blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη από τον Τοξότη στον Αιγόκερω: Μια ημέρα τόνωσης και αισιοδοξίας!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη από τον Τοξότη στον Αιγόκερω: Μια ημέρα τόνωσης και αισιοδοξίας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015, με την Σελήνη στον Τοξότη

H ενέργεια που εκπέμπει η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, διαμορφώνει για μια ακόμη μέρα ένα αισιόδοξο σκηνικό στην καθημερινότητά μας, παρόλες τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν γύρω μας. Ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να χρωματίσει το περιβάλλον του με πολύ χαρούμενα χρώματα και καθώς η κάθε μέρα είναι μοναδική, καλό είναι να εκμεταλλευτούμε τις θετικές δονήσεις του σύμπαντος, αξιοποιώντας τες δημιουργικά!
 
Τα ξημερώματα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ανοίγει την αυλαία της ημέρας, δίνοντας στις πρωινές ώρες τη δυνατότητα να κινηθούμε ζωηρά, με παρορμητισμό και με δημιουργική ένταση, που διευκολύνει σημαντικά τις όποιες εξελίξεις θα διαδραματιστούν τις ώρες που ακολουθούν.
 
Στις 4:37 το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία υπόσχεται αρχικά καλή διάθεση, δίνει έμφαση στην επικοινωνία, αλλά δημιουργεί και την ανάγκη να το ρίξουμε λίγο περισσότερο έξω. Μια απογευματινή βόλτα, ένας καφές στη θάλασσα με τους αγαπημένους μας, μια δημιουργική ενασχόληση που τροφοδοτεί με ευχαρίστηση την ψυχή μας, μια θετική συζήτηση ή το μοίρασμα στιγμών με το σύντροφό μας, είναι σίγουρο πως θα προσφέρουν ευχαρίστηση και ανανέωση…

Σελήνη στον Αιγόκερω

Στις 9:47 το βράδυ η Σελήνη περνά στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου και ανοίγει έναν καινούριο κύκλο το τριήμερο που ακολουθεί, στρέφοντας το ενδιαφέρον σε πρακτικού τύπου θέματα και σε επαγγελματικά ζητήματα. Στις 10:44 το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη προσφέρεται για μια βραδινή έξοδο με φίλους ή για όμορφες, ερωτικές στιγμές με το ταίρι μας!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Τοξότη και στον Αιγόκερω

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να δημιουργήσετε ένα όμορφο κλίμα στον ψυχισμό σας και στις σχέσεις σας. Προωθήστε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και ζήστε την όμορφη πλευρά της ζωής με τους ανθρώπους σας.
 

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, η βραδιά προσφέρεται για ευχαρίστηση πάσης φύσεως και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την… καρδιά! Εκμεταλλευτείτε το!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-07-2015 20:00:00