σύνοδο με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου. Τις ώρες αυτές το μυαλό λειτουργεί με ιδιαίτερη ευστροφία, κινούμενο προς την κατεύθυνση των επιδιώξεών ή των στόχων σου. Οι μεσημεριανές ώρες είναι ιδανικές για να διευθετηθούν θέματα που σχετίζονται με γραφειοκρατικά ζητήματα, θέματα που σχετίζονται με το Δημόσιο, τακτοποίηση εγγράφων, ενώ διευκολύνεται οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις μπορεί να δώσουν θαυμάσια αποτελέσματα, μια και υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των ατόμων και των προθέσεών τους, επιτρέποντας έναν υγιή και εποικοδομητικό διάλογο, ο οποίος μπορεί και να έχει αίσια κατάληξη. Πολύ καλή στιγμή επίσης για να εκφράσεις το συναίσθημά σου στα κατάλληλα πρόσωπα, κάτι που σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να σου φαινόταν δύσκολο και να μην το επιχειρούσες. Τις ώρες αυτές του δώσε σημασία στη λεπτομέρεια, μπορεί να είναι αυτή που κάνει τη διαφορά και θα σε βοηθήσει επί της ουσίας σε όποια δυσκολία μπορεί να αντιμετωπίζεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στην Παρθένο

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε εσείς που εισπράττετε την εύνοια της σημερινής ημέρας, μια και η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί θετικές συγκυρίες για την εξέλιξη των υποθέσεών σας, σε όποια κατεύθυνση και αν επιλέξετε να κινηθείτε.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-09-2016 19:00:00