blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη από τον Υδροχόο στους Ιχθείς: Καλύτερα να αναβάλουμε τα σοβαρά θέματα για αργότερα…

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη από τον Υδροχόο στους Ιχθείς: Καλύτερα να αναβάλουμε τα σοβαρά θέματα για αργότερα…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015, με την Σελήνη στον Υδροχόο

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την ενέργεια της Σελήνης στον Υδροχόο, μόνο που σήμερα βγάζει εκείνο το πιο σκληρό της πρόσωπο, αυτό που αμφισβητεί, διαφωνεί, γίνεται πιο ψυχρό απέναντι στους άλλους και γενικά διαμορφώνει ένα κλίμα… αποστάσεων, που δεν διευκολύνει ιδιαίτερα ούτε τις σχέσεις, ούτε τις συναλλαγές!

Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο κι Ερμή

Και επειδή η… καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, σήμερα δεν μας δείχνει τις καλύτερές της προθέσεις! Στις 8:27 το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις, δυσκολεύοντας ιδιαιτέρως τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, ιδιαίτερα αυτές με το άλλο φύλο! Υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός και μια συναισθηματική φόρτιση, που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε ομαλά και να κατανοήσουμε τις προθέσεις ή αυτά που μας λένε οι γύρω μας! Κι επειδή είναι εύκολο μέσα από τη συζήτηση να προκύψουν θέματα που θα ανεβάσουν τους τόνους, καλό είναι να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις, που δεν λειτουργούν προς όφελός μας!
 
Γιατί και λίγο παρακάτω, στις 10:19 το πρωί, η Σελήνη συναντά και πάλι σε δύσκολη γωνία τετραγώνου τον Ερμή, ενισχύοντας την ενέργεια της προηγούμενης όψης της με τον Ήλιο. Αυτή η όψη μπορεί να μπλοκάρει την επικοινωνία, τις συναλλαγές και γενικότερα την όποια κίνηση έχει σαν κίνητρο την επαφή, την συνεννόηση ή την συνεργασία.
 
Ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, καλό θα είναι να αποφύγετε να ανοίξετε θέματα, τα οποία βλέπετε πως δεν είναι εύκολο να υποστηρίξετε ή πως οι άλλοι μπορεί να μην είναι σε φάση να κατανοήσουν!

Σελήνη στους Ιχθείς

Στις 2:21 το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων για να κινητοποιήσει τον συναισθηματικό μας μηχανισμό, που θα μας απασχολήσει το επόμενο διήμερο. Έντονες εξελίξεις θα διαδραματιστούν τις μέρες που ακολουθούν, αφού και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται το Σάββατο, είναι σίγουρο πως θα ανακατέψει για τα καλά τις σχέσεις και τις συνεργασίες!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-11-2015 20:00:00