blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στους Ιχθείς: Ο Μάιος σκορπίζει χαμόγελα!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στους Ιχθείς: Ο Μάιος σκορπίζει χαμόγελα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Αρχές του μήνα, και ο Μάιος μας δείχνει το πολύ καλό του πρόσωπο, που μας κάνει να χαμογελάμε, ενισχύει την ελπίδα μας, αλλά κυρίως μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά μας! Μια σειρά όψεων, αλλά και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου την Παρασκευή, μας ανανεώνουν και τροφοδοτούν την ψυχή και το συναίσθημά μας!

Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Δία που κορυφώνεται αύριο, δίνει σε κάποιους την ώθηση που περίμεναν για να κάνουν εκείνο το βήμα που δεν είχαν καταφέρει να ολοκληρώσουν το προηγούμενο διάστημα…

Αλλά και το τρίγωνο του Ήλιου με τον ανάδρομο Πλούτωνα το Σάββατο, είναι μια όψη του μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία, αρκεί να θυμάσαι πως οτιδήποτε προσπαθείς, επιδιώκεις, διαχειρίζεσαι, χρειάζεται και δυο μυστικά συστατικά για να πετύχει: το πάθος και την επιθυμία σου! Αυτά μπορεί πραγματικά να το απογειώσουν!

Σελήνη στους Ιχθείς

Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, δίνοντας ένα πιο συναισθηματικό χρώμα στις διαθέσεις μας. Βεβαίως, τις πρωινές ώρες της μέρας ενδέχεται να είμαστε πιο ευαίσθητοι αλλά και πιο ευερέθιστοι, μια και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στις 6:35 τα ξημερώματα δημιουργεί μια ένταση και έναν εκνευρισμό, ίσως περισσότερο εσωτερικό, που όμως είναι πολύ εύκολο να ανακατέψει την επικοινωνία και τις σχέσεις μας.

Στη 1:23, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα και επιθυμίες, που σε βγάζουν από την πραγματικότητα… Τις ώρες αυτές είσαι στον… κόσμο σου, δεν επιδιώκεις την επαφή με το περιβάλλον, αλλά αφήνεσαι στην ονειροπόληση και στην φαντασία σου…

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στις 2:59 το μεσημέρι δημιουργεί ένα πολύ όμορφο επικοινωνιακό κλίμα, που σε βοηθά να ανταλλάξεις ιδέες, συναίσθημα, διάθεση… Οι ώρες αυτές προσφέρονται για πάσης φύσεως επικοινωνίες και συζητήσεις ή συναλλαγές.

Στις 4:23 το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία ενισχύει την εξωστρέφεια και την κοινωνική ζωή, ενώ σε βοηθά να εκφράσεις πολύ πιο εύκολα αυτό που νιώθεις στους γύρω σου!

Ωστόσο, στις 7:30 το βράδυ, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο προκαλεί μια τάση για απομόνωση… Φέρνει στην ψυχή σου εκείνα τα δύσκολα, αρνητικά συναισθήματα, που καλό είναι να τα κρατήσεις για εσένα και να τα διαχειριστείς μόνος σου, γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις και διαπληκτισμούς με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Στις 11:17 το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ισορροπεί την κατάσταση και δημιουργεί την ανάγκη μιας πιο συναισθηματικής έκφρασης, που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, να εκφράσεις την διάθεσή σου και να ισορροπήσεις την ενέργειά σου και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στους Ιχθείς

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προτιμήστε τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας για να δραστηριοποιηθείτε στα θέματα που σας ενδιαφέρουν ή να επικοινωνήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί. Αποφύγετε την όποια εκδήλωση, δυσαρέσκεια ή έκφραση παραπόνων στις βραδινές ώρες, γιατί μπορεί να δυσκολέψουν ένα ήδη δύσκολο κλίμα.

Καλή εβδομάδα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαΐου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαΐου 2016, για αισθηματικά και επαγγελματικά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2 ως 8 Μαΐου 2016, από τη Μαρία Σύλλα.

Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου 2016. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-05-2016 17:13:00