blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 3-9/10/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 3-9/10/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Με τον Ήλιο να διανύει το ζώδιο του Ζυγού και την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Σκορπιό, η εβδομάδα αυτή κρύβει αρκετές εκπλήξεις, αλλά και προκλήσεις. Η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα, απαιτεί μέγιστη μαεστρία στους χειρισμούς των υποθέσεών μας. Ωστόσο, η μαγευτική σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, που είναι ακόμα σε ισχύ, μας σώζει από τις κακοτοπιές.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Την εβδομάδα αυτή ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες, τις οποίες είσαι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσεις. Ο κυβερνήτης σου Άρης στον Αιγόκερω, σε γεμίζει αποφασιστικότητα, ενώ ελάχιστη κατανόηση έχεις για τους εχθρούς σου και τα έργα τους. Στον ερωτικό τομέα, θετικές αναμένονται οι εξελίξεις, αφού με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, η σχέση σου αποκτά βάθος, νόημα, αλλά και ουσία. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, σε καλή όψη με τον Πλούτωνα, αποτελεί εγγύηση, πως η ζωή σου, η υγεία σου, οι σχέσεις σου βρίσκονται υπό συμπαντική προστασία, χωρίς τίποτα να μπορεί να σε βλάψει. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μία σχέση που σας έχει προβληματίσει, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεκινήσετε κάτι άλλο, που σας ενθουσιάζει περισσότερο. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Δίδυμοι

Με προσοχή θα κινηθείς την εβδομάδα αυτή, μετρώντας στη κυριολεξία τι κάνεις, τι λες και τι υπόσχεσαι. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε καλή, ευνοϊκή θέση, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις προτάσεις και σχέδια, πριν δώσεις οριστικές απαντήσεις. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σού δημιουργεί προβλήματα στον εργασιακό τομέα, τα οποία όμως θα λύσεις. Ίσως η ζηλοφθονία κάποιου συναδέλφου να είναι για εσένα το κόκκινο πανί. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Καρκίνος

Είναι πολύ σημαντικό την εβδομάδα αυτή να προωθήσεις τις επιθυμίες σου, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να τις ζήσει και να τις επιβάλει. Ενδέχεται να περάσεις στιγμές πάθους και τρυφερότητας με ένα άτομο, κάτι που θα σε γεμίσει ενέργεια και όρεξη για ζωή. Ο Ερμής στην Παρθένο βελτιώνει ιδιαίτερα την επικοινωνιακή σου ικανότητα, κάνοντάς σε αποδεκτό και συμπαθή εκεί που θα ήθελες. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Λέων

Με δυναμισμό και έντονη κινητικότητα ξεκινά η εβδομάδα αυτή. Μετά τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, την πρώτη του μήνα, αποκτάς επικοινωνιακό χάρισμα, δρας πιο αποφασιστικά και με ακρίβεια, ενώ ενδέχεται να κάνεις και κάποιο ταξίδι αναψυχής. Προς το τέλος της εβδομάδας, πρόσεχε παρασκηνιακές κινήσεις, ύπουλες ενέργειες, ενώ φρόντισε να επιλέγεις με αυστηρά κριτήρια ποιους εμπιστεύεσαι. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Παρθένος

Με μία αισθηματική υπόθεση θα ασχοληθείς την εβδομάδα αυτή, η οποία φαίνεται να σε ταλαιπωρεί αρκετά. Ωστόσο, θα μπορέσεις να επιφέρεις ισορροπία στη σχέση σου, έστω και αν χρειαστεί να φτάσεις στα άκρα της υπομονής σου. Οι προσπάθειες στον επαγγελματικό σου τομέα θα ευοδωθούν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποδείξεις καταπιεσμένα ταλέντα και μεγαλοφυείς ιδέες. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Sponsored Links

Ζυγός

Σε καλή συναισθηματική κατάσταση σε βρίσκει η νέα εβδομάδα, αφού η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα αποτελέσει την αφετηρία να θέσεις εκ νέου στόχους, τους οποίους θα μπορέσεις να φέρεις σε πέρας. Η Αφροδίτη από το γειτονικό σου Σκορπιό, σε βάζει σε πειρασμούς σπατάλης, αλλά έχεις τη στοιχειώδη σύνεση να συγκρατηθείς. Ίσως χρειαστεί να διευθετήσεις πληρωμές από το παρελθόν. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Σκορπιός

Μία έντονη εβδομάδα προβλέπεται, καθώς η όψη μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα σε επηρεάζει, φέρνοντας σου διλήμματα και εμπόδια, που ίσως σου φανούν ανυπέρβλητα. Ωστόσο, αν μπορέσεις να χειριστείς το άγχος σου, θα ανταπεξέλθεις στις ανάγκες της καθημερινότητας. Ίσως οι διαφορές με το σύντροφο φανούν γιγαντιαίες και προτιμήσεις μία διακοπή της σχέσης. Όπως και να έχει, θα σε ωφελήσει ένα ξεκαθάρισμα, αφού μετά θα επέλθει ανακούφιση και ηρεμία στη ζωή σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Τοξότης

Τις προτεραιότητές σου θα χρειαστεί να αλλάξεις τις μέρες αυτές, αφού ο Ήλιος στον Ζυγό σε βάζει σε μία ασταθή και διλημματική κατάσταση. Επαγγελματικά, ο χρόνος σε πιέζει να εκπληρώσεις αυτά που σου έχουν ανατεθεί ή αυτά που εσύ υποστήριξες πως μπορείς να φέρεις σε πέρας. Θα πρέπει να φανείς συνεπής σε υπευθυνότητες, γιατί αν ξεφύγει ο έλεγχος από τα χέρια σου, θα υποστείς τις συνέπειες. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Αιγόκερως

O Άρης στο ζώδιό σου, είναι η κατάλληλη παρόρμηση, το σωστό έναυσμα που περίμενες, ώστε να πάρεις τις υποθέσεις στα χέρια σου και να αναλάβεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Στις σχέσεις σου δεν επιτρέπεις μία χλιαρή κατάσταση, με αποτέλεσμα είτε να επιθυμείς έντονα ένα άτομο, είτε να ξεκόβεις από το σύντροφο, αν δεις πως απουσιάζει το βαθύ συναίσθημα και η έντονη έλξη. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις κοινωνικά, να αναρριχηθείς επαγγελματικά, χρησιμοποιώντας ίσως και ανορθόδοξους τρόπους, ενώ στον έρωτα είσαι σε θέση να φτάσεις στα άκρα, μόνο για να νιώσεις το πάθος και την ένταση. Ίσως χρειαστεί να καλύψεις ένα φίλο ή ένα άτομο από την οικογένεια απέναντι σε τρίτους, αποδεικνύοντας τη πίστη και την υποστήριξή σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Ιχθείς

Μια ευνοϊκή εβδομάδα για εσένα αποτελεί η τρέχουσα, αφού θέματα συνεργασιών, εργασίας γενικότερα, αλλά και ερωτικών σχέσεων, παίρνουν μία εξαιρετικά θετική έκβαση, προσφέροντάς σου επιβεβαίωση και αυτοπεποίθηση. Το άτομο που σε ενδιαφέρει θα έρθει πιο κοντά σου, έχοντας αποθέματα τρυφερότητας. Μία είδηση θα σε απαλλάξει από όποιες αμφιβολίες σε παίδευαν, χαροποιώντας σε. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-10-2016 10:00:00