blank
 
blank

Η Σελήνη στον Αιγόκερω: Εργασιοθεραπεία και επιτυχία!

 
Η Σελήνη στον Αιγόκερω: Εργασιοθεραπεία και επιτυχία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Σελήνη στον Αιγόκερω

Στις 27 Απριλίου 2016, η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ξυπνώντας μέσα μας την αγάπη για τη λεπτομέρεια, την τελειότητα, την ψυχοθεραπεία μέσω της δουλειάς. Η Σελήνη στο ζώδιο της πειθαρχίας και της φιλοδοξίας, μας ωθεί να δούμε για ένα διήμερο πιο ξεκάθαρα τους στόχους μας, προσπαθώντας να τους πραγματοποιήσουμε με πείσμα και επιμονή.

Ωστόσο,  μία διάθεση για κριτική υπάρχει, μαζί με τη τάση να βρούμε στους άλλους ψεγάδια και πατήματα για πράγματα που παρέλειψαν ή απλά όταν οι καταστάσεις δεν έρχονται προς όφελός μας. Παράλληλα, για κάποιους λόγους, θα νιώσουμε ενοχές και απωθημένα, για ό,τι κάναμε ή δε κάναμε όταν έπρεπε, ζητώντας εξηγήσεις από τους δικούς μας ανθρώπους και δημιουργώντας τεταμένες σχέσεις.

Στη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο, τονώνοντας τη διάθεση και την αισιοδοξία μας, τροφοδοτώντας μας με αρκετή ζωτικότητα. Η ανάγκη μας να σιγουρευτούμε πως τα πραγματα κυλάνε όπως ελπίζουμε, αλλά και η εξάρτηση από τα υλικά αγαθά, είναι μεγάλη.  Ίσως μας χαροποιήσει ένα δώρο ή μία ευχάριστη έκπληξη.

Τις ώρες αυτές θα νιώσουμε πως η ζωή είναι πιο όμορφη όταν περνάμε καλά, συναντάμε φίλους, έχουμε έντονες κοινωνικές δραστηριότητες.

Αργότερα, την ίδια μέρα, η όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Δία από την Παρθένο, φροντίζει για τυχερές συγκυρίες, καλή διάθεση, επιτυχημένες απόπειρες και κινήσεις. Υπάρχει έναυσμα και κίνητρο, υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση πως η ζωή μπορεί να είναι πολύ καλή με εμάς, ενώ η συναισθηματική ανακούφιση από κάποια βάρη θα είναι σημαντική.

Ωστόσο, ξημερώματα της 28ης Απριλίου, η όψη συνόδου της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φορτίζει με μία ασυνήθιστη συναισθηματική ένταση, ενώ η τάση μας στο “όλα ή τίποτα“, δημιουργεί μικρές εκρήξεις με τον σύντροφο. Παράλληλα, ίσως πιέσουμε τους άλλους γύρω μας, εκβιαστικά και εμμονικά, ώστε να τους φέρουμε εκεί που θέλουμε.

Αργότερα, την ίδια μέρα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, θα μας φορτίσει με αρκετή ενέργεια και τόλμη, ώστε να φέρουμε σε πέρας κάποιες υποθέσεις μας και εκκρεμότητες, με εξαιρετικό δυναμισμό. Το αίσθημα της ελευθερίας είναι δυνατό και μέσα στη μέρα ίσως χρειαστεί να το υπερασπιστούμε. Ξαφνικά και απρόοπτα γεγονότα θα μας φέρουν ίσως σε κατάσταση απροετοίμαστη. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε ερωτικά θέματα, αλλά και οικογενειακά, θα απαιτήσουν την ετοιμότητα και την μαεστρία μας, ώστε να επαναφέρουμε τη τάξη μέσα μας και γύρω μας.

Όλα αυτά μέχρι τις 29 Απριλίου, που η Σελήνη εγκαταλείπει τον Αιγόκερω, περνώντας στον Υδροχόο, από όπου και θα μας απαλλάξει από οποιεσδήποτε ενοχές και απωθημένα που μπορεί αυτές τις μέρες να νιώσουμε.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Το SMS της Μεγάλης Εβδομάδας, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη και στον Σκορπιό, από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Ποια γεγονότα θα συμβούν και πως επηρεάζεται η Ελλάδα. Από την Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-04-2016 11:00:00