blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 27/6 ως 3/7 2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 27/6 ως 3/7 2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να διανύουν το ζώδιο του Καρκίνου και τον Ερμή να σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, η εβδομάδα αυτή προβλέπεται ευχάριστα ανατρεπτική, με πολλές μικρές χαρές και σημαντικές στιγμές τρυφερότητας.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Λαμπρές ιδέες και σχέδια που υλοποιούνται χωρίς κόπο, την εβδομάδα αυτή θα σε χαροποιήσουν, φέρνοντάς σε πολύ κοντά σε αυτό που θέλεις να κάνεις και να είσαι. Από τρίτα άτομα, ίσως έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες κατηγορίες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία ενοχών. Μην πέσεις στη παγίδα τους και μην αποκαλύπτεις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Ταύρος

Στόχος σου την εβδομάδα αυτή είναι να χαλαρώσεις, να διώξεις το στρες και τη πίεση και να αφεθείς στην καλοπέραση. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, ζεις στιγμές αρμονικές με το σύντροφο, πάθος σε ελεγχόμενα πλαίσια, ενώ ίσως ενδώσεις σε μικρά ταξιδάκια που θα σε ανανεώσουν. Με τον Άρη στο Σκορπιό, η ερωτική και η επαγγελματική ζωή σου βιώνει αλλαγές, συχνά αναγκαστικές, αλλά όλες έχουν σκοπό τη κάθαρση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιό σου, μέχρι το τέλος του μήνα, σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, οτιδήποτε σχεδιάζεις ή ξεκινάς, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, ο Άρης στο Σκορπιό, βαραίνει κάπως τη καθημερινότητά σου, σε σημείο να επιζητείς ραγδαίες αλλαγές και βελτιώσεις. Δώσε προσοχή σε τυχόν ξεσπάσματα, που πιθανόν προέρχονται από την αγανάκτησή σου με κάποιον συνάδελφο ή με το σύντροφο. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, προβλέπεται μία εβδομάδα με έντονα συναισθήματα και γεγονότα. Σκοπεύεις να διατηρήσεις τον έρωτα που νιώθεις για ένα άτομο, με όλες σου τις δυνάμεις, προσπαθώντας καθημερινά. Ωστόσο, δε θα αποφύγεις συγκρούσεις και εντάσεις, που έχουν την αφετηρία τους στο πόσο διαφορετικοί άνθρωποι είστε ο ένας με τον άλλον. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Λέων

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, η εβδομάδα αυτή φαίνεται να επιδρά άμεσα στον ψυχισμό και τις ερωτικές σου υποθέσεις. Ίσως νιώσεις το βαρύ χέρι της αδικίας να πέφτει πάνω σου και να νιώσεις την ανάγκη να αντιδράσεις έντονα. Ίσως πάλι, να παλέψεις για να διατηρήσεις μία σχέση που σε έχει εξαντλήσει, αλλά ακόμα δε θες να την αποχαιρετήσεις. Μία φυγή για λίγες μέρες, θα ήταν η ιδανική διέξοδος. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Παρθένος

Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο, στις 30 Ιουνίου, σίγουρα θα αντιμετωπίσεις περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις και ευθύνες, απ’ ό,τι συνήθως. Μην απογοητεύεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Θα έχεις αρκετό χρόνο να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο, ό,τι σε απασχολεί και να περάσεις ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Η κοινωνική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον, προσφέροντας σου όμορφες στιγμές. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Sponsored Links

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να δώσεις έμφαση στο τρόπο που επικοινωνείς και ανταποκρίνεσαι. Στη δουλειά ίσως βαρύνει κάπως το κλίμα με έναν συνάδελφο ή εργοδότη, αφού εύκολα χάνεις την ψυχραιμία σου το διάστημα αυτό. Στον ερωτικό τομέα, περιμένεις από τον άλλον να κάνει τη πρώτη κίνηση και να εκφράσει ανοιχτά τα αισθήματά του. Ένα όμορφο διήμερο με καλή παρέα είναι η απόλυτη ανανέωση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Σκορπιός

Με τον κυβερνήτη σου Άρη να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, περνάς μία περίοδο ανασυγκρότησης και αναμονής, ενώ κάνεις ανακωχή με τις δύσκολες συνθήκες και τις εχθρότητες που βίωσες. Το ζητούμενο των ημερών είναι να θέσεις όρια και στόχους, αλλά και να έχεις το σθένος να τα ακολουθήσεις. Ευχάριστα γεγονότα στον ερωτικό τομέα, θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Τοξότης

Αλλαγή πορείας και άλλη τροπή παίρνουν οι προσωπικές σου υποθέσεις, οι οποίες εξελίσσονται πιο ευχάριστα απ’ ό,τι περίμενες. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Καρκίνο, οι ερωτικές σου υποθέσεις απαιτούν όλη σου τη προσοχή και αφοσίωση, ενώ τα συναισθήματα ξεχειλίζουν. Επίσης, οι υποψίες και αμφιβολίες που έχεις για ένα άτομο, σε φθείρουν χωρίς λόγο. Η αλήθεια θα έρθει στο φως εκεί που δεν το περιμένεις. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, να αντιμάχεται τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, η εβδομάδα αυτή είναι για εσένα μια πραγματική ερωτική μάχη. Ίσως προσπαθήσεις να επιβάλεις τους νόμους και κανόνες σου στο άτομο που συνδέεσαι ερωτικά. Ίσως πάλι καταλάβεις πως δεν σε κρατά τίποτα σε μία βαλτωμένη σχέση και αποφασίσεις να απομακρυνθείς. Οι φίλοι και οι διακοπές, είναι αυτά που θα σε τονώσουν. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Υδροχόος

Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο, η καθημερινότητά σου, αλλά και οι υποχρεώσεις σου, γνωρίζουν μία ανακούφιση και βελτίωση. Οι διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις αποκτούν ξανά τη τρυφερότητα που τους αρμόζει, ενώ η επικοινωνία με το σύντροφο ανθίζει όχι τόσο με λόγια, αλλά με γεμάτες και με νόημα στιγμές. Στη δουλειά νιώθεις πως πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, αλλά θα ανταμειφθείς. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Ιχθείς

Μία έντονη εβδομάδα αυτή που έρχεται, καθώς θα υπάρξει τριβή και αντιπαράθεση με διάφορα άτομα του περιβάλλοντός σου. Σκοπός σου είναι να περάσεις κάπως ανέμελα, χωρίς παρεμβάσεις από τρίτους στη ζωή σου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να επέμβεις εσύ για να στηρίξεις και υποστηρίξεις άλλους και αυτό θα σε κουράσει. Στον εργασιακό τομέα βρίσκεσαι σε δίλημμα, αλλά το χειρίζεσαι σωστά. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-06-2016 12:00:00