blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 18 ως 24 Απριλίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 18 ως 24 Απριλίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Το πέρασμά του Ήλιου στον Ταύρο και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, διαμορφώνουν μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Κατοχυρώνουμε τα κεκτημένα μας, ενώ στις ερωτικές μας υποθέσεις φερόμαστε εκρηκτικά και απρόβλεπτα.

Κριός

Μεταξύ επιθυμίας και πραγματικότητας θα ταλαντευτείς τις μέρες αυτές, με την υποχρέωση να διαχειριστείς θέματα αρκετά δύσκολα. Η σχέση σου, η εργασία και ο κοινωνικός σου κύκλος περνάνε από ένα τεστ αξιών και ανάλογα θα πράξεις. Στη δουλειά, θα υπάρξει μία διαμάχη που όμως θα σου ανοίξει τα μάτια. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ταύρος

Λίγο πριν τα γενέθλιά σου είσαι γεμάτος αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, στην όψη της με τον Πλούτωνα, κινητοποιεί τις εσωτερικές σου δυνάμεις, ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου. Μία υπόθεση δικαστική που σε έχει απασχολήσει ή κάποια επαφή με το εξωτερικό, θα έχει εξελίξεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Δίδυμοι

Η παρουσία του Άρη και του Κρόνου στον Τοξότη, επιδρούν καταλυτικά στην καθημερινότητά σου, στα εργασιακά και στην υγεία σου. Θέλεις να εδραιώσεις έναν νέο τρόπο ζωής και ρουτίνας, με πρώτο μέλημα την προσαρμογή της δουλειάς στην καθημερινότητά σου. Αν και θα βρεις δυσκολίες από το οικογενειακό σου περιβάλλον, ωστόσο θα αποφύγεις να αναλωθείς σε ανούσιες και ψυχοφθόρες διενέξεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Καρκίνος

H αναδρομή του Άρη στον Τοξότη σημαίνει για σένα μία καθυστέρηση σε θέματα που σε αφορούν, όπως οι διαπροσωπικές και οι ερωτικές σου σχέσεις. Πράγματα που δείχνουν να σκοντάφτουν και να εμποδίζονται από τις εξελίξεις, με καθυστερήσεις και αναβολές, θα σε αγχώσουν. Ωστόσο, η επιβολή σου και η αποφασιστικότητα που δείχνεις τελευταία, θα ωθήσουν καταστάσεις, έστω και με το ζόρι. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Λέων

Ο Άρης ξεκινά την αναδρομή του, επηρεάζοντας τη ζωή σου σε θέματα οικογένειας και σπιτιού γενικότερα. Ίσως σηματοδοτείται μία φάση, κατά την οποία αναζητώντας μία στέγη, μία δουλειά ή μία κατάσταση να ριζώσεις και να επεκταθείς, θα πρέπει να δείξεις υπομονή στις διάφορες αναβολές και καθυστερήσεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Παρθένος

Με τον Άρη στον Τοξότη σε φάση αναδρομής και την όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, νιώθεις πως ήρθε η ώρα να μπει μία τάξη στις ανισορροπίες της ζωής σου. Οι συγκρούσεις με το σύντροφο, η καταπίεση από ένα άτομο στη δουλειά και οι διαφωνίες με το οικογενειακό περιβάλλον, σε ωθούν να αναζητείς λύσεις οριστικές. Στόχοι από το παρελθόν που απέτυχαν, τώρα μπαίνουν σε νέα βάση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Sponsored Links

Ζυγός

Οι εργασιακές και ερωτικές σου σχέσεις χρήζουν ανασυγκρότησης. Με την Αφροδίτη να προκαλεί σε όψη τον Πλούτωνα, θα βρεθείς μπροστά σε δύσκολα ερωτικά παιχνίδια, κάνοντας προσπάθεια να αποφύγεις την παρακμή και να επιτύχεις ανανέωση. Ίσως βρεθείς μπροστά σε ανοιχτές επαγγελματικές πόρτες, που στο παρελθόν είχαν κλείσει ερμητικά, χαρίζοντάς σου ξανά αυτοπεποίθησή. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Σκορπιός

Την εβδομάδα αυτή καλό θα ήταν να προσέξεις τα οικονομικά σου, αποφεύγοντας αμφίβολα ανοίγματα, έξοδα και κινήσεις εντυπωσιασμού. Παράλληλα, ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη σε όψη, ενεργοποιούν ερωτικά διλήμματα, αδιέξοδα και φέρνουν κοντά σου ανθρώπους που σου κλέβουν την ενέργεια. Απόφυγε να κάνεις τα χατίρια στους άλλους, με κόστος τη δική σου ηρεμία. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Τοξότης

Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα στην καριέρα σου, ώστε να αποβάλεις τις όποιες ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω. Τις μέρες αυτές θα σε απασχολήσει η εκκαθάριση της ζωής σου, από τις καταστάσεις και τα άτομα που σε βαραίνουν, αποτελώντας εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Ίσως ο σύντροφος δεν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις μεγάλες σου προσδοκίες. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Αιγόκερως

Ίσως υπάρξουν αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες πηγάζουν από μία διαφορά απόψεων με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να παρακάμψεις τις διαφορές, μειώνοντας προστριβές και προκλήσεις. Παράλληλα, θα εξελιχθείς παρακολουθώντας σεμινάρια, ή παίρνοντας μέρος σε μία μετεκπαίδευση. Έχεις ανάγκη από μία γενική αποτοξίνωση, διώχνοντας κάθε αρνητικότητα από κοντά σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Υδροχόος

Το χώρο σου και τις συνθήκες στις οποίες κατοικείς και ζεις, θα προσπαθήσεις να αλλάξεις τις μέρες αυτές. Σε διακατέχει μία πρόθεση να βελτιώσεις τα πάντα γύρω σου, να δώσεις ζωντάνια και αισιοδοξία στη ζωή σου και να προχωρήσεις μπροστά, ξεπερνώντας το παρελθόν και τις κακές αναμνήσεις, που μπορεί να βαραίνουν στους ώμους σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ιχθείς

Τον κοινωνικό σου κύκλο και τις φιλίες σου θα διευρύνεις και θα προστατέψεις τις μέρες αυτές. Ίσως αναζητήσεις νέο περιβάλλον στις εργασιακές σου φιλοδοξίες ή συνάψεις στενές σχέσεις με άτομα, που μπορεί να σε προωθήσουν επαγγελματικά. Με τον Άρη ανάδρομο, καλύτερα να αποφύγεις τις οριστικές αποφάσεις, που κατόπιν ίσως θεωρήσεις πως ήταν βιαστικές. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-04-2016 14:02:00