blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 24-30/10/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 24-30/10/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Χαλαρώνοντας από τη σύνοδο μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η εβδομάδα αυτή θα μας βοηθήσει να προσγειωθούμε, ανακτώντας και μετρώντας τις δυνάμεις μας. Αυτά που προηγήθηκαν, μας έφεραν αντιμέτωπους με εχθρούς, υπέρμετρες φιλοδοξίες, υπερεκτιμημένες δυνάμεις και σφοδρούς έρωτες. Καιρός για λίγη ηρεμία λοιπόν.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε βοηθά να πιστέψεις πάλι στους ανθρώπους, ανακτώντας την αισιοδοξία σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, ευνοεί μεν τους ρομαντικούς δεσμούς, αλλά και ενέχει κινδύνους να παρασυρθείς, να ξεγελαστείς και να δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο εις βάρος σου. Διαφύλαξε την ενέργειά σου, γιατί θα τη χρειαστείς.

Ταύρος

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, στο τετράγωνό της με τον νεφελώδη και όχι ξεκάθαρο Ποσειδώνα, σε κάνει να αναζητείς το είδος αυτό της σχέσης ή του έρωτα, που θα σε βγάλει από τη πλήξη. Ίσως κινηθείς μυστικά και συναντηθείς με άτομα, διατηρώντας ένα μυστήριο γύρω σου. Η σύνοδος του Άρη με το Πλούτωνα, σε ώθησε να δώσεις κάποιες μικρές μάχες, εξαντλώντας σε. Αυτό που προέχει είναι η επανάκτηση της αρμονίας στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στο Σκορπιό, προμηνύει πάθη, ίντριγκες και γενικότερα καταστάσεις που χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό. Να είσαι επιφυλακτικός με κάποιους συναδέλφους, κρατώντας μία στάση καχυποψίας, αφού ενδέχεται να υποστείς κάποιες δύσκολες συμπεριφορές. Απόφυγε να ανακινήσεις θέματα που είναι δύσκολα και σε πιέζουν, αφήνοντας το χρόνο να σε καθοδηγήσει.

Καρκίνος

Μία πιεστική εβδομάδα σε περιμένει, με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι συνεπής σε κάποια πράγματα, γιατί διαφορετικά θα αναγκαστείς να δαπανήσεις επιπλέον ενέργεια και κόπο. Οι σχέσεις σου συνεχίζουν και αυτή τη βδομάδα να είναι έντονες, δύσκολες και ελεγκτικές. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, αφήνοντας τον άλλο να εκφράζεται όπως νιώθει, χωρίς να τον πιέζεις.

Λέων

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο Σκορπιό, συμβάλει στην ένταση που υπάρχει στο χώρο της οικογένειας, δημιουργώντας σου την επιθυμία να βρεις καταφύγιο σε δικό σου χώρο ή κάπου μακριά από όλους. Η καθημερινότητά σου φαντάζει αρκετά φορτωμένη με υποχρεώσεις, γι’ αυτό σημαντικό είναι να βρεις τρόπους αποσυμπίεσης. Στην εργασία κράτα χαμηλούς τόνους και μη δίνεσαι ολοσχερώς, γιατί ίσως αντιμετωπίσεις προβλήματα υγείας προερχόμενα από υπερκόπωση.

Παρθένος

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την αναξιοπιστία στον έρωτα και τις σχέσεις, μια και η Αφροδίτη από τον Τοξότη, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, δεν αποτελούν ιδανική κατάσταση για πίστη, ειλικρίνεια και αξιοπιστία. Μη νιώθεις πίεση να φέρεις σε πέρας υποσχέσεις και χατίρια στους άλλους, γιατί εσύ θα είσαι ο λιγότερο ευνοημένος στο τέλος. Χειρίσου λογικά τις ερωτικές απογοητεύσεις, γιατί χρειάζεσαι την καλή σου διάθεση στην επαγγελματική αρένα, όπου εκεί έχεις να περιμένεις αλλαγές.

Sponsored Links

Ζυγός

Με μία αναστάτωση συναισθηματική, ξεκινά η εβδομάδα αυτή, αφού τόσο τα θέματα με την οικογένεια, όσο και τα εργασιακά, θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές και βελτιώσεις. Στη καθημερινότητά σου, ψάχνεις το στοιχείο εκείνο που θα σε κάνει να σηκώνεσαι το πρωί με όρεξη και χαρά από το κρεβάτι σου. Ίσως θα έπρεπε να ασχοληθείς με κάτι που σε ικανοποιεί, ακονίζοντας παράλληλα και τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να έχουν εισέλθει στο ζώδιό σου, ενισχύοντας την ένταση και τις υπόγειες κινήσεις, στις οποίες τελευταία καταφεύγεις. Προσπαθείς να κρατήσεις στα χέρια σου ακόμα την όποια εξουσία έχεις, όσον αφορά τις σχέσεις και τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, δημιουργώντας αρνητικό και ασφυκτικό κλίμα. Τα οικονομικά σου θα πάρουν τον κατήφορο, αλλά ελάχιστα σε ενδιαφέρει τις μέρες αυτές.

Τοξότης

Με τη σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου στον Τοξότη, είσαι μάλλον σε ένταση και επικοινωνιακή δυσκαμψία τις μέρες αυτές. Ίσως είναι μία γενικότερη απογοήτευση από καταστάσεις που ήλπιζες να κυλήσουν αλλιώς. Ωστόσο, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά, να κάνεις γνωριμίες ερωτικού τύπου και να φέρεις σε πέρας κάτι που εδώ και καιρό επιθυμείς και κάνει τον ύπνο σου ανήσυχο.

Αιγόκερως

Με την προηγηθείσα σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιό σου, ήταν πολλά τα μέτωπα που άνοιξαν και εσύ γνωρίζοντας πώς είναι να κρατάς τη ψυχραιμία σου, προσπαθείς να βάλεις μία τάξη. Ωστόσο, πρόκειται για μία βδομάδα έντονη, αφού ο Άρης από το ζώδιό σου πάλι, τετραγωνίζει τον Ουρανό, προξενώντας απρόοπτα, εντάσεις, ξεσπάσματα και απρόβλεπτη ροή καταστάσεων. Απόφυγε να προκαλείς, προσοχή στην οδήγηση και κράτα χαμηλούς τόνους.

Υδροχόος

Με ανατροπές και άρνηση να ταιριάξεις, να υποχωρήσεις και να συμβιβαστείς θα είναι η εβδομάδα αυτή για σένα. Η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ουρανού και του Άρη, δημιουργεί στο μυαλό σου εκρήξεις, με αποτέλεσμα να αρνείσαι οποιαδήποτε συνετή επικοινωνία και σχέση. Σε εντολές, υποχρεώσεις και πιέσεις, αντιδράς επίσης απρόβλεπτα. Πάρε το χρόνο σου, σκεπτόμενος που οδηγείσαι και κατόπιν ίσως μπορέσεις να ενταχθείς σε μία πιο ήρεμη καθημερινότητα.

Ιχθείς

Η όψη έντασης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ίσως ρίξει στο δρόμο σου καταστάσεις απογοητευτικές και άτομα που αναζητούν μία επιπόλαιη και εφήμερη σχέση. Παράλληλα, η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη, ευνοεί τις φιλοδοξίες σου, αλλά και τις γνωριμίες από μακριά. Ίσως αποφασίσεις ένα ταξίδι αναψυχής ή επιμορφωτικό, αλλάζοντας για λίγο την καθημερινότητά σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-10-2016 10:00:00