blank
 
blank

SMS της εβδομάδας 26/9 ως 2/10 2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
SMS της εβδομάδας 26/9 ως 2/10 2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η εβδομάδα χρωματίζεται από την τυχερή σύνοδο μεταξύ του Δία και του Ήλιου στον Ζυγό, χαρίζοντας μία ιδιαίτερης ισχύος εύνοια σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, τα οποία θα γνωρίσουν άνθιση, επέκταση και τύχη.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Ορεξάτο για φθινοπωρινές αλλαγές σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, με πρώτο σου μέλημα να μελετήσεις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και την προσαρμοστικότητά σου στις αλλαγές. Ο Άρης στον οίκο των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών, σε ιντριγκάρει να προκαλέσεις με το τρόπο σου, να λειτουργήσεις ανταγωνιστικά και να πάρεις τη πρωτιά.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου και Δία στον Ζυγό, σου επιφυλάσσει ευχάριστες και ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Η ζωή σου ενδέχεται να αποκτήσει όραμα και ουσία εκ νέου, ίσως μέσα από μία γνωριμία που θα σε ωφελήσει ιδιαιτέρως, ψυχικά και κοινωνικά. Ίσως ενδώσεις στην υπόσχεση της καλοπέρασης και κάνεις ένα ταξιδάκι ξαφνικό, να δεις ένα αγαπημένο άτομο.

Δίδυμοι

Πιστό στους στόχους σου σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, να ακολουθείς κατά γράμμα τις επιθυμίες σου, με αποφασιστικότητα και πυγμή. Στον ερωτικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικής σημασίας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς όπως θέλεις, χωρίς τις ασυνεννοησίες και τα εμπόδια που στο παρελθόν προκάλεσε. Γίνεσαι ιδιαίτερα αγαπητός σε ένα άτομο, που πρόσφατα γνώρισες.

Καρκίνος

Μία εβδομάδα που θα σου δώσει την ανακούφιση και την αρμονία που περίμενες, στο οικογενειακό κυρίως περιβάλλον, θα είναι η ερχόμενη. Θέματα σπιτιού, ανανεώσεις, ανακαινίσεις, αλλαγές και γενικά βελτιώσεις ευνοούνται. Ίσως θελήσεις να αναζητήσεις το δικό σου καταφύγιο, μακριά από τη βουή μίας πολυπληθούς οικογένειας, γεγονός που θα λύσει πολλά προβλήματα στις σχέσεις σου με τους δικούς σου, κατοχυρώνοντας τη πολυπόθητη ιδιωτική σου ζωή.

Λέων

Με τα οικονομικά σου θα ασχοληθείς την εβδομάδα αυτή, προσπαθώντας να βάλεις τάξη και οργάνωση, ώστε να μη χάσεις τον έλεγχο. Ενδέχεται να σου επιστραφούν χρήματα, που στο παρελθόν είχες δανείσει σε κάποιο άτομο. Ωστόσο, για να αποφύγεις το ρίσκο να νιώσεις ψυχική πίεση, ασχολήσου με τη προσωπική σου ζωή, δηλαδή μην αποφύγεις να ξοδέψεις, να κινηθείς, να ταξιδέψεις και να κοινωνικοποιηθείς.

Παρθένος

Τις μέρες αυτές δε θα χρειαστεί να ανησυχήσεις για οικονομικά θέματα, αφού αυτά θα βρουν την καλύτερη δυνατή λύση που θα μπορούσε να επιτευχθεί. Αποφάσεις που σε απασχόλησαν, θα τις ανακοινώσεις, ενώ ό,τι νομίζεις πως δε σε εκφράζει, θα το αναθεωρήσεις. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις μία θετική αρχή το Φθινόπωρο και η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε παροτρύνει να βγάλεις απωθημένα και να βάλεις πολλούς στη θέση τους.

Sponsored Links

Ζυγός

Με τον Ερμή να έχει σταματήσει την αναδρομή του, θα πρέπει να ξέρεις πως ό,τι διαδραματίστηκε στη ζωή σου παρασκηνιακά, τώρα θα βγει στην επιφάνεια, έτσι ώστε να ξέρεις με τι και ποιους έχεις να κάνεις. Στις προσωπικές σου σχέσεις θα εντυπωσιάσεις, νιώθοντας αρεστός και απαραίτητος. Επαγγελματικά, έχεις την ευκαιρία να ορίσεις και να καθορίσεις το μέλλον σου, διαπραγματευόμενος σωστά και έξυπνα.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, έχεις τις προοπτικές να ζήσεις μία σχέση που σφύζει από ρομαντισμό ή να δείξεις την πιο ευαίσθητή σου πλευρά, συνδράμοντας έμπρακτα σε αυτούς που σε χρειάζονται. Προσπάθησε να ελέγξεις το θυμό ή τον εγωισμό σου, όσον αφορά ένα άτομο, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να το αδικήσεις, με αποτέλεσμα να κάνει ένα βήμα πίσω, αποφεύγοντάς σε.

Τοξότης

Μία εβδομάδα ξεκινά, κατά την οποία θα μπορέσεις να φέρεις τις αλλαγές που θέλεις, εν όψει του Φθινοπώρου. Μελετάς επαγγελματικές προτάσεις, γνωρίζοντας πως η αλλαγή ή η μετάβαση δεν είναι τόσο εύκολο πράγμα. Ωστόσο, βλέπεις πως στη ζωή σου, σε κάποιους τομείς δεν παίρνεις ικανοποίηση και γι’ αυτό το λόγο ρισκάρεις αλλαγές. Στον έρωτα, δείξε στο σύντροφο πως περιμένεις να σε στηρίξει και όχι να σε κρίνει.

Αιγόκερως

Με τολμηρά βήματα ξεκινάς την εβδομάδα αυτή, βελτιώνοντας ό,τι σε ενοχλεί και σου αποσπά τη προσοχή και την αυτοσυγκέντρωση στον επαγγελματικό τομέα. Ερωτικά, προσπάθησε να περάσεις στη δράση, τολμώντας να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, με μία πρόταση, μία εκδρομή, μία έκπληξη. Ίσως χρειαστεί να αναλωθείς σε κοινωνικές δραστηριότητες που δε σε ενδιαφέρουν, με σκοπό μία προοπτική ή μια επαγγελματική εξέλιξη.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου. Ίσως ακούσεις λόγια που ειπώθηκαν και πάνω εκεί αντιδράσεις. Ωστόσο, επειδή δε μπορείς να ξέρεις τις αληθινές διαστάσεις, αλλά μόνο εικάζεις, απόφυγε να αντιδράσεις υπερβολικά και θυμήσου πως εύκολα οι σχέσεις διαλύονται. Ίσως λάβεις μία ευχάριστη πρόταση από ένα φίλο, να εργαστείτε μαζί για ένα κοινό σκοπό.

Ιχθείς

Ο Ερμής ορθόδρομος στην Παρθένο, σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις ένα πιο σοβαρό και αξιόπιστο πρόσωπο, όσον αφορά στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει να σου αποδείξει τα αισθήματά του χωρίς αμφιβολίες. Μία υπόθεση σχετικά με ένα φιλικό σου άτομο θα ξεκαθαρίσει, ανακουφίζοντάς σε.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-09-2016 10:00:00