blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Ζυγό: H ομορφιά της συνύπαρξης!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Ζυγό: H ομορφιά της συνύπαρξης!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 21
 

Τα άστρα την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014, με την Σελήνη στον Ζυγό

Σελήνη στον Ζυγό και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Κάτω από την ενέργεια της Σελήνης στο εξισορροπητικό ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται η σημερινή μέρα. Μας θυμίζει πως οι σχέσεις είναι αρμονία, είναι ευγένεια, είναι μοίρασμα, είναι ανταλλαγή. Είναι η ανάγκη σου να είσαι παρών στην κάθε χαρούμενη ή δύσκολη στιγμή των ανθρώπων που αγαπάς και πάνω απ’ όλα, να ζεις έχοντας σχέσεις τρυφερές και εποικοδομητικές!
 
Με αυτήν τη Σελήνη πορευόμαστε στην σημερινή ημέρα, με την ανάγκη να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε, να φέρουμε στη ζωή μας τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία μας δένει η οικειότητα της αγάπης, και να ανταλλάξουμε όμορφες στιγμές, που τροφοδοτούν την ψυχολογία μας, την ενέργειά μας, τη διάθεσή μας!
Sponsored Links

Σελήνη σε αντίθεση με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα

Βεβαίως, οι πρωινές ώρες της ημέρας κινούνται σε ένα πιο δύσκολο σκηνικό, καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψεις με τους δύο ''γίγαντες'' του ζωδιακού. Τόσο η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, όσο και το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα, που κορυφώνονται στις 7:07 π.μ. και 7:12 π.μ. αντίστοιχα, δημιουργούν μια νευρικότητα στην ατμόσφαιρα και μία εναλλαγή διαθέσεων, που κινείται από το ζεστό στο κρύο κι αντίστροφα. Πολύ εύκολα μπορεί να προκύψουν εντάσεις, που οφείλονται σε ζήλιες, καταπιεσμένα συναισθήματα, σκέψεις που δεν έχουν ειπωθεί, όμως θέλουν να βγουν προς τα έξω. Όλα αυτά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να εκδηλωθούν με απότομο, έντονο και πιεστικό τρόπο, οδηγούμενες από παρορμητικές συμπεριφορές, που δε θα υπολογίσουν τίποτα, προκειμένου να εκτονώσουν αυτό που νιώθουν! Καλό είναι τις ώρες που ακολουθούν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέμε, πώς εκφραζόμαστε, αλλά και στο πώς ανταποκρινόμαστε σε συμπεριφορές, που έχουν έναν προκλητικό χαρακτήρα απέναντί μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Ζυγό

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, κρατήστε πιο χαμηλούς τόνους τη σημερινή μέρα, γιατί πολύ εύκολα τα πράγματα μπορεί να πυροδοτήσουν εντάσεις και να δημιουργηθούν σκηνικά, που δεν θα είναι ευχάριστα ούτε για εσάς, ούτε και για τους γύρω σας!
 
Πάντως οι ώρες από το μεσημέρι και μετά, ιδιαίτερα οι απογευματινές αλλά και οι βραδινές, είναι ιδανικές για αυτό που εκπροσωπεί η Σελήνη στο Ζυγό. Τρυφερά ραντεβουδάκια, όμορφες συζητήσεις, αρμονικές ανταλλαγές, συνθέτουν ένα σκηνικό που μπορεί να απαλύνει όποια ένταση κι αν δημιουργήθηκε στο πρωινό της ημέρας και να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα, για να κλείσουμε τη μέρα μας! Και μην ξεχνάς ότι οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ για σένα 24 ώρες το 24ωρο. Μίλησε τώρα μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 21 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα και η εμπλοκή της Αφροδίτης: Οικονομική και πολιτική κρίση: Μέχρι πότε;

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-12-2014 20:00:00