blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 12 ως 18 Οκτωβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 12 ως 18 Οκτωβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 18
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Την εβδομάδα αυτή θα έρθουμε αντιμέτωποι με την ένταση, τις ξαφνικές αποφάσεις, τις απρόβλεπτες εξελίξεις και τον αχαλίνωτο παρορμητισμό, που φέρνει η όψη αντίθεσης μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού. Ώρα για πολύ προσεκτικούς χειρισμούς και ώριμη σκέψη, πριν τη δράση.
 
Κριός
Ημέρες αλλαγών και εξελίξεων στις σχέσεις και στον εργασιακό σου τομέα. Ίσως έρθουν έτσι τα πράγματα, ώστε να καθορίσεις τις εξελίξεις παίζοντας το πρώτο ρόλο. Μια συνεργασία θα αποδειχτεί αρκετά έξυπνη και προσοδοφόρα. Προσοχή, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει ίσως αποσυρθεί χωρίς εξήγηση από τη ζωή σου.
 
Ταύρος
Στα ερωτικά, θα είναι έντονη η εβδομάδα, αφού θα βρεθείς να μιλάς ανοιχτά για θέματα που είναι γνωστό πως σου είναι δυσάρεστα. Μία συνεργασία περνάει σκαμπανεβάσματα, αλλά θα σταθεροποιηθεί. Παράλληλα, αν νιώθεις απογοήτευση, η αφοσίωση στη δουλειά σου, θα λειτουργήσει θεραπευτικά.
 
Δίδυμοι
Την εβδομάδα αυτή, ίσως έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα άτομο που σου έχει κινήσει έντονα το ενδιαφέρον, αλλά καλό είναι να συγκρατήσεις τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Επαγγελματικά, να προσέχεις τις κινήσεις σου, γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έδαφος για εξαπάτηση και ψεύτικες υποσχέσεις.
 
Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί να κυλήσουν ομαλά οι οικογενειακές σου υποθέσεις και να επέλθει αρμονία μέσα στο σπίτι. Επίσης, η δουλειά, αν και σε κουράζει, ωστόσο θα σε ανταμείψει με τρόπο που θα σε χαροποιήσει, προσφέροντάς σου την αναγνώριση που επιθυμείς. Ευκαιρίες να συμμετάσχεις σε επιμορφωτικά σεμινάρια.
 
Λέων
Με ενεργοποιημένο το δεύτερο σου οίκο, τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να κρατήσεις συντηρητική στάση και να μην παρασυρθείς σε σπατάλες. Ενδέχεται να σε εκμεταλλευτούν σε μία υπόθεση κοινής οικονομικής διαχείρισης, οπότε προσοχή στους συνεργάτες σου. Ερωτικά, ένα άτομο θα σου ξυπνήσει μεγάλο πάθος.
 
Παρθένος
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις την άνεση και τη σιγουριά του νικητή. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορεί να σε ταρακουνήσει κάτι. Ειδικά στον έρωτα έχεις ευκαιρίες για ανανέωση, σύναψη σχέσης και καλοπέραση. Κοινωνικά θα εντυπωσιάσεις, αλλά σκέψου να εντατικοποιήσεις τις χρήσιμες γνωριμίες, ώστε να βοηθηθείς.
 
Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, δίνει ευκαιρίες για αξιοποίηση των γνωριμιών σου, νέους έρωτες και ανοίγει επαγγελματικές πόρτες. Η ορθοδρόμηση του Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να πεις και να εφαρμόσεις όσα καιρό τώρα καταπιέζεις μέσα σου. Ένα ξαφνικό γεγονός ίσως σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις τα πλάνα σου.
 
Σκορπιός
Ανεξέλεγκτες και απρόβλεπτες καταστάσεις προβλέπονται στην καθημερινότητα και την εργασία σου, κάνοντάς σε να αλλάξεις τακτική. Όσον αφορά στη δουλειά, ενδέχεται μέσα από μια κίνηση ή πρωτοβουλία σου να εντυπωσιάσεις. Το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα θελήσει να ζήσει ένα πιο χαλαρό είδος σχέσης, το διάστημα αυτό.
 
Τοξότης
Ζητάς συμβουλές και οδηγίες από κάθε πλευρά, με αποτέλεσμα να βρεθείς μπερδεμένος την εβδομάδα αυτή. Το πώς θα κινηθείς στη προσωπική σου ζωή, θα το διαπιστώσεις εσύ, αφουγκράζοντας συγκυρίες και σημάδια. Μην παρασυρθείς από τη πίεση που σου ασκούν κάποιοι, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις, λόγω βιασύνης και πανικού.
 
Αιγόκερως
Με επαγγελματικά θέματα θα καταπιαστείς και αυτή την εβδομάδα. Μία συνεργασία, η αρχή μιας σταδιοδρομίας ή η αναζήτηση ενός νέου ενδιαφέροντος, στέκονται κάτω από αρκετά καλό άστρο. Ερωτικά ανανεώνεσαι, φλερτάρεις και απολαμβάνεις την αποδοχή που έχεις. Ίσως τις μέρες αυτές ξεσκεπάσεις μία μικρή συνομωσία εναντίον σου.
 
Υδροχόος
Παραμονεύεις το άτομο για το οποίο χτυπά η καρδιά σου, να κάνει ένα ολίσθημα ή ένα παράπτωμα, ώστε να έχεις αφορμή να ξεκινήσεις κόντρα. Μην τραβάς το σκοινί. Παράλληλα, θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, που θα στρέψει τη προσοχή σου σε άλλα πράγματα. Δεν είναι κακή ιδέα να κάνεις ένα ταξίδι, ώστε να αλλάξεις παραστάσεις και να πάψεις να μιζεριάζεις.
 
Ιχθείς
Θα λάμψεις ερωτικά την εβδομάδα αυτή, έχοντας την ευκαιρία να επανορθώσεις μια κατάσταση, για την οποία πιστεύεις ότι θα μπορούσες να την είχες χειριστεί καλύτερα. Προσοχή όμως, μην κάνεις υπερβολές λόγω ασυγκράτητου ρομαντισμού και βρεθείς σε δυσάρεστες καταστάσεις. Στον εργασιακό τομέα, θα χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες για να επιβραβευτείς.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-10-2015 13:52:00