blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Κριό.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού χρωματίζει την σημερινή μέρα, που κινείται κάτω από τις ευχάριστες επιρροές των χθεσινών όψεων. Τόσο το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, αλλά κυρίως το τρίγωνο με της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας μια έντονα συναισθηματική χροιά στις διαθέσεις, αλλά κυρίως ερωτικές επιθυμίες, που νιώθουν την ανάγκη να εκτονωθούν μέσα από τη συνύπαρξη, την αγκαλιά και το μοίρασμα!

Τα άστρα την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016, με την Σελήνη στον Κριό

Η διαδρομή της Σελήνης λοιπόν που κινείται κάτω από την επιρροή του ζωδίου του Κριού, μας προτρέπει να περάσουμε στη δράση, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να κινήσουμε τους μηχανισμούς των εξελίξεων, αυτούς που μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά σε οτιδήποτε επιδιώκουμε, προσδοκούμε ή επιθυμούμε και που λίγο ως πολύ είναι στο χέρι μας να δρομολογήσουμε.

Η Σελήνη εδώ είναι παρορμητική, σε κάνει να δρας χωρίς να το σκέπτεσαι, ορμώμενος από μια ενστικτώδη τάση να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες!

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τον Κριό

Στις 7:59 το πρωί, η αυλαία της ημέρας, ανοίγει με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, μια σε γενικές γραμμές ευχάριστη όψη, η οποία έρχεται να ενισχύσει την κοινωνικότητα, τις επαφές ή τα ενδιαφέροντα και να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το πρωινό της ημέρας ενδείκνυται για πάσης φύσεως συζητήσεις, που έχουν ένα πιο χαλαρό και ευχάριστο χρώμα, δίνοντας μια ευχάριστη νότα και στις διαθέσεις και γενικότερα στις εξελίξεις που διαδραματίζονται τις ώρες αυτές.

Στις 2:14 το μεσημέρι ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα έχει μια διαφορετική επιρροή, στην οποία χρειάζεται να είμαστε πιο προσεκτικοί. Το παιχνίδι αφορά τα συναισθήματα, που γίνονται πιο δύσκολα, πιο δυσερμήνευτα… Είναι πολύ πιθανό άλλα να λέμε και άλλα να εννοούμε, ενώ και από τους γύρω μας μπορεί να εισπράξουμε μια ασάφεια, που δεν προάγει τις συζητήσεις, ενώ οτιδήποτε μπορεί να έχουμε καταπιέσει μέσα μας, παράπονα, ένταση, συσσωρευμένος θυμός είναι πολύ πιο εύκολο να έρθει στο προσκήνιο, να δυναμιτίσει τις συμπεριφορές ακόμη και χωρίς προφανή λόγο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Κριό

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις ώρες του μεσημεριού, γιατί μία εσωτερική ώθηση μπορεί να δυσκολέψει την έκφρασή σας, τη συμπεριφορά σας και τις σχέσεις σας. Καλό είναι να αποφύγετε να δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις ή να εκφράσετε απαιτήσεις και παράπονα, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε. Αντίθετα, το να μείνετε με τον εαυτό σας και να επεξεργαστείτε τα όποια συναισθήματα προκύπτουν μέσα σας, είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει περισσότερο.

Τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει;

Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-06-2016 19:00:00