blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 10-16/10/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 10-16/10/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Μία ανατρεπτική εβδομάδα είναι αυτή που έρχεται, με την αντίθεση του Ήλιου και του Ουρανού να μας ξεβολεύει, ωθώντας μας στα όριά μας. Παράλληλα, η σύνοδος του Δία με τον Ερμή στον Ζυγό, αποδεικνύεται σωτήρια και ευεργετική για τις σχέσεις μας.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Κριός

Ανατροπές και εκπλήξεις θα ζήσεις όσον αφορά τις σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σου. Ίσως μία κατάσταση δεν είναι ώριμη και χρειάζεται χρόνο ακόμα, ώστε να ανακοινωθεί ή να επισημοποιηθεί. Αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο, οι οποίες όμως θα είναι προς όφελός σου, να αναμένεις. Ίσως έρθεις σε ρήξη με έναν συνεργάτη σου. Στις 16 η Πανσέληνος βάζει εκκρεμότητες στη θέση τους.

Ταύρος

Η σχέση σου θα σε απασχολήσει έντονα την εβδομάδα αυτή. Ίσως γιατί έχει μπει σε μία τροχιά που δε σου αρέσει. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, ενδυναμώνει την ανάγκη σου για έλεγχο και περιορισμό. Αυτό δυσχεραίνει την επαφή σου με το σύντροφο. Στην εργασία σου, φροντίζεις για τις εκκρεμότητες και προχωράς μπροστά. Ένα όραμά σου, σε παρακινεί να το υλοποιήσεις. Μη φοβάσαι το ρίσκο.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Δία, δημιουργεί για σένα την ευκαιρία να λάμψεις και να εντυπωσιάσεις, αποκομίζοντας προσωπικά οφέλη. Η εργασία σου γνωρίζει άνοδο, ενώ αν μπορέσεις να εφαρμόσεις μια ιδέα σου, θα γνωρίσεις επιτυχία. Η φιλοδοξία σου θα σου δείξει το δρόμο, ώστε η στρατηγική σου να είναι η σωστή.

Καρκίνος

Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα έρθουν στο προσκήνιο την εβδομάδα αυτή. Ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Δίας στον Ζυγό, σε βοηθούν να προσεγγίσεις με επιτυχία θέματα που αφορούν ένα ακίνητο ή μία μετακόμιση. Στον έρωτα θα βγεις κερδισμένος, αποφεύγοντας τις επιπολαιότητες. Ενδέχεται να συναντηθείς με ένα άτομο από το παρελθόν, ξανανοίγοντας ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, που θεωρούσες κλεισμένο.

Λέων

Με αυξημένα τα έξοδα σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, γεγονός που σε βάζει σε μία όχι και τόσο ευχάριστη διάθεση. Ίσως δεχτείς μία επίσκεψη, η οποία θα σε ανανεώσει, αλλά και θα σε αναστατώσει παράλληλα, με μία θετική έννοια. Επίσης, μία γνωριμία θα λειτουργήσει θεραπευτικά και λυτρωτικά απέναντί σου. Με έναν σωστό προγραμματισμό, θα μπορέσεις να θέσεις προτεραιότητες για το χειμώνα που έρχεται.

Παρθένος

Με έντονη ερωτική διάθεση σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, με τον Άρη από τον Αιγόκερω να σου δίνει δυναμισμό και να ανάβει τα ερωτικά φιτίλια. Στον εργασιακό τομέα οι διεκδικήσεις σου θα έχουν αντίκρισμα, ενώ θα βρεις ευφυείς τρόπους να κανονίσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Ερωτικά, η προσπάθεια να κατακτήσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, σε κρατάει σε υπερένταση και εγρήγορση.

Sponsored Links

Ζυγός

Με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σου, μάλλον πρόκειται για ακόμα μία θετική εβδομάδα, με καλές εξελίξεις. Οι σχέσεις σου παίρνουν νέα τροπή, αλλάζοντας τα δεδομένα, ωστόσο θα πρέπει να χειριστείς τις νέες καταστάσεις με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα. Ίσως ο σύντροφός σου εκφράσει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με ένα θέμα, ενώ ένα κοινό σχέδιο ίσως δε βρει ακόμα εφαρμογή.

Σκορπιός

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό στο τέλος της εβδομάδας, σε προκαλεί να ασχοληθείς με υποθέσεις που είναι εύφλεκτες και απαιτούν ψυχραιμία. Ίσως νιώσεις πως δεν έχεις άλλη υπομονή με το σύντροφο ή το αφεντικό σου, οπότε και κάποια ξεσπάσματα είναι αναμενόμενα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μαγνητίζεις και αρέσεις. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σε κάνει μαχητικό απέναντι στις απαιτήσεις σου.

Τοξότης

Μία πλούσια κοινωνικά εβδομάδα είναι αυτή που έρχεται, με προσκλήσεις, γνωριμίες, κλίκες και ομαδοποιήσεις. Από όλο αυτό το κοινωνικό γίγνεσθαι, θα αποκομίσεις προσωπικά οφέλη, αλλά και γνωριμίες φευγαλέες. Ίσως αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, δείχνοντάς του ψυχρότητα. Προφανώς χρειάζεσαι μία ισχυρή επιβεβαίωση.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου γνωρίζουν άνοδο τις μέρες αυτές, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε συμφωνίες που σε ωφελούν. Ίσως περάσεις στην αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης και νέων συνεργατών. Επειδή με τον Άρη στο ζώδιό σου χαρακτηρίζεσαι από μία επιθετική βιασύνη και έντονο δυναμισμό, απόφυγε να παρασυρθείς σε προστριβές και ασυνεννοησίες, που θα σε σταμπάρουν.

Υδροχόος

Με ανάμικτα συναισθήματα σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, καθώς ο Άρης στον Αιγόκερω δεν είναι εύκολη υπόθεση για σένα. Ενοχές, διλήμματα, ανασφάλειες, είναι μία γεύση από τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα τις μέρες αυτές. Μέσα σου νιώθεις την πίεση να φέρεις σε πέρας κάτι που έχεις ξεκινήσει. Αν παραμερίσεις τις αγωνίες σου, η εσωτερική σου δύναμη θα σε φέρει πολύ μπροστά.

Ιχθείς

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό, ίσως σε ξαφνιάσει με κάποιο τρόπο, αφού θα σου ανατρέψει δεδομένα. Μία αναπάντεχη οικονομική δυσκολία να την προσέξεις. Εάν έχεις αδιέξοδα και πιέσεις στον εργασιακό τομέα, ίσως τώρα είναι η ευκαιρία να απελευθερωθείς από βασανιστικές καταστάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, κατάστρωσε τις κινήσεις σου με μεθοδικότητα και σύνεση.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-10-2016 10:00:00