blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Κριό και τις αστρολογικές όψεις του Ιουνίου: Χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Κριό και τις αστρολογικές όψεις του Ιουνίου: Χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 8
 

Ξεκινά ένας μήνας, που κατά βάση έρχεται να εξελίξει καταστάσεις, που ξεκίνησαν τον Μάιο! Το πλανητικό σκηνικό κυρίως στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, όχι μόνο δεν μας διευκολύνει, μα στις περισσότερες περιπτώσεις μας προκαλεί και μας βάζει στη διαδικασία να έρθουμε αντιμέτωποι με πρόσωπα, καταστάσεις, αλλά κυρίως επιλογές που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ. Οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζονται, φαίνεται πως ταρακουνούν πολλούς από εμάς, ωθώντας μας ωστόσο σε ξεκαθαρίσματα και αποσαφηνίσεις, σε οτιδήποτε είναι φθαρμένο ή παρωχημένο!

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις του Ιουνίου

Οι ημέρες που ακολουθούν δρομολογούν σημαντικές εξελίξεις, καθώς ακόμα κι αν δεν θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα, τα γεγονότα πολλές φορές είναι τέτοια, που μας αναγκάζουν να πάρουμε θέση!

Μια τέτοια περίοδος είναι και αυτή που θα διανύσουμε παρακάτω… Εκείνο που πραγματικά μπορεί να μας βοηθήσει, είναι να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις, που μπορεί να μας πονάνε, να μας ταλαιπωρούν ή μέχρι τώρα να έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα!

Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, αντίθεση με Κρόνο, τετράγωνο με Δία, αλλά και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο με Δία, είναι οι όψεις που ακολουθούν στις επόμενες ημέρες και συνοδεύουν την Νέα Σελήνη του Ιουνίου την Κυριακή… Και όπως προβλέπεται, δεν θα αφήσουν τίποτα στην ησυχία του! Κι επειδή οι όψεις σχηματίζονται μέσα από το ζώδιο των Διδύμων, αλλά και η Νέα Σελήνη κορυφώνεται στο ζώδιο αυτό, όλο το διάστημα που θα ακολουθήσει είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οτιδήποτε ακούμε, όποια πληροφορία ή είδηση έρχεται στ’ αυτιά μας, γιατί υπάρχει πολύ έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης και της παραπλάνησης!

Σελήνη στον Κριό

Σήμερα, η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού συνεχίζει να ενεργοποιεί τις διαθέσεις, να ενισχύει τις πρωτοβουλίες και να δημιουργεί γενικότερα διάθεση για κινητικότητα προς κάθε κατεύθυνση! Βεβαίως, η Σελήνη εδώ είναι παρορμητική, δεν σκέπτεται, νοιώθει την ανάγκη να δράσει… Έτσι, πολύ πιθανόν να μας ωθήσει σε βεβιασμένες κινήσεις, που μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες, τόσο στην έκφραση όσο στις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε.

Το πρωί, στις 8:36, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενεργοποιεί εκείνα τα πολύ βαθιά συναισθήματα του θυμού, της ζήλιας, της συναισθηματικής φόρτισης, που μπορεί να βγουν με ιδιαίτερη ένταση στο πρωινό της ημέρας και να ανακατέψουν τις διαθέσεις, που ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις να γίνουν και ακραίες!

Στις 6:42 το απόγευμα, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί μια νευρικότητα που σε κάνει να μην μπορείς να σταθείς πουθενά και να αναζητάς κάτι διαφορετικό… Κάτι που μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις πιο ελεύθερος και πιο ανεξάρτητος! Οι απογευματινές ώρες είναι πιθανό να βγάλουν εντάσεις στις συμπεριφορές, απρόσμενες και ξαφνικές, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αποφύγουμε να πυροδοτήσουμε ένα κλίμα που ήδη δείχνει να κινείται σε οριακά επίπεδα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Κριό

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, τόσο σε αυτά που λέτε και στο πώς εκφράζετε τις απαιτήσεις σας, όσο και στο πώς ανταποκρίνεστε στις συμπεριφορές των άλλων απέναντί σας, γιατί το κλίμα είναι εύφλεκτο και χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες!

Καλό μήνα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις σας, στην τηλεοπτική εκπομπή που ακολουθεί, η οποία εμπεριέχει αφιέρωμα με τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων ανά δεκαήμερο για τον Ιούνιο! 

Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Σχετικά άρθρα

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2016. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Ιούνιο 2016.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό: Υπόγεια κοχλάζει το ηφαίστειο! Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-05-2016 20:00:00