blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Τοξότη: Το χαμόγελο λύνει όλα τα προβλήματα!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Τοξότη: Το χαμόγελο λύνει όλα τα προβλήματα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014, με την Σελήνη στον Τοξότη

Η Σελήνη στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Στο χαρούμενο περιβάλλον του Τοξότη κινείται για σήμερα η Σελήνη και μας προτρέπει να βγάλουμε το παιδί από μέσα μας! Το παιδί που ξέρει να χαίρεται με οτιδήποτε βρίσκει μπροστά του, ευχαριστιέται με το να επικοινωνεί με όλους και με όλα, δείχνοντας την καλή του διάθεση σε ένα χαμόγελο.
 
Είναι μια ημέρα που μπορούμε να ανταλλάξουμε αισιοδοξία με τους γύρω μας και θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε τις σχέσεις που μας ενδιαφέρουν, μια και όταν απλώνεις πρώτος το χέρι σου, πάντα (ή σχεδόν πάντα) ο άλλος έχει τη διάθεση να το ανταποδώσει!

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, που κορυφώνεται τις πολύ πρωινές ώρες της ημέρας, θα ενισχύσει το πρωινό μας με ένα κλίμα ευφορίας. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να μιλήσουμε και να μεταδώσουμε πιο εύκολα στους γύρω μας τις ιδέες μας, τα σχέδιά μας, τη διάθεσή μας και, γιατί όχι, να βρούμε λύσεις που θα μας εξυπηρετήσουν σε ό,τι ενδεχομένως μας απασχολεί!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Τοξότη

Κριοί, Λέοντες και Ζυγοί, είστε εσείς που εισπράττετε τη θετική ενέργεια αυτής της χαρούμενης Σελήνης! Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, προκειμένου αφενός να διορθώσετε οτιδήποτε θεωρείτε ''κακώς κείμενο'' στη ζωή σας, αφετέρου να αποκαταστήσετε σχέσεις που για κάποιο λόγο έχουν περάσει δυσκολίες τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης, μπορείτε τώρα να ανοίξετε τους ορίζοντές σας σε νέα ενδιαφέροντα, σε νέα πρόσωπα και σε νέες καταστάσεις, που ενδεχομένως να έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν ή να σας βοηθήσουν να δείτε με άλλη οπτική τα πράγματα! Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου 2014.
Ο Ερμής στον Σκορπιό, στις 28 Σεπτεμβρίου. Εσωστρέφεια, με μια δόση… καχυποψίας! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Ευχές για μια υπέροχη μέρα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Σελήνη στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Η Σελήνη στον Τοξότη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-09-2014 20:00:00