blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Ο πιο όμορφος μήνας της Άνοιξης, ο Μάιος, ξεκινά με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργώντας μία ανάταση αισθημάτων, διάθεση γενναιοδωρίας και ωδή στον έρωτα!

Κριός

Με τον Άρη ακόμα ανάδρομο στον Τοξότη, οι πρώτες μέρες του Μαΐου σε βρίσκουν να κάνεις μεγάλα σχέδια, των οποίων η πραγματοποίηση χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα, αποφεύγοντας διενέξεις και προκλήσεις. Ίσως κάποιες καταστάσεις κινηθούν αντίθετα στο ρεύμα και πρέπει να αναδιοργανώσεις τις δυνάμεις σου.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιό σου, έχεις κάθε λόγο να είσαι χαρούμενος, να εντυπωσιάσεις και να αφήσεις όπου και να πας τις καλύτερες εντυπώσεις. Παράλληλα, δεν θα λείψουν και οι καλές επαγγελματικές προτάσεις. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιο ταξίδι ή να έχεις εύνοια σε μία δικαστική υπόθεση.

Δίδυμοι

Τις μέρες αυτές ίσως να σε απασχολήσει μία παλιά σχέση ή μία συνεργασία, η οποία σε πιέζει για ξεκαθάρισμα. Η Αφροδίτη στο Ταύρο, σου δημιουργεί κάποιες ενοχές και ανασφάλειες, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο ξανά με το παρελθόν. Ένα άτομο από τα παλιά απαιτεί ειδικό χειρισμό, ώστε να μην σου αναστατώσει τη ζωή. Κάποια απόφαση που σκοπεύεις να πάρεις, θα σε φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφο.

Καρκίνος

Την εβδομάδα αυτή, κινείσαι με μεγάλη ταχύτητα όσον αφορά επαγγελματικά και ερωτικά, τόσο ώστε κάπου χάνεις τη μεγάλη εικόνα, αποπροσανατολίζεσαι και παρατάς το στόχο. Ίσως συναντηθείς με άτομα που το τελευταίο καιρό είχατε πάψει να έχετε επικοινωνία, βρίσκοντας νέους τρόπους επαφής και συνεννόησης.

Λέων

Είσαι σε φάση μεγάλης δημιουργίας και έμπνευσης, αναζητώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε τα σχέδιά σου να ευοδωθούν. Τις μέρες αυτές θα υπάρξει εύνοια τόσο στη κοινωνική σου ζωή, όσο και στην ερωτική, με καταστάσεις να σε ενθουσιάζουν. Ο σύντροφος ελπίζει να σου αποσπάσει λίγο περισσότερο χρόνο. Δεν είναι κακή ιδέα να υποκύψεις σε μία μικρή απόδραση.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής ανάδρομος, καθυστερεί τα όποια σχέδιά σου, βάζοντας μικρά εμπόδια στη πορεία σου, λες και προσπαθεί να τεστάρει τη πειθαρχία και την υπομονή σου. Επιθυμείς να ανοίξεις τα φτερά σου για κάπου πιο μακριά και πιο καλά, αλλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή, μέχρι οι καταστάσεις να γυρίσουν υπέρ σου.

Sponsored Links

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, ανοίγει για σένα μια περίοδο ερωτικής αναζήτησης, περιπέτειας και ίσως παράλληλων ιστοριών, που θα σε διχάσουν. Επίσης, δεν θα λείψουν οι δοκιμασίες στον οικογενειακό τομέα, με κάποιο άτομο να σε φέρνει στα όρια της ανοχής και κατανόησής σου. Οπλίσου με υπομονή και θέσε τα αυστηρά όριά σου.

Σκορπιός

Κάποια θέματα οικονομικά, που νόμιζες πως είχαν βρει τη λύση και την διευθέτησή τους μέσα στο χρόνο, επανέρχονται. Στα επαγγελματικά, φρόντισε να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους, πριν καταλήξεις σε μία συμφωνία, εστιάζοντας στις δικές σου υποχρεώσεις και δικαιοδοσίες. Μην παραβιάσεις την εμπιστοσύνη που σου δείχνει ένας φίλος.

Τοξότης

Με τον Ερμή να έχει ξεκινήσει την αναδρομή του στον Ταύρο, θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίζεις το καθετί που σε ενδιαφέρει, θέτοντας σταθερή γραμμή και συμπεριφορά. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου, δημιουργεί διχόνοιες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Τοξότη σημαίνει για σένα μία εκ νέου αντιμετώπιση του παρελθόντος, μία ανάμνηση ή μία επανεμφάνιση κάποιου ατόμου. Κάποιες συμφωνίες θα πέσουν στο κενό, ωστόσο ίσως θα έχεις την ευκαιρία να επιβάλεις τις απαιτήσεις σου στο άμεσο μέλλον. Με το σύντροφο, η σχέση θα ανανεωθεί πατώντας σε νέες βάσεις.

Υδροχόος

Κάποιες ασυμφωνίες με ένα άτομο του φιλικού κύκλου, θα αποτελέσουν την αιτία να σκεφτείς πως υπάρχει διαφορά μεταξύ σας στον τρόπο σκέψης και έκφρασης. Ωστόσο, πρόκειται για μία θετική εβδομάδα, με τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μία πρόταση από ένα αγαπημένο άτομο θα σε χαροποιήσει.

Ιχθείς

Τις μέρες αυτές θα νιώσεις παγιδευμένος μέσα σε σχέσεις που δεν σε ευχαριστούν, ενώ δεν θα λείψει και η διάθεση κριτικής και αποδοκιμασίας απέναντί σου. Θα πρέπει να υποστηρίξεις τις επιλογές σου, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους άλλους να εκφράζουν την αρνητική τους γνώμη. Ερωτικά, είναι ενδιαφέρουσες μέρες, που σου χαρίζουν αρμονία και ευχαρίστηση.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2016 19:20:00