blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Κριό: Ώρα για δράση!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Κριό: Ώρα για δράση!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016, κάτω από την επιρροή της όψης Ήλιου-Δία

Κινούμαστε σε ένα πολύ καλό κλίμα και σήμερα, αφού βρισκόμαστε κάτω από την ιδιαίτερα ευεργετική επιρροή του τριγώνου μεταξύ Ήλιου και ανάδρομου Δία που κορυφώθηκε χτες. Μιας όψης που εξυπηρετεί στόχους, σχέδια, συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα, φέρνοντας εξελίξεις σε παλαιότερες υποθέσεις ή σχεδιασμούς και δίνοντας τη δυνατότητα μιας επανεκκίνησης, μέσα από την οποία μπορούμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιδιώκουμε!

Δημιουργεί όμως και ένα περιβάλλον αναθέρμανσης στις προσωπικές μας σχέσεις, που τώρα ανακινούνται, δίνοντας το περιθώριο ενός νέου ξεκινήματος στην προσωπική μας ζωή.

Σελήνη στον Κριό

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την δυνατή επιρροή της Σελήνης, η οποία από χτες έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού, ωθώντας μας στην ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσης, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε πιο εύκολα τα θέματά μας, αλλά και να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μας ενδιαφέρει!

Στις 7:34 το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη ενθαρρύνει τον ψυχισμό μας και δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις έκφρασης, που μπορεί να μας βοηθήσει αφενός να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μας ενδιαφέρει, αφετέρου να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους, να επικοινωνήσουμε πιο εύκολα τα αιτήματά μας και να γίνουν κατανοητά. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα και για ανάληψη καινούργιων πρωτοβουλιών ή δραστηριοτήτων.

Στις 8:04 το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για σημαντικές συζητήσεις, που αφορούν πρακτικά ζητήματα ή επαγγελματικά θέματα. Τώρα, μας δίνεται η δυνατότητα να τα επικοινωνήσουμε σε ένα καλύτερο κλίμα, έτσι ώστε να εισπράξουμε θετικές απαντήσεις.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Κριό

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες εσείς εισπράττετε την ευεργετική επίδραση της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, καθώς σας προσφέρει τη δυνατότητα να περάσετε στη δράση και να κινήσετε τους μηχανισμούς των εξελίξεων όπως επιθυμείτε, αλλά και να πάρετε θετικές απαντήσεις στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2016. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαΐου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαΐου 2016, για αισθηματικά και επαγγελματικά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2 ως 8 Μαΐου 2016, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-05-2016 18:00:00