blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 16 ως 22 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 16 ως 22 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Ο Μάιος προχωρά αισίως και ευνοϊκά, με τον Ήλιο να εισέρχεται την εβδομάδα αυτή στους Διδύμους, ξυπνώντας την ανάγκη μας για φλερτ και επικοινωνία, ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο υποστηρίζει τα γνήσια και γενναιόδωρα αισθήματα.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στην Παρθένο, φροντίζει ώστε κάποιες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα να βαδίσουν αισίως, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια, που ήταν στον πάγο για καιρό. Η ασυνεννοησία και οι διενέξεις λαμβάνουν επιτέλους ένα τέλος, ενώ μπορείς να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου χωρίς εμπόδια. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ταύρος

Αποκατάσταση και την πολυπόθητη ηρεμία βρίσκει η προσωπική και οικογενειακή σου ζωή, αφού η ορθοδρόμηση του Δία φροντίζει να γεφυρώσεις διαφορές και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν τις σχέσεις με την οικογένειά σου και την επιστροφή σου στις ρίζες. Μία μετακόμιση ή αλλαγή τόπου κατοικίας τριγυρίζει στο μυαλό σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να δεχτείς πως ο σύντροφος ή κάποιο κοντινό σου άτομο, επιθυμεί να διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο ένα θέμα που τον απασχολεί, χωρίς να σε έχει στην αντίθετη παράταξη, ασκώντας μόνιμα κριτική. Κάποιες φοβίες σου πως ίσως το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι σε απορρίπτει με το τρόπο του, είναι εντελώς αβάσιμες. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Καρκίνος

Να σταθείς γερά στα πόδια σου προσπαθείς την εβδομάδα αυτή, με πόρτες που χτυπάς, ανοίγοντας διάπλατα, αλλά και γνωριμίες που σε στηρίζουν. Μην αφήνεις το στόχο να ξεφεύγει από το οπτικό σου πεδίο, με το να χάνεις ελπίδα και ενέργεια με ασήμαντα για εσένα πράγματα. Έχεις μεγάλη ανάγκη να νιώσεις πως ένα δικό σου άτομο είναι δίπλα σου, υποστηρίζοντας κάθε σου κίνηση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Λέων

 Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους και να ενεργοποιεί τον οίκο των κοινωνικών σου επαφών, χαίρεσαι τη συντροφιά των φίλων, δέχεσαι προσκλήσεις και γενικά αναπτύσσεις έντονες κοινωνικές δραστηριότητες, που κρατάν το μυαλό σου απασχολημένο. Στο οικονομικό κομμάτι τα πράγματα ρέουν πολύ καλά, χωρίς να υπάρχει κάτι να φοβάσαι. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Παρθένος

Η επιστροφή του Δία στο ζώδιό σου, αποτελεί για σένα την ευκαιρία να προχωρήσεις σχέδια, να διεκπεραιώσεις υποθέσεις και να απαλλαγείς από γραφειοκρατικούς βραχνάδες. Συνεργασίες και προτάσεις που για ένα διάστημα είχαν σκαλώσει στην ακινησία και στην ασυνεννοησία, φαίνεται να δείχνουν ένα ευνοϊκό πρόσωπο. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Sponsored Links

Ζυγός

Τα οικονομικά αδιέξοδα προσπαθείς να εξισορροπήσεις, με τη βοήθεια κάποιου ειδικού ή ενός συνεργάτη. Όλη η φάση απαιτεί σωστό χειρισμό, αφού πρόκειται για λάθη και παραβλέψεις του παρελθόντος. Ο Δίας σε ορθή πορεία πια από τη Παρθένο σου δίνει ευκαιρίες που πριν ίσως είχες αγνοήσει ή απορρίψει. Επανεξέτασέ τις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να συνεχίζει την αναδρομή του στο Ταύρο, θα πρέπει να δείξεις προσοχή στην οργάνωση των οικονομικών, αλλά και της εργασίας σου. Προσέχοντας μην ανοιχτείς με υποσχέσεις και σχέδια τα οποία δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Μία καχυποψία σε διακατέχει όσον αφοράς τους συνεργάτες σου και τα άτομα στη δουλειά σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Τοξότης

Η αναδρομή του Άρη στο ζώδιό σου δε σε αφήνει ανέπαφο, αφού έχεις πισωγυρίσματα σε πολλές υποθέσεις σου, μην μπορώντας να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Η προσωπική σου ζωή είναι σε μία συνεχή αναβολή, ενώ η επαγγελματική φαίνεται να έχει παγώσει, περιμένοντας κάτι να την ανανεώσει. Το προηγηθέν τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις πράγματα, ξεφεύγοντας από διάφορες επιβαρύνσεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Αιγόκερως

Μία ενδιαφέρουσα και ευνοϊκή εβδομάδα σε περιμένει, με τα ερωτικά σου να γνωρίζουν νέους ορίζοντες, να σε τροφοδοτούν με θετική ενέργεια και όρεξη για δημιουργία, ενώ ανακτάς την ηρεμία και τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Πετυχαίνεις να έχεις μία εικόνα για τον εαυτό σου όπως την έχεις φανταστεί και αυτό σου προσφέρει ικανοποίηση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Υδροχόος

Με τον εαυτό σου τα ασχολείσαι την εβδομάδα αυτή, αφού προσπαθείς να ξεκόψεις από καταστάσεις και πρόσωπα που ξέρεις πως σου κάνουν κακό, ενώ παράλληλα προσπαθείς να απαλλαγείς από χόμπι και συνήθειες. Καλή η πειθαρχία, αλλά πρόσεξε μην καταπιέζεσαι. Κοντρόλαρε τις σκέψεις σου, αντικαθιστώντας τις με κάτι που σου δίνει χαρά και φορτίζει τις μπαταρίες σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ιχθείς

Άτομα από το παρελθόν, με τα οποία είχες αποσυνδέσει κάθε γέφυρα επικοινωνίας και κατανόησης, κάνουν νέα είσοδο στη ζωή σου. Ένα σχέδιό σου θα βρει τρόπο να πραγματοποιηθεί, αν κατανοήσεις πως όλα χρειάζονται μία οργάνωση και αρκετή δουλειά. Παράλληλα, θα αναλάβεις σοβαρές υποχρεώσεις στον οικογενειακό τομέα, γεγονός που θα σου δώσει κύρος στα μάτια τους. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-05-2016 13:30:00