blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29 Μαΐου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Το μεγάλο αστρολογικό γεγονός των ημερών είναι η όψη τετραγώνου μεταξύ του Κρόνου και του Δία, με κορύφωση στις 26 Μαΐου. Η όψη μας βάζει σε δοκιμασία, τεστάρει την αντοχή και την αυτοπεποίθησή μας, ενώ απαιτεί από εμάς να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Επίσης, στις 24 Μαΐου η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους, με ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Η εξελίξεις στον εργασιακό τομέα θα σε βάλουν σε σκέψεις, αφού βλέπεις πως όλα αλλάζουν και θα πρέπει να προσαρμοστείς, για να προχωρήσεις. Παράλληλα, σκέφτεσαι να πάρεις ένα ρίσκο ώστε να ξεφύγεις από περιοριστικά και ασφυκτικά μονοπάτια, ίσως ανεξαρτητοποιηθείς επαγγελματικά. Ο έρωτας είναι εδώ και ζητά έμπρακτες αποδείξεις πως κι εσύ ατενίζεις το μέλλον με την ίδια αισιοδοξία. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ταύρος

Οι νέες γνωριμίες, το ρομάντζο και γενικά ο έρωτας θα περάσουν από τα άπειρα φίλτρα του μυαλού σου, κάνοντάς σε πιο δύσκολο και διστακτικό. Γενικά, μία κατάσταση προσωπική χάνει τη σταθερότητα που νομίζεις πως είχε και σε βγάζει από τα νερά σου. Είσαι σε ένα μεταίχμιο και πρέπει να δεις τι θα κάνεις, σε περίπτωση που η σχέση σου δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Δίδυμοι

Οι απόηχοι της Πανσελήνου στις 22 Μαΐου σε ακολουθούν, καθώς σε βάζει σε αναμέτρηση με άτομα στην εργασία, στο σπίτι και γενικότερα στο περιβάλλον σου. Κάποια λόγια που θα ακούσεις θα σε πειράξουν, ενώ θα ψάξεις να βρεις αιτίες που οδήγησαν σε αποστασιοποίηση από το σύντροφο. H Αφροδίτη από τους Διδύμους όμως, λειτουργεί θετικά και επαναφέρει τη τάξη στη καρδιά σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να φλερτάρεις, να αφοσιωθείς σε έναν έρωτα, να εκφράσεις επιτέλους το ρομαντισμό σου. Ίσως φτάσει στα αυτιά σου κάτι που για καιρό έμεινε κρυφό ή να βρεθείς σε καταστάσεις, που να σου δημιουργήσουν αμηχανία. Ένα σύντομο ταξίδι θα σε ανανεώσει, προσφέροντάς σου την αρμονία που ζητάς. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Λέων

Για σένα η εβδομάδα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με πρώτες τις ερωτικές. Ευκαιρίες να φλερτάρεις, να συνευρεθείς με άτομα που σου αρέσουν, να φύγεις κάπου μακριά για να βρεις τον εαυτό σου και τη χαμένη σου ησυχία. Όμως μην ξεχνάς πως έχεις υποχρεώσεις, οι οποίες πρέπει να διευθετηθούν χωρίς αναβολή, αλλιώς θα σε πιέσουν σε ανύποπτη στιγμή. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Παρθένος

Οι εξελίξεις των ημερών σε εμπλέκουν, αφού το τετράγωνο του Κρόνου με τον Δία από το ζώδιό σου, εντείνει ερωτικές και οικογενειακές καταστάσεις. Κάποιες σχέσεις περνάνε σε νέα φάση, σε έναν άλλον κύκλο ζωής, ενώ κάποιες τελειώνουν. Η όψη απομακρύνει ό,τι είναι περιττό και δε σου κάνει καλό. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ωθεί κοινωνικά να γίνεις αγαπητός και να περάσεις καλά. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Sponsored Links

Ζυγός

Την ανάγκη να περάσεις στη δράση έχεις την εβδομάδα αυτή. Από τη μία το τετράγωνο του Κρόνου με τον Δία και από την άλλη η Αφροδίτη στους Διδύμους, σε κάνουν να θέλεις να αλλάξεις πολλά, τόσο στη ζωή σου, όσο και στη σχέση σου. Αυτή θα γνωρίσει μέρες ανανέωσης και χαράς, με το να αποβάλλεις ό,τι σε πιέζει και σε καθιστά αδρανή. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Σκορπιός

Τις μέρες αυτές, με τόση πλανητική ενεργοποίηση, ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιο άτομο με το οποίο θα νιώσεις πως επιτέλους, ένα κομμάτι της καρδιάς σου βρήκε το άλλο του μισό. Παράλληλα, τα δρώμενα στη δουλειά και τη τσέπη σου, εξακολουθούν να σε απασχολούν, αφού και τα δύο χρήζουν προσοχής. Οι συναναστροφές σου έχουν αναλάβει το καθήκον να σε φορτίσουν με αισιοδοξία για τη ζωή. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Τοξότης

Το τετράγωνο του Κρόνου από το ζώδιό σου, σου φορτώνει κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες, που όμως θα αποδειχτούν προς όφελός σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει τύχη και θετικό αέρα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, οι οποίες χρειάζονται μεν ειδικούς χειρισμούς, αλλά σε εκπλήσσουν με το αποτέλεσμά τους. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Αιγόκερως

Η νέα εβδομάδα σου φαίνεται βουνό, αφού πρέπει να τρέξεις για εκκρεμότητες και οικογενειακά θέματα. Ωστόσο, έχεις πολλά καλά να λαμβάνεις, τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά. Ο έρωτας δείχνει να ξεφορτώνεται το βαρύ φορτίο του τελευταίου διαστήματος, δίνοντάς σου την ευκαιρία να πλησιάσεις εκ νέου το άτομο που σε ενδιαφέρει, περνώντας όμορφες στιγμές. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Υδροχόος

Φρόντισε την εβδομάδα αυτή να ατενίζεις πιο αισιόδοξα και ήρεμα τη ζωή, αφού έχει ακόμα πολλά να σου δώσει. Οι φίλοι θα αποτελέσουν για ακόμα μία φορά το στήριγμά σου, ενώ μία παλιά υπόθεση, είτε ερωτική είτε επαγγελματική, ανοίγει πάλι και ζητά εδώ και τώρα διευθέτηση. Ευκαιρίες για αποδράσεις, κέφι και καλοπέραση, είναι στο πρόγραμμα. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Ιχθείς

Την εβδομάδα αυτή θα έχεις μία αχαλίνωτη διάθεση για έρωτες, φλερτ και έξοδα. Προσπαθείς να μη σκέφτεσαι ίσως περασμένα γεγονότα ή δυσάρεστες καταστάσεις. Παράλληλα, επιχειρείς να πείσεις πως μπορείς να κάνεις το αδύνατο δυνατό στα επαγγελματικά. Αυτό θα σου ανοίξει κάποιες πόρτες, αλλά και θα σε φορτώσει με περισσότερες ευθύνες. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-05-2016 14:14:00