blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Ταύρο: Έντονα συναισθήματα στα ερωτικά!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Ταύρο: Έντονα συναισθήματα στα ερωτικά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015, με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα έχουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, έντονα συναισθήματα, δυνατές ενώσεις και συγκινήσεις, μια και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώθηκε χτες, ενεργοποίησε έναν νέο κύκλο στα θέματα της ερωτικής ζωής! Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αρκεί να είσαι σε θέση να κατανοήσεις τα θέλω σου, την ανάγκη σου, τις επιθυμίες σου, και να πάρεις θέση απέναντι σε οτιδήποτε εμφανίζεται τώρα στη ζωή σου! Φυσικά δεν είναι εύκολο, μια και όλα σε οδηγούν σε μια αλλαγή! Το πόσο κατάλληλη είναι η αλλαγή αυτή για σένα, είσαι ο μόνος που μπορείς να το αξιολογήσεις και φυσικά να το αξιοποιήσεις!
 
Η σημερινή μέρα κάνει την έναρξη της κάτω από την επίδραση των όψεων της Αφροδίτης με τον Άρη, αλλά και του Ηλίου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, που επίσης κορυφώθηκε χτες, δημιουργώντας και σήμερα μία ασυνεννοησία στην επικοινωνία, αλλά και διαψεύσεις σε σχέδια και προγραμματισμούς, που μπορεί να απογοητεύσουν!

Σελήνη στον Ταύρο

Όμως η Σελήνη, που περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 12:02 το μεσημέρι, στέλνει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα σε όλους όσους η διάθεσή τους είναι να περνάνε καλά, να απολαμβάνουν και να χαίρονται!
 
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, που κορυφώνεται στις 8:01 το βράδυ, δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα που ευνοεί πολύ την κοινωνικότητα, την επικοινωνία, τη συναισθηματική ζωή και την ανταλλαγή απόψεων και συναισθημάτων. Κάνει τη βραδιά ιδανική για αυτούς που θέλουν, επιλεγούν να βλέπουν γύρω τους όμορφα χρώματα και να ζουν στην χαρούμενη πλευρά της ζωής! Η βραδιά είναι επίσης ιδανική για συναντήσεις ερωτικού χαρακτήρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις με ειλικρίνεια γι’ αυτά που νιώθεις, να επαναδιαπραγματευθείς εκ νέου την επιθυμία σου και να ζήσεις πολύ δυνατές ερωτικές στιγμές!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Ταύρο

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι (ιδιαίτερα των πρώτων ημερών), εκμεταλλευτείτε την αποψινή βραδιά… Μοιραστείτε την με πρόσωπα που αγαπάτε, είναι σίγουρο πως θα την απολαύσετε!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2015 20:00:00