blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 1 ως 7 Σεπτεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 1 ως 7 Σεπτεμβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό την εβδομάδα αυτή, θα συντελέσει στο να επιλύσουμε ό,τι μας απασχολεί με διπλωματικό και έξυπνο τρόπο, όσο η αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου, θα γίνεται αυτοσκοπός.

Κριός
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την υπομονή, ώστε να δεις αποτελέσματα σε έναν τομέα της ζωής σου. Παράλληλα, θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις το σύντροφο, μέσω του διαλόγου και της κομψής αντιπαράθεσης. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Χαλαρές και γαλήνιες οικογενειακές καταστάσεις, θα υπάρξουν την εβδομάδα που έρχεται, γεγονός που θα σε χαλαρώσει αρκετά και θα σου αφήσει τα περιθώρια να παραμερίσεις το άγχος. Στα ερωτικά, κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Μια εβδομάδα απόδρασης είναι αυτή, κατά την οποία ξεφεύγεις από ό,τι σε περιορίζει και δε σ’ αφήνει να ανασάνεις. Αυτά όμως, που αφήνεις πίσω σου, είναι αυτά που θα έπρεπε να επιλύσεις, ώστε να μην τα βρεις μπροστά σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Μια εβδομάδα κατά την οποία νιώθεις να σε έχουν παρεξηγήσει, αλλά και να έχουν αμφιβολία για τις προθέσεις σου. Το συναίσθημα απογοήτευσης σε κατακλύζει, όπως είναι λογικό, ενώ το μάθημα που παίρνεις είναι να μην περιμένεις τα πάντα από τα άτομα δίπλα σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Εκρηκτικές οικογενειακές καταστάσεις, που σε εξωθούν σε ακραίες συμπεριφορές. Οτιδήποτε καταπιεσμένο, που παραμόνευε σε επτασφράγιστα χείλη, βγαίνει στη φόρα με άγνωστες συνέπειες. Το θετικό εδώ είναι πως θα γίνει ένα σαρωτικό ξεκαθάρισμα και μετά θα μπορείς να ανακουφιστείς. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Ο ουτοπικός χαρακτήρας των σχέσεων, σου αποκαλύπτεται την εβδομάδα αυτή, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως οι καταστάσεις είναι διαφορετικές από ό,τι εσύ πίστευες. Ωστόσο, θα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις κάποια πράγματα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως την εβδομάδα αυτή θα σε απασχολήσουν τα προβληματικά σου οικονομικά, ειδικά αν σκοπεύεις να αναπτύξεις μια έντονη κοινωνική ζωή, για να νιώσεις πως είσαι στο κέντρο των γεγονότων. Αν πάψει να σε απασχολεί η γνώμη των άλλων, τότε έχεις κάνει ένα σπουδαίο βήμα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Νιώθεις να έχεις στερηθεί τόσα πολλά, που οι αντοχές σου συχνά σε εγκαταλείπουν. Την εβδομάδα αυτή, θα κληθείς πάλι να αναλάβεις ευθύνες και να πάρεις αποφάσεις, όσο και αν εσύ προσπαθείς να το μεταθέσεις για το μέλλον. Τουλάχιστον, έτσι θα βγεις από τη δύσκολη θέση να το κάνεις αργότερα και υπό πίεση. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Με μία δύσκολη σύνοδο στο Σκορπιό, καλείσαι τώρα να αποχαιρετήσεις τη θλίψη και τις ενοχές και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Πολύ παρασκήνιο, περίπλοκες σχέσεις και μεγάλη ανασφάλεια για την αποτελεσματικότητα των αποφάσεών σου, χαρακτηρίζουν τις μέρες που διανύουμε. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Καλείσαι να διαλέξεις στρατόπεδο, όσον αφορά τις φιλίες σου, κάτι που σε αποδιοργανώνει και σε γεμίζει ανασφάλεια. Πολύ θα ήθελες να αφεθείς στη γοητεία μιας νέας γνωριμίας, αλλά δε ξέρεις αν όσα λέγονται, εννοούνται κιόλας. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Επαγγελματικά, αν και νιώθεις αβεβαιότητα, ωστόσο έχεις κάποια καλά χαρτιά. Μην αγνοείς προτάσεις, επειδή μπορεί να προέρχονται από πηγές που εσύ θεωρείς ασήμαντες. Υπολόγισε τους ανταγωνιστές σου, γιατί θα είναι απασχολημένοι με το να σε διαβάλλουν. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Αν σχεδιάζεις ένα μακρινό ταξίδι, να συνυπολογίσεις και κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια. Αν πρόκειται για κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο, ίσως οι επιλογές σου να μη σου δώσουν την απαιτούμενη ικανοποίηση. Ερωτικά, σκέφτεσαι να ανανεωθείς, αλλά όλο και αναβάλλεις το τέλος της σχέσης. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-09-2014 15:34:00