blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 29/8 ως 4/9 2016 για κάθε ζώδιο.Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 29/8 ως 4/9 2016 για κάθε ζώδιο.Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Αποχαιρετώντας τον Αύγουστο και ανοίγοντας τη πόρτα στο Σεπτέμβρη, η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει ευκαιρίες, ανεμελιά, αλλά και εξαπατήσεις στα ζητήματα της καρδιάς. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Ζυγό και τον Ήλιο να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, οι καταστάσεις είναι εξίσου ευχάριστες και δυσάρεστες.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Με νέες ελπίδες και νέους στόχους ξεκινά η εβδομάδα, αφού είσαι στην ευχάριστη θέση να ζήσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφο ή με έναν νέο έρωτα. Παράλληλα, είσαι σε αναζήτηση να βρεις αυτό που θα σε ανανεώσει, είτε είναι μια νέα δουλειά, είτε αλλαγή στο τόπο κατοικίας σου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σημαίνει για σένα χαρά, φλερτ, απόλαυση και εξισορρόπηση των διαπροσωπικών σχέσεων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από το Ζυγό εστιάζει στις επιθυμίες σου, βοηθώντας σε να τις γευτείς και να τις ζήσεις. Μία βελτίωση στις συνθήκες εργασίας, αλλά και τις οικονομικές, είναι αναμενόμενη. Παράλληλα, αναπτύσσονται τα ταλέντα σου, ο τρόπος που επικοινωνείς και ερωτεύεσαι, ενώ γίνεσαι πιο εκλεπτυσμένος και θετικός στο καινούργιο. Ένα άτομο που εισβάλει στη ζωή σου, θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη του διαστήματος αυτού. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Ένα ταξίδι μοιάζει τη στιγμή αυτή η πιο σωστή επιλογή, ώστε να μπορέσεις να κερδίσεις χρόνο, αλλά και εντυπώσεις. Αργότερα, όταν επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου, θα μπορέσεις να αξιολογήσεις την κατάσταση που επικρατεί στον ερωτικό σου τομέα και σε έχει επηρεάσει. Οι σχέσεις σου ζητάν ανακατάταξη, βγάζοντας κάποια έλλειψη, την οποία καλείσαι να διορθώσεις. Επαγγελματικά, οι ικανότητές σου θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου, αφήνοντάς σου ελεύθερο πεδίο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Νέες βάσεις θέτεις τις μέρες αυτές στον εργασιακό σου τομέα, αλλά και στην καθημερινότητα, η οποία μοιάζει να σε πλακώνει αλύπητα. Κάποια εμπόδια στη δουλειά και στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου εξομαλύνονται και εσύ αισιοδοξείς ξανά. Μετά τις δυσκολίες της συνόδου μεταξύ του Κρόνου και του Άρη, ίσως καταφέρεις να δεις μία φιλοδοξία να πραγματοποιείται. Προσοχή σε μεγάλες προσδοκίες, που μπορεί να φέρνουν μαζί τους μικρές ελπίδες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό, η εξωτερική σου εμφάνιση και η γοητεία σου, είναι στοιχεία που σου ανοίγουν πόρτες και κάνουν τις δημόσιες σχέσεις σου πιο εύκολες και ενδιαφέρουσες. Οικονομικά θέματα θα αντιμετωπίσεις την εβδομάδα αυτή, με κάποια περιττά έξοδα ή δανεικά χρήματα, που ζητάς να σου επιστραφούν. Η αντίθεση του κυβερνήτη σου Ήλιου με το Ποσειδώνα, φέρνει μαζί της την πιθανότητα να εξαπατηθείς, ερωτικά ή οικονομικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, οι αποφάσεις και οι εξελίξεις κάπως καθυστερούν, δημιουργώντας σου έναν παροδικό εκνευρισμό. Ωστόσο, θα απαλλαγείς από μία αγγαρεία ή μία υποχρέωση που είχες για αρκετό διάστημα και αυτό θα σε ανακουφίσει. Τα ερωτικά σου θα αρχίσεις να τα αντιμετωπίζεις από άλλη οπτική και αυτό είναι θετικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να σε επισκέπτεται, έχεις τη δύναμη των άστρων με το μέρος σου. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και η σύσφιξη των υπαρχουσών. Με ένα άτομο ίσως νιώσεις δυνατή χημεία και πάρεις χαρά και ικανοποίηση. Όπως και να έχει, το γόητρό σου και η αυτοπεποίθησή σου ενδυναμώνονται. Πρόσεχε τον τρόπο που εκφράζεις παράπονα στο σύντροφο, γιατί ίσως τα εκλάβει πιο σοβαρά απ’ ό,τι πρέπει. Οικονομικά, είσαι σε φόρμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Συγκεκριμένα πράγματα έχεις βάλει στο μυαλό σου και θέλεις με κάθε τρόπο και μέσο να τα εφαρμόσεις. Οι σχέσεις σου βάλλονται τις μέρες αυτές, γι’ αυτό θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες, αποφεύγοντας αγένειες και αλαζονείες. Τα οικονομικά σου χρήζουν προσοχής, γεγονός που σε κάνει να αποφεύγεις τα ανοίγματα και να περιοριστείς με τα έξοδα. Επίσης, απόφυγε να δεχτείς συμβουλές, οι οποίες προέρχονται από αναξιόπιστα άτομα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Η πολύ σημαντική σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη στο ζώδιό σου, αλλά και η παρουσία της Αφροδίτης στον δωδέκατό σου οίκο, σε βάζουν στο παιχνίδι της ορμής και της αβεβαιότητας. Ίσως στιγμιαία να θεωρείς πως όλος ο κόσμος συνωμοτεί εναντίον σου, αδικώντας σε. Μην επιρρίπτεις ευθύνες σε άτομα που δεν εμπλέκονται στις εξελίξεις, έστω και αν σε φέρνουν στα όρια της υπομονής σου. Ερωτικά, ένα άτομο θα σου ξυπνήσει τα πιο έντονα αισθήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Η κόντρα με ένα άτομο, με το οποίο έχεις έντονο ερωτισμό, συνεχίζεται και αυτό σου βγάζει ανασφάλεια και επιθετικότητα. Πρόσεχε τα λόγια σου, ενώ θα πρέπει να προωθήσεις σχέδια χωρίς ανατροπές και καθυστερήσεις. Αν παίζεις με τη σκέψη να επεκταθείς επαγγελματικά ή να κάνεις ένα νέο βήμα, πρόσεξε την επιλογή της χρονικής στιγμής. Μη προχωράς ποτέ όταν έχεις εσωτερική ένταση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί επαγγελματικά σχέδια και φέρνει στο δρόμο σου ευνοϊκές συγκυρίες, που αν τις πάρεις σοβαρά υπόψιν, θα διαπρέψεις. Από την άλλη, η συνάντηση του Κρόνου με τον Άρη στο Τοξότη, περιορίζει την πληθώρα των ασύδοτων γνωριμιών και αφήνει στη ζωή σου μόνο όσους πραγματικά χρειάζεσαι. Μια συνάντηση από το παρελθόν σε χαροποιεί, αλλά σου προξενεί και αμηχανία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Ναι στην αλλαγή, λέει η εβδομάδα αυτή. Νέα στοιχεία προσθέτεις στη ζωή σου και αυτό σε ανανεώνει δυναμικά και με διαφορά. Ίσως καταπιαστείς με ένα έργο, μία υποχρέωση ή ένα όραμα, που θα αποδείξει πως μπορείς μια χαρά να ιεραρχείς καταστάσεις. Θέματα στον οικογενειακό τομέα πιθανόν να προκύψουν τις μέρες αυτές, καθώς δεν έχεις διάθεση να συνθηκολογήσεις. Η λάμψη που εκπέμπεις δεν περνάει απαρατήρητη στο περιβάλλον σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-08-2016 10:00:00