blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στους Ιχθείς: Η ενεργοποίηση των συναισθημάτων!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στους Ιχθείς: Η ενεργοποίηση των συναισθημάτων!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, με την Σελήνη από τον Υδροχόο στους Ιχθείς

Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα Και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Η σημερινή ημέρα μέχρι τις μεσημεριανές ώρες βρίσκεται κάτω από την ενέργεια της Σελήνης στον Υδροχόο, δημιουργώντας μια διάθεση για μεγαλύτερη επικοινωνία, έκφραση, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, μέσα σε ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα. Στις 2:48 το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, για να ανοίξει ένα νέο κύκλο, που κατά κύριο λόγο ενεργοποιεί το συναίσθημά μας. Δημιουργείται μία πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα και η ανάγκη να το ανταλλάξουμε και να το μοιραστούμε με τα πρόσωπα που αγαπάμε και που μας κάνουν να νιώθουμε καλά!
 
Στην διαδρομή της στους Ιχθείς, στις 7:20 μ.μ. η Σελήνη θα έχει μια συνάντηση με τον ''σκληρό'' πλανήτη του ζωδιακού, τον Κρόνο, ρίχνοντας μια βαριά σκιά στην ατμόσφαιρα και στις διαθέσεις, που γίνονται πιο δύσκολες, πιο απόμακρες και με μια τάση μεγαλύτερης απομόνωσης. Πολύ πιθανόν να προκύψει και μια μεγαλύτερη φόρτιση, που μπλοκάρει την όποια διάθεση για επικοινωνία, μια και τις ώρες αυτές μπορεί να γίνουμε πιο απόλυτοι, πιο απότομοι ή ακόμα και καυστικοί ή επικριτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε.
 
Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που λειτουργούν πιεστικά στον ψυχισμό σου, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν προς τα έξω με έναν πιο εριστικό τρόπο και ενδεχομένως με μια διάθεση να ενοχλήσουν! Καλό είναι τις ώρες αυτές να αποφύγουμε να ανοίξουμε συζητήσεις για θέματα που μας ενδιαφέρουν ή μας έχουν ενοχλήσει, όπως επίσης και να ανταποκριθούμε σε τέτοιου είδους διαθέσεις από τη μεριά των άλλων!

Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Στις 11:01 μ.μ. η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έρχεται να λειτουργήσει πολύ ενισχυτικά στην νύχτα μας. Δημιουργεί την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, να μοιραστούμε μαζί τους το συναίσθημά μας. Το κλίμα έχει έντονα ρομαντικό χαρακτήρα και συντελεί στην ενίσχυση της ερωτικής ζωής, μια και προσφέρεται για τρυφερές και όμορφες στιγμές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στους Ιχθείς

Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί έχετε την εύνοια αυτής της Σελήνης, που έρχεται να βοηθήσει στην εξισορρόπηση και των συναισθημάτων σας, αλλά και των σχέσεων σας. Ιδιαίτερα στις βραδινές ώρες της ημέρας, μπορείτε να έχετε ιδιαίτερα όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, δημιουργώντας και ένα πολύ καλό κλίμα στο μεταξύ σας, τροφοδοτώντας πολύ ευχάριστα την ψυχολογία σας.
 
Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, τις απογευματινές αλλά και τις βραδινές ώρες της ημέρας προσέξτε πάρα πολύ την επικοινωνία σας, τον τρόπο που μιλάτε, που απαιτείτε πράγματα από τους άλλους. Επίσης, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές, οι οποίες δεν έχουν και τόσο ευγενική πρόθεση απέναντί σας… Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς, μην ανοίγετε συζητήσεις, που δεν ξέρετε πού μπορεί να καταλήξουν!Συμβουλέψου τους αστρολόγους μας για αυτά όλα όσα σε απασχολούν στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 27 Ιανουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Μια αρκετά «θερμή» περίοδος μέσα στον πιο παγωμένο μήνα!

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2015. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ευχές για μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-01-2015 20:00:00