blank
 
blank

Τα άστρα 16 ως 18 Ιανουαρίου 2015, με την Σελήνη στον Τοξότη: Η αισιοδοξία αρχίζει να επανέρχεται!

 
Τα άστρα 16 ως 18 Ιανουαρίου 2015, με την Σελήνη στον Τοξότη: Η αισιοδοξία αρχίζει να επανέρχεται!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 62
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 16 ως 18 Ιανουαρίου 2015, με την Σελήνη στον Τοξότη

Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό και Δία και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

To τριήμερο 16 ως 18 Ιανουαρίου κινείται κάτω από την σκιά του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου, που κορυφώθηκε την χθεσινή ημέρα, ωστόσο συνεχίζει να μας επηρεάζει και τις μέρες που ακολουθούν. Όμως, η Σελήνη, που περνά στο ζώδιο του Τοξότη τις πρωινές ώρες της Παρασκευής,χαρίζει μια μεγαλύτερη αισιοδοξία στις διαθέσεις, ελαφρώνει το δύσκολο κλίμα των ημερών και μας ωθεί να βγούμε έξω και να κάνουμε πράγματα, που ενισχύουν την ψυχολογία μας.
 
Βεβαίως, η συνάντηση της Σελήνης με τον Κρόνο στις 2:11 το μεσημέρι βαραίνει για λίγο και πάλι το κλίμα, δημιουργώντας μια τάση απομόνωσης και μια πιο δύσκολη ψυχολογία, που μας απομακρύνει από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον μας.

Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό και Δία, και εξάγωνο με Ερμή και Αφροδίτη

Το Σάββατο οι ισορροπίες επανέρχονται, μια και η ημέρα ανοίγει με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στις 8:50 το πρωί και μας ωθεί να αναζητήσουμε πιο ξένοιαστες και ελεύθερες στιγμές, να κινηθούμε πιο ανεξάρτητα και να κάνουμε ό,τι ορίζει η καρδιά μας…
 
Αργότερα, στη 1:28 το μεσημέρι, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ενισχύει πολύ τα θέματα της επικοινωνίας, φέρνει καλές ειδήσεις κι ευχάριστες επαφές, ενώ στις 4:53 το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ενισχύει την κοινωνικότητα, τις επαφές και δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στις προσωπικές σχέσεις.
 
Στις βραδινές ώρες του Σαββάτου, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία ανανεώνει την ψυχολογία μας και δημιουργεί μια διάθεση να αποτινάξουμε από πάνω μας οτιδήποτε μπορεί να μας έχει πιέσει, στενοχωρήσει ή προβληματίσει. Θέλουμε να βγούμε έξω, να δούμε πρόσωπα που αγαπάμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε, όπως και αν το εννοεί ο καθένας αυτό!

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Κυριακή στις πρωινές τις ώρες συνεχίζει να κινείται σε ένα ευχάριστο κλίμα. Στις 2:04 το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω για να ανοίξει τον κύκλο ενός διημέρου, που τον κύριο λόγο αποκτούν οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, αλλά και τα πιο πρακτικά μας ζητήματα. Οι απογευματινές ώρες της ημέρας προσφέρονται για τακτοποίηση και οργάνωση της εβδομάδας που θα ακολουθήσει.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Τοξότη

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, εισπράττετε τη θετική επιρροή του τριημέρου. Σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε πολύ καλύτερα με τα πρόσωπα που επιθυμείτε, αλλά και να προωθήσετε τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν ή σας απασχολούν. Και βέβαια, θα τροφοδοτήσετε την ψυχολογία σας με δόσεις χαράς και αισιοδοξίας, αν βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να περάσετε ένα αρκετά ευχάριστο τριήμερο, που θα σας δώσει δύναμη για την εβδομάδα που έρχεται! Μάθε πως θα σε ευνοήσουν οι όψεις της Σελήνης στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. «Έρωτας ψεύτης», με τον Άρη στους Ιχθείς και ουράνιες αγάπες του Γενάρη σε «τοπίο στην ομίχλη»!

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης στους Ιχθείς μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ευχές για μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό και Δία και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-01-2015 20:00:00