blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Ζυγό: Επιδιώκοντας την αρμονία!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Ζυγό: Επιδιώκοντας την αρμονία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016, με την Σελήνη στον Ζυγό

Κυρίαρχη η ενέργεια της Αφροδίτης τις ημέρες που διανύουμε, αφού η χθεσινή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα επιδρά στα πρόσωπα, στις καταστάσεις και τις διαθέσεις, δυσκολεύοντας και σήμερα τις συμπεριφορές, που γίνονται πιο απαιτητικές, πιο δύστροπες και πιο δύσκαμπτες.

Από την άλλη μεριά, η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας την ανάγκη της συνύπαρξης, της αρμονίας και τη διάθεση εξισορρόπησης στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύπτουν στην καθημερινότητά μας και κυρίως στον ψυχισμό μας! Η Σελήνη στον Ζυγό είναι πάντα ένας ρυθμιστικός παράγοντας ισορροπιών και τώρα συντελεί στην βελτίωση των συνθηκών, αλλά και των σχέσεων!

Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης στον Ζυγό

Στις 8:21 το πρωί, το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη τονώνει την ενέργεια, τις διαθέσεις και διευκολύνει την ροή της επικοινωνίας, αλλά και τη διάθεση να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ή να κάνουμε πράγματα που απαιτούν περισσότερη δράση.

Στις 10:32 το πρωί, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, δημιουργεί την ανάγκη μιας συναισθηματικής ισορροπίας, που σε βοηθά να τακτοποιήσεις τις σκέψεις και το συναίσθημά σου, αλλά και να οργανώσεις πρακτικά θέματα. Παράλληλα, διευκολύνει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

Βεβαίως, οι ημέρες που διανύουμε βρίσκονται κάτω από την ενέργεια της Πανσελήνου η οποία κορυφώνεται στον Σκορπιό την Παρασκευή. Μια Πανσέληνος, που θα ενεργοποιήσει και αυτή με τη σειρά της τα ζητήματα της συναισθηματικής μας ζωής με έντονο τρόπο, φέρνοντας στην επιφάνεια οτιδήποτε μπορεί να έχουμε κρυμμένο βαθιά μέσα μας και δεν έχουμε τολμήσει ακόμα να αντικρίσουμε κατάματα!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Ζυγό

Για σήμερα ωστόσο, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, έχετε την εύνοια της Σελήνης και των όψεών της. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να προωθήσετε πιο σωστά και πιο οργανωμένα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, κυρίως αυτά που σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή, αλλά να έρθετε και πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Απριλίου 2016. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.

Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη και στον Σκορπιό, από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Ποια γεγονότα θα συμβούν και πως επηρεάζεται η Ελλάδα. Από την Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-04-2016 20:00:00