blank
 
blank

Η Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι 17 Απριλίου 2014: Μακροβούτι στον έρωτα χωρίς αναπνευστήρα

 
Η Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι 17 Απριλίου 2014: Μακροβούτι στον έρωτα χωρίς αναπνευστήρα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι 17 Απριλίου 2014

Η Σελήνη στον Σκορπιό διασχίζει απο τις 15 Απριλίου, τον ωκεανό της λίμπιντο, παραμένοντας σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 17 Απριλίου, τη νύχτα. Το διήμερο αυτό, τα πάθη θα είναι έντονα, το ερωτικό πείσμα ανυποχώρητο και οι τάσεις καταστροφής επίσης δε θα λείψουν, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία για ένα φιλμ νουάρ.

Υπάρχει μια μαχητικότητα τις μέρες αυτές, μια άρνηση να κάτσουμε απαθείς και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Οι κινήσεις μας ήσυχες και κρυφές, βρίσκουν το στόχο τους. Αποκλείεται να μην  εμπλακούμε στο μυαλό μας σε μπερδέματα ερωτικού χαρακτήρα, να μην είμαστε απόλυτοι όσον αφορά τη σχέση μας και το τι περιμένουμε απο τον άλλον, ενώ μία κάποια αδιαλλαξία δε θα λείψει.

Τα καλά νέα είναι πως η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στο Σκορπιό, πράγμα που εντείνει ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στο συνάνθρωπο, εκφράζεται μία καλοσύνη σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη και μία γενναιοδωρία αισθημάτων, η οποία θα είναι πιο έντονη τις γιορτινές μέρες.

Στις υποθέσεις μας θα υπάρξουν κάποιες διευκολύνσεις και αν αφήσουμε τις καταστάσεις να εξελιχθούν και απομακρυνθούμε απο τα κολλημένα πάθη της Σελήνης στο Σκορπιό, τότε θα δούμε πρόοδο, ευημερία και αισιοδοξία γύρω μας.

Σελήνη σύνοδος με Κρόνο

Στις 17 Απριλίου η Σελήνη εγκαταλείπει το προστατευμένο και προνομιούχο περιβάλλον του Δία και συναντά το στεγνό Κρόνο, σχηματίζοντας μαζί του σύνοδο.
 
Τα αισθήματα γίνονται πιο σκληρά, πιο πεζά και γήινα, ενώ η επιθυμία του καθενός έχει προτεραιότητα, σκεπάζοντας τη προσδοκία του άλλου.

Είναι μια εγωιστική φάση, κατά την οποία μπορούν να γίνουν σκληρές διαπραγματεύσεις και αναγκαστικές προσγειώσεις. Ο συνδυασμός της Σελήνης στο Σκορπιό με τη σύνοδο με το Κρόνο φέρνει μια καχυποψία, αλλά και ερωτικές αναστολές. Από τη μία τα νερά του Σκορπιού αναταράζονται για πάθος και λίμπιντο, απο την άλλη ο Κρόνος περνά το μήνυμα πως οι έξαλλες ερωτικές συμπεριφορές είναι κατακριτέες. 

Το έξυπνο είναι να απαλλαχτούμε όμως απο τις ενοχές και να αφεθούμε στη σκορπίσια Σελήνη να μας ταξιδέψει, έστω και στα όνειρα μας αν η πραγματικότητα δεν μας το επιτρέπει, σε ύδατα ύποπτα, άγνωστα και ταραγμένα. Έστω και για δύο μέρες! Και μη παραλείψετε να διαβάσετε το άρθρο μας για την άλλη σημαντική όψη των ημερών Τα άστρα την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 με τον Ερμή σε αντίθεση με Άρη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-04-2014 00:00:00